Stor framgång för de mordlystna muhammedanerna


Kandahar, Afghanistan – En självmordsbilbombare  startade resan mot paradiset och de 72 sexdockorna genom att spränga sig själv och 29 andra i luften. Detta utanför en bank i Afghanistans södra provins, Helmand, De flesta av offren var civila, minst 60 personer skadades.

BangkokPost


2 responses to “Stor framgång för de mordlystna muhammedanerna

 • Tomas O'Maely

  De muslimska martyrerna uppskattar speciellt att de 72 oskulderna aldrig har menstruation utan alltid är tillgängliga för sex med martyren.

  Gilla

  • Mimi N.

   Oskulderna är gravida för jämnan. Med korta tidsintervaller skjuter de ut avkommor som är precis lika sina fäder: sprängda i bitar ! Snart förökar dessa i samma tempo. Muslimska paradiset är redan överfullt, men sverabia tar gärna emot freakarna för att förnya och föryngra svenskarnas gener.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: