Lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning


INRIKES. Häromdagen läste vi om att Myndigheten för samhällsskydd (MSB) blivit tystade och la ned en påbörjad studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige! Myndigheten har blivit nerringd, JO-anmäld och mejlbombad.

Nu rapporterar Dagens Juridik att MSB satsar 10 miljoner kronor på genusforskning. Myndigheten vill undersöka hur maktrelationer påverkar ledning och samverkan i samband med kriser.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) vill undersöka hur de myndigheter och organisationer som arbetar med samverkan och ledning under en samhällskris påverkas av ”genusgrundade normer och maktrelationer”.

Som en del i arbetet har MSB finansierat ett forskningsprojekt med 10 miljoner kronor.

Projektet har som syfte att synliggöra hur samverkan och ledning påverkas av normer och maktrelationer kopplade till genus – något som MSB anser är viktigt eftersom det enligt myndigheten är ett problem att maktrelationer kan skapa olika ”tolkningar om vem som ska agera och vem som bär ansvar” vid en samhällskris.

Förhoppningen är därmed att forskningsprojektet kommer att utveckla MSB:s samverkan och ledning så att den i framtiden bättre tar hänsyn till människors olika villkor.

Forskningsprojektet är tvärvetenskapligt och kommer att pågå under en femårsperiod vid Lunds och Göteborgs universitet.

MSB menar att de inte lagt ned studien om Muslimska brödraskapet utan att de endast avbrutit med avsikt att du upp studien senare.

-Pettersson undrar om varenda beslutsfattare i det är landet är infiltrerat av idioter? Samma myndighet som lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning.

Vi ligger illa till mina vänner!


15 responses to “Lägger ner studie om Muslimska brödraskapets utbredning i Sverige – satsar 10 miljoner på genusforskning

 • Anna

  Jag har gått ur kyrkan, men kommer gå med bara för att rösta kyrkovalet
  september. för att stoppa islamiseringen.gå med ni ockdskä

  Gilla

 • Jhonsson

  Meningslösa utredningar för att sysselsätta några få, som inte duger till något vettigt arbete.

  Gilla

 • eva

  Enligt http://Ledarsidorna.se så går pengarna/miljonerna till en samling obskyra akademiker, bl.a. Edda Magna och Mattias Gardell, både med vissa kopplingar till Muslimska Brödraskapet och dess lydorganisation Tro och solidaritet. Luktar korruption lång väg.

  Gilla

  • Cinna

   De kan konsten att berika sig, de där.

   Gilla

   • eva

    Det kräver nerver av stål att dagligen läsa Ledarsidorna.se om korruptionen och det politiska arbetet bakom kulisserna i Sverige. Verkligheten överensstämmer ej med dikten, dvs. de diktade drömmar om verkligheten som politikerna berättar om.

    Gilla

 • Kurt

  Flum Sverige ”For ever”, Det visar sig att dessa flummare från 70 talet nu ha kommit in in maktpositioner och kan leva ut sina våta drömmar

  Gilla

 • Gus

  Patrik Engelau med stiftelsen Det Goda Samhället har startat en insamling för att göra den studie om Muslimska Brödraskapet som MSB inte ville fullfölja.
  Nu har svenska folket möjlighet att med crowd funding genomföra det arbete som svenska myndigheter inte vågar ta sig an.

  Gilla

 • Cinna

  Här ligger en STOR hund begraven:
  Myndigheten MSB lägger ner forskning om muslimska brödraskapets utbredning i Sverige efter påtryckningar och hot!
  -Från vilka undrar man! Vilka har den makten över någon/några som i sin tur har makten över MSB?
  VAD är det någon inte vill ska komma till svenska folkets kännedom?! VAD är det som pågår?!
  Varför får inte detta stor uppmärksamhet i media? Detta är ju oerhört!

  Gilla

 • per22

  Lyfter på hatten för Bo Hansson och Partiet Medborgerlig samling som JO-anmäler MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som fegade ur sitt uppdrag att skydda svenska folket mot Muslimska brödraskapets utbredning.
  Trevlig midsommar Pettersson och alla Sverigevänner.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Ingen är väl förvånad när Ygeman och Johansson har ansvaret för myndigheten.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Onödig sysselsättning för de hjärnsvaga.
  Men det gäller väl som vanligt att sätta sprätt på så mycket skattemedel som möjligt på ren strunt..

  Gilla

 • hllviken

  Sådan är globalismen…….

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Sen kan man diskutera varför lägger man så stora summor på onödig forskning.Det finns nog mer behov av pengar i åldringsvården, uteliggare,psykvården osv.Glad midsommar mvh Adolf

  Gilla

  • graal1

   en del i riksdagen skulle må gott med lite ect. för ett uppvaknande förslagsvis sitta en liten stund i old sparky

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vi i Sverige ska forska om vad som hels det skall ingen religion bestämma över.Vi får inte ge upp vår frihet och oberoende,vakna Sverige. Sverige är svenskarnas land så enkelt är det.Tack så mycket mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: