Vänsterprovokationen mot Kent Ekeroth


INRIKES. Sverigedemokraten Kent Ekeroth är åtalad för ringa misshandel och en klantskalle som springer ute på nätterna när det väntar en arbetsdag. Det är dessutom inte första gången det händer så Kent borde hålla sig nykter men det är en hel del konstigt med den här historien. 

Brottsoffret Elias Sahlin säger att han helt oprovocerat fick ett slag av Ekeroth. Detta när han sagt ”Kul med järnrören eller?”

Elias Sahlin är intervjuad i DN (betalvägg) den 17/4 2015. Där säger han att han avskyr nationalister och är antirasist – ”Jag kommer från en vänsterfamilj. Min morsa sjöng progglåtar och gamla kamplåtar för mig istället för vaggvisor. Hon predikade om människors rättigheter. Ju äldre jag blev desto har jag engagerat mig. Jag har blockerat sverigedemokrater från att komma in på skolor. Det finns mycket som är skit i samhällets strukturer. Patriarkatet, till exempel, ingen gynnas av det.” 

-Pettersson menar att detta är ett oerhört slöseri med samhällets resurser och sker av en enda anledning. Sverigedemokraten Kent Ekeroth. SD:s ledning borde ställa upp och försvara honom och eventuellt be honom sluta senare om han inte sköter sitt arbete.

Ett åtal för en örfil med öppen hand i en krogkö är löjligt. Blev alla riksdagsledamöter åtalade när de var dumma på fyllan så skulle rättsväsendet få mycket att göra. I detta fall handlar det enbart om att vänstern ser en chans att sätta åt SD…


21 responses to “Vänsterprovokationen mot Kent Ekeroth

 • ruben

  Det verkar var så konstruerat och falskt, så jag undrar. Dessutom har SVT och TV4 rapporterat med illa dold euforisk glädje i 3 dagar nu. Vart tog journalisternas objektivitet vägen? Har inte hört om några bestående men för ”brottsoffret”. Vem behöver glömma de statistiskt tretton nedlagda våldtäktsutredningarna per dag? Jag väntar med olust på nästa opassande osmaklighet.

  Gilla

 • naimlap

  Den här kamraten, är en typisk dumsvensk, stor i truten men, liden på joren. När de möter motstånd ja, då är det inte roligt längre, Då börjar de hulka och gråta , som de vore små barn och rusar hem till mamma för att, få tröst. Sedan blir det polisen, som ”de hatar och trakasserar i vanliga fall”. Fy FAN! För di fege röv slickande svenskingarna.

  Gilla

 • K. Landgren

  Denna rättegång mot Ekeroth visar på hur stort rättshaveriet Siverige är!

  Hur många våldtäkter har lagts ner, trots fysiska (dna) bevis, på vem förövaren är?

  Hur många misshandelsfall av kvinnor har lagts ner, trots ögonvittnen har funnits?

  Hur många brott, som har en högre dignitet än en ringa misshandel, har lagts ner?

  Här är det fråga om en örfil som en kaxig man har fått i en krogkö, av en icke helt nykter Ekeroth, som sitter i ledningen av SD.

  Då minsann är det viktigt att rättsmaskinen mal!

  Att våldtagna kvinnor begår självmord, för att deras anmälningar läggs åt sidan, det är godkänt tycker dessa rättshaverister!

  Till och med FI, sitter som vanligt på sin stolformade rumpa, bryr sig inte ett skvatt om dessa kvinnor!

  Brottsutredare som lägger ner begågna brott, trots bevis, de hör inte hemma inom polisen!

  Detta land har blivit en rättshaveristat!

  K.Landgren

  Liked by 2 people

 • Peter Skoglund

  Apropå provokationer från ”fasadmänniskor”, som tror de har ”ensamrätt” på demokratins åsikts och yttrandefrihet……..

  Megafonerna gör ett inslag om det…………

  Gilla

 • en elak fan.

  Sahlin?Kan det finnas någon släktskap?

  Gilla

 • eugenecork

  en stilla undran;
  va Kentas livvakter både Blinda, Döva och Stumma (vid
  tillfället) som inte kan vittna nu?

  Gilla

 • Kent

  Det har säkert inte funnits ett gladare brottsoffer än Elias.

  Gilla

 • Stefan Månsson

  Jämför detta drev med fake news journalisten David Baas beskrivning.
  Den kan i bästa fall ses som ett oärligt svineri av Baas. Dedikerad SD-hatare från Expressen.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ”Bra” gjort av mamman att lyckas hjärntvätta sin son till den grad att han kämpar för sin egen utrotning!

  Det blir ett konstigt uppvaknande för honom när han förstår att det inte finns något värre patriarkat än islam!

  Men men, han behöver inte bekymra sig länge innan han hänger från en lyktstolpe i kalifatet, precis som kommunisterna gjorde i Iran efter revolutionen när islamisterna hade tagit makten och inte behövde dessa nyttiga idioter längre!

  Gilla

 • Kent

  Utan några värderingar om Ekeroth som person så är det uppenbart en politisk rättegång.
  Vittnets ojävighet kan starkt ifrågasättas.
  Hade motsvarande hänt en våldsam vänsterextremist så hade pk media med SVT i spetsen fyllt programtid med försvarstal och hävdat slöseri med domstolstid i ett så banalt krogärende.
  Sedan verkar det som att Herr Ekeroth skulle vara försiktig med spriten och inte vistas i vissa halvkriminella miljöer som lätt blir provocerade av hans närvaro.

  Liked by 1 person

 • compulsoryunion

  när blatte gör åldringsrån mot hens mamma (men hon har väl bara socialen pengar) och mördar som Joy Rahman, gruppvåldtar hen och smittar med HIV får vi se om hen tycker de är lika mycket värda en skattebetalare

  Gilla

 • ossie

  Den där jävla kommunisten borde ha en smäll med knuten näve mitt på nosen.

  Gilla

  • Bosse

   SVT tar just nu upp all sin tid angående Ekeroth för sin örfil mot en som säkert skulle ha ett rejält stryk. Ekeroth tycker jag ska hålla sig undan,han vet att folk gör allt för att provocera honom. Men har SVT glömt alla rättegångar som pågår just nu om grymma,livsförstörande gängvåldtäkter där män med mörkare hy säkert är inblandade.

   Liked by 1 person

   • Mia

    I går inleddes också rättegången mot 3 män från nordiska motståndsrörelsen gällande två sprängdåd och ett attentatsförsök mot ett syndikalistiskt bokcafé och två flyktingförläggningar i Göteborg.

    Så SVT har mycket att hålla reda på just nu.

    Gilla

   • Pica pica

    Så snart det rör sig om en SD:are så tappar SVT all verklighetsförankring och gör en ringa misshandel till en världshändelse.

    Gilla

 • Om

  Han borde få en örfil till

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: