Alice Teodorescu om Aftonbladets politiske chefredaktör


Alice Teodorescu offentlig

”Efter Anders Lindbergs senaste vulgära smutskastning och de uteblivna svaren på mina mail (till honom och Aftonbladets chefred) där jag bett om källa på det uppdiktade påståendet om att jag uppmuntrat till krig mot islam kommer jag hädanefter inte att ställa upp på några debatter med ledarskribenter från tidningen. Jag är förbaskat trött på det hat som Lindberg och co sprider och, vad värre är, kommer undan med.”

Om Alice Teodorescu på bloggen…

Om Anders Lindberg på bloggen…

-Pettersson undrar om socialdemokraten Anders Lindberg ljuger om kollegor? Hur mycket ljuger han inte om annat som Sverigedemokrater och andra politiska motståndare?


34 responses to “Alice Teodorescu om Aftonbladets politiske chefredaktör

 • Jack

  Precis som Teodorescu, har jag skrivit till alla stora dags och kvällstidningar och bett om källa till SDs förfärliga människosyn som alla skriver om, och som är anledning till att de inte får vara med på Nobelfesten.
  Tror ni jag har fått några svar? Nej, det verkar inte finnas några källor. Allt är bara en lögn och häxjakt på SD.
  Jag uppmuntrar alla att gör det samma, så kan gammelmedia stå där vid skampålen och skämmas utan svar.

  Gilla

 • anne b rat

  Inte nog med att han ser ut som en bebis, han är det tydligen också, mentalt iallafall.

  Gilla

 • Fredde

  Jag tror faktiskt på fullt allvar att barnmorskan tappade Anders Lindberg.
  Med huvudet före….

  Någon annan förklaring kan jag inte se.

  Gilla

  • naimlap

   Nej, hon tappade hen inte utan henen föddes fel då röv och huvud hade bytt plats. Vilket är ett ganska vanligt fenomen inom socialakrobatin.

   Gilla

 • Håkan

  Anders Lindberg är sjuk!
  Det räcker så!

  Gilla

 • Jhonsson

  I Sverige finns inte mer än en handfull riktiga journalister. En av de främsta är Alice.

  Gilla

 • Trynbald

  Efter den extrema massinvandringen så borde Lindberg vara nöjd. Sverige är oåterkalligt förstört. Och Lindberg är en av dom ivrigaste gärningshenen. Om man mot förmodan köper Aftonbladet så uppsök primärvården per omgående.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Underbart Alice. Gillar ditt klarspråk.

  Frågan är hur länge Anders Lindberg (som inte är en myt utan finns på riktigt, hur otroligt det än låter), ska få sprida sina lögner?

  Det finns alldeles för många lögnare i Sverige som tar alldeles för mycket utrymme. Men nu ska de städas bort en efter en………..

  Ann har en bra historia om det också…………….

  http://www.gp.se/ledare/heberlein-sanningen-vinner-alltid-%C3%B6ver-l%C3%B6gnen-1.4369158

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Typisk att de röda talar om sk ”hat”, som sagt vissa djur är mer jämlika än dom andra, kommer hon på det har hon gått med vinst.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Jag förstår att Alice har tröttnat att debattera med PK nollor. Det är bortkastad tid.

  Gilla

 • ossie

  Bra att hon vågar säga sanningen om denna impecille stolle.

  Gilla

 • assad

  ”Lindberg och co sprider och, vad värre är, kommer undan med.”

  Inte här Alice.

  Gilla

 • Mimi N.

  Töntar och galningar kan man inte resonera med, de förtjänar ingen uppmärksamhet. Slösa inte tid på dem.

  Gilla

 • Billy Boy

  När Anders Lindberg ”briljerar”:

  Gilla

  • Billy Boy

   Rättelse:

   Nedersta bilden skulle vara den här:

   Gilla

   • Lena

    Om vi nu bevisligen inte klarar av att exportera terrorister så kanske vi klarar av att exportera en stollig aftonbladetskribent , vid namn anders L, eller reser du frivilligt ?

    Gilla

 • B Bäver

  Nu tycker jag inte Alice skall vara alltför upprörd, dom flesta vet att Lindberg inte har alla hönsen hemma. Han o dom andra gökarna på Aftonbladet är mer förtjusta i Stalin än Adolf, vilket beror säkert på att Stalin tog livet av fler, framförallt sitt eget folk.

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   Det var inte Stalins folk, Stalin kom från Georgien. Sedermera var hans dotter gift med Boris ”vodka” Jeltsin. Alla tre var de Khazarer. Dvs de som idag påstår sig vara Judar, i alla fall 95% av de som bor i Israhell.
   Det är därför samtliga premiärministrar i israhell kommer från Polen, pga att de flesta Khazarerna flydde dit, när Ryssland med fler länder drev ut dem från Khazaria, som ligger ungefär där Ukraina ligger nu, det var det som var orsaken till att bolsjevikerna slaktade 110 miljoner ryssar.

   Det är en förintelse få talar om. Speciellt inte de röde.

   Samtliga Gulag kommendanter var dock Khazarer, och den första duman i sovjet var till 90% bestående av Khazarer., men de kallade sig förstås judar, men det kan bara bli genom födelse, inte bekännelse, eftersom det går i arv.

   Gilla

   • HannaG

    Snälla ni som läser Petterssons blogg (som jag tycker om), tro inte på alla galningar och konspiratörer som skriver här, t ex ”Rättsstavningsprojektet” ovan. Svetlana Iosifovna Allilujeva var Stalins dotter men hon har ingenting med Jeltsin att göra, hon hade ett tragiskt livsöde osv. Läs på Google eller i gamla uppslagsböcker, lita inte på förvirrade människor som skriver här.

    Gilla

   • Rättsstravningsprojektet

    Jasså du, konspirationsteoretiker…. Tror du det är första gången ledare har hemliga barn. För det andra är det inget rättstavningsprojekt, det är ett rätts travnings projekt.

    Jag vet det extra s:et förvillar, men det var det som var meningen, jag vill ha rätt, sanning och rättvisa, kom inte med några snälla ni, sanningen skall fram, varken du gillar den eller inte, ingen PK här i stugan.

    Gilla

 • Falken

  Hjälp blåljusfolket med helgjutna däck och bepansrade bilar det ger en signal till skitfolket där det blir likhetstecken mfrån där dom kommer ifrån Beirut som numer är lugnt när dom stack till FN:n testområde landet som skall förstöras i grunden, fan vet vad dessa virrhjärnor livat idioterna i FN bakom lyckta dörrar Eliasson vet nig han har jobbat inom skitirganisationen i över 20 år och åstadkommet O kan bara flrdömma inget annat det krävs ingen stor organisation utan det går bra med ett kasettband från 1972

  Gilla

 • assad

  Välfärden räddas av alla migranter – särskilt av Djungel Joe och Muhammed med koranskägg.

  Gilla

 • Jhonsson

  Aftonbladet är en skittidning och megafon för flumfolket.
  Det är skönt att veta, att man lätt undviker AB genom att inte köpa den.
  Om man skippar Aftonbladet (eller någon annan kvällstidning) under ett år sparar man drygt 8000kr. På tio år blir det närmare 90000 (nittio tusen kr).
  Som extra bonus slipper man läsa sagoberättaren Lindbergs dravel.
  Lägg de sparade pengarna varje dag i en ask eller skokartong.
  Förvånas över hur fort de växer, spendera nästa semester!
  Eller köp en bättre begagnad bil om tio år.

  Gilla

 • Tony

  Alice måste förstå att denne varelse inte är helt frisk i dom övre regionerna, förr i tiden låstes sådana som han in på vissa institutioner,
  men dessa stängdes och en del av dem jobbar på Aftonlögnen?

  Gilla

  • assad

   Det här är en förträfflig diagnos. Det rör sig om ohälsa i psyket, i personligheten, emotioner och kognitionen, vilket i det här fallet olyckligtvis sammanfaller med pajassjukan, även kallat Lindbergssyndromet. Bot saknas. Han får leva med sjukdomsuppsättningen livet ut.

   Gilla

   • assad

    Anders Lindbergs huvudform är också problematisk ur frenologisk synvinkel.

    Gilla

   • assad

    PS. Samma typ av sjukdomsbild förekommer hos Schyffert men här tillkommer även hypogonadism.

    I Löfvens fall har även hjärnan upplevt en långvarig syrebrist någon gång innan två års ålder.

    Det är viktigt att det blir rätt, därav den kompletterande informationen i tre steg.

    Gilla

  • assad

   Men vad jag slarvar idag. För fullständighetens skull:

   Schyffert lider också av ekonomsjukan, en mental rubbning där den drabbade lever med vanföreställningen att han tror sig inneha Nobelpriset i ekonomi, helt utan meriter och utbildning.
   I dysfunktionella land ges ofta personer med ekonomsjukan utrymme i media varpå skadorna på landet kan bli enorma.

   Gilla

 • Sven-Erik

  Alice är en smart, ärlig, invandrare. Hon vet hur det är att leva i en diktatur. För vad Anders och company utövar är den 3e statsmaktens politiska förttryck av oliktänkande tillsammans med SVt. Fortsätt Alice! På dom!

  Gilla

 • Falken

  Vi måste få stopp på denna varelse och se till att han får stå till svar för sverige i riksrätt.

  Gilla

 • malmobon

  Alice skrev en artikel i Gp. Påtalde bl.a. att Allianen hade 7 år på sig ta bort värnskatten, som egentligen bara skulle vara tillfällig. Även marginalskatten tog hon upp.
  Vaken kvinna men tycker det är synd hon ger upp debatter med nollan Anders, efter som hon gjorde en slätt figur av honom sist i Agenda eller
  Aktuellt.

  Bättre hon tar kampen mot idioterna, Synd bara hon förordar blocköverskridande samarbete. Stör jag mig på.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Hon kommer bättre till sin rätt och trivs säkert bättre med samtal som stimulerar intellektet. Det är knappast en frukt av att behöva slösa bort tid på en sådan ofri och stagnerad person som Anders.
   Hon briljerar mer genom att möta människor i sin egen liga.

   Hon kan försvara sig men jag tror att hon önskar få ut mer av livet än att hitta personer som så lätt går att punktera som Anders. Han rullar på fälgen och tror sig vara topnotch-teknik.

   Det vore på tiden att samtalet i media kan lyftas till högre nivåer.

   Hon är en av de jag mer än gärna lyssnar till.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: