Slingan dras nu tydligen åt allt snabbare – explosionsartad ökning av våldsbejakare


”Säpo bedömer att det i dag finns tusentals våldsbejakande extremister i Sverige.
Ökningen de senaste åren har varit explosionsartad.Vi har aldrig sett något liknande i den omfattningen förut, säger Säkerhetspolischef Anders Thornberg i en TT-intervju.”

http://www.di.se/nyheter/sapo-tusentals-radikala-islamister-i-sverige/

 


42 responses to “Slingan dras nu tydligen åt allt snabbare – explosionsartad ökning av våldsbejakare

 • kbrel

  En stilla undran vad sysslade Mona Muslim med???

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Säkerhetspolischefen lirar i samma rännstens liga som sin kompis Rikspolischefen. Det visar sig ständigt att det är INTE de skarpaste hjärnorna i landet som innehar de för landet viktigaste jobben. Är man bra på att sprida verbal dynga kan man få mycket bra och högavlönade jobb.

  Gilla

 • Peter

  Varför är man inte förvånad,men siffran stämmer inte,med så många muhammedaner i landet,är det mångdubbel fler och påfyllningen fortsätter hela tiden med regeringens godkännande!

  Gilla

 • Jhonsson

  Om Säpo påstår att det finns tusentals våldsbejakande extremister i vårt land, vet de säkert också vilka de är. Skapa snarast lagar så att de kan utvisas. Eller finns det redan lagrum som kan användas för detta? Om inte annat finns det ju speciella krigslagar, som kanske kan användas. Dessa extremister är väl bara förtrupper till den stora invasionsstyrkan. Det är våra naiva politiker som släppt in dem i vårt land. Vi vill inte ha dem här. Löfven pratar jämt om att han tar ansvar. Dags för honom att visa det, genom att se till att dessa individer, som hotar hela vårt samhälle, förpassas till platsen de kom ifrån! Sedan kan han till samma ställe skicka alla, som varit och stridit för ISIS. Det måste bli ett slut på politikernas landsförstörande verksamhet. Omsorgen om det egna folket saknas totalt.
  Det är val om drygt ett år. Låt oss då se till att vi får en sverigevänlig regering. Vårt land behöver det.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Hur var lösningen nu? Tror det sades jobb, jobb och jobb. Kanske Löfven menade jobb för säpo?

  Liked by 1 person

 • Falköga

  Vad då – slingan dras åt? Har någon fängslats eller utvisats? 250 nya kom till Kallax i går. Lobbyn är i full gång med fake news för att stoppa utvisningar till Afghanistan.

  Gilla

 • Håkan

  Var är fifflaren Mona Sahlin nu? Hon med sitt hånflin! Sin Chilenske älskare och sina återkommande skatteskulder! Jag kräver en förklaring! Eller gå i fängelse för dina återkommande lögner!

  Gilla

 • Stenbock

  Förstår inte att dessa siffror,väcker sådan uppmärksamhet !
  Detta har ju stått klart för oss,som följt strömmen av de invällande Islamisterna,sedan år tillbaka.Inte fan kommer detta pack upp till kalla Norden,om de inte blivit hit kommenderade av sina Imamer..Europa befinner sig i krig,och ingen tycks vilja upptäcka det.Att man dessutom placerar stora delar av sina styrkor här,är ju också förklarligt när Absurdistan saknar,såväl styre som en krigsmakt !

  Gilla

 • Mohammed

  En bra muslim är en död muslim

  Gilla

 • ruben

  Dom vet redan att det är Islamister. Så åtgärden är naturligtvis att stoppa all invandring från mena-länderna, samt utvisa alla invandrade kriminella. Varför är det fel att göra allt man kan för att skydda ett land från hot om fientliga krigshandlingar?

  Gilla

  • Jag

   Är vi förvånade??? Tydligen vet SÄPO ingenting eller så är de så toppstyrda att de inte vågar fatta några egna beslut eller fega (pk)
   OjOj!! Var är vi på väg?!?!

   Gilla

 • Jhonsson

  Om Säpo medger att det finns tusen våldsbejakande extrmister i vårt land kan man nog utgå ifrån, att de är många gånger fler. Att det Säpo medger är nog ganska långt från verkligheten. Vi vet ju hur fakta rörande invandringen och dess problem förvanskas och döljes. Att regeringen fortfarande tillåter en fullständigt okontrollerad invandring visar, att den inte bryr sig om det egna folkets säkerhet. Det gäller i stället att till varje pris visa, att Sverige är en ”human stormakt”.
  Därför behöver vi en sverigevänlig regering vid valet 2018. En som bryr sig om sitt eget folk.

  Gilla

  • angelicaplacet

   Inte tusen – 1000-tals bekräftar SÄPO och det har jag känt på mig tidigare men nu är det nog 10000-tusental så vi får se när SÄPO bekräftar det.

   Gilla

  • GO

   Man bara gissar antalet vore intressant att veta HUR man kommer fram till den siffran

   Gilla

   • angelicaplacet

    SÄPO kan inte veta exakt i och med att politikerna inte brydde sig om att kontrollera vilka som tog sig in i landet.Jag kom ihåg när Statens Järnvägar hade gratis resor in i landet och en polis uppgav att det måste ha varit runt 40.000 som inte registrerade sig som asylsökande.

    Antalet våldsbejakande islamister måste vara väldigt stort idag.

    Gilla

 • Ulli

  När ska det äntligen bli slut med silkesvantarna?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Börjar SÄPO känna att dom måste varna samhällsmedborgarna om den stora faran från 1000-tals radikala islamister?
  För ett år sedan eller till och med ett halv år sedan påstod SÄPO och olika experter att det fortfarande rörde sig om cirka 300 stycken.

  Har SÄPO slutat lyda regeringen och vill få samhällsmedborgarna att förstå den allvarliga situationen?

  Gilla

 • sawatercolors

  I en kommentar av Rantorp (som annars verkar vara en vettig person) säger han: ”Vi vet inte hur vi ska hantera detta på ett förebyggande sätt”.
  Tänk dig samma kommentar från din läkare när du redan vet att du har cancer. Då vill du ha något mot cancern, inte sågot som förebygger det du redan har!

  Gilla

 • br

  Hörde en talesman för polisen intervjuas på radion.han sa att polisen behöver ha en dialog med gängen.våld föder våld sa han.hade samma gällt om hundratals sverigedemokrater hade stått för upploppen,med brandbomber och stenar kastat emot polisen!?!? Dialog!?!? Vad faan har de vapen och batong för!?!? 2 polisbilar fick däcken sönder skurna.va faan i en krigszon lämnar man väl för h~e inte 2 bilar för miljonbelopp obevakade!? Vad gör polisen under tiden det regnar stenar och kastas brandbomber? Man blir ju så förbannad!! Tänk om det varit i ryssland.då hade parasiterna fått veta att de lever.skicka in insatsstyrkan eller/och militären! Nu har kravallerna varat i 2 kvällar på raken och nu blir det helg.man behöver inte vara något geni för att begripa att skiten fortsätter ikväll igen.snart kommer en polisman bli rejält skadad.kanske till och med dö.en kastad knytnäver stor sten i huvudet så kan det ske.kalla in kravallpolis och vattenkanoner ikväll,så är problemet snart löst.usch,man skäms och blir förbannad.jag är glad att jag bor på en mindre ort i ett område med villor.finns inte en enda utlänning i området och vi har inga problem.

  Gilla

 • ossie

  Dessa bör snarast interneras i väntan på export.

  Gilla

 • malmobon

  Något som vi påpekat under många år, har nu kommit fram till de som borde sett detta innan vi.
  Är man inte ute bland människor ser man inget.

  För det första är det alla källarmoskéer i bostadsområden som skall bort.
  Bidragen till muslimska föreningar skall bort.
  Skolan måste upplysa mer om islam och belysa vad som står i Koranen och dess andra skrifter.
  Autonoma vänstern borde få mer upplysning om vad islam står för.

  Stoppa all nya moskéer och stäng ner de moskéer som predikar om våld och hedersförtryck.

  Okunskapen stor hos politiker och journalister om islam. Utbilda dessa och låt detta komma fram i dagsljuset.

  Våga debattera islam. Är vi många så går det förändra.

  Viktigast är dock stoppa all muslimsk invandring. Ut med de som fått avslag.

  Gilla

 • Ulf B

  Idag en god/moderat muslim. I morgon en ond radikaliserad jihadist, och mördare. Hur ska vi någonsin kunna skydda oss mot det?

  Gilla

 • Trynbald

  Jag väntar fortfarande på att ledande politiker i sjuklöverpartierna ska åtalas för landsförräderi och folkmord.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Med tanke på att Stefan Röfven numera är chef för Släpo så har jag inte några högre förväntningar. De sitter nog framför sina datorer och prioriterar sådana som oss precis som i gamla DDR.
  Vad jag förstår är det en samling idioter som ”jobbar” där, liksom chefen Röfvskallen.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Något Stefan Löfven och hans regering har kalkylerat med.

  Asylinvandringen är ju lönsam och denna religiösa terrorist sysselsättning, är ju ”meningsfull”, för att få full valuta av ”mångfalden”
  .

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och regeringen har anslagit en extra post för halal grillkorv och Puck med papadum i höstbudgeten, så till våren har alla dessa IS-mördare blivit snälla gossar igen.

  Regeringen tror att svenskarna ännu en gång låter sig duperas av sim-sala-bim-lösningar, illusionstrick och det-löser-sig-attityd.

  Och sen förfasas man över att SD tar ett trappsteg till varje månad mot de 30.

  Gilla

 • Billy Boy

  Vi får innerligt hoppas att dessa nyheter stämmer:

  Ryssland: Vi har dödat IS ledare

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ryssland-vi-har-dodat-is-ledare

  Om han dödats är det ett historiskt bakslag för rörelsen

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/om-han-dodats-ar-det-ett-historiskt-bakslag-for-rorelsen

  I så fall är ISIS-terroristernas högste ledare Abu Bakr al-Baghdadi undanröjd och oskadliggjord.

  Gilla

 • okänd

  Man vet snart inte vad som är sant eller inte.
  Menar…vad är de vi allmoge ska tycka och tro ?!?!

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tack alla sju-klöver politiker, tack alla agendajournalister och politisk korrekt media, tack alla godhetsknarkande batikhäxor vad ni ställt till med. Efter nästa islamistiska terrordåd i Sverige förväntar jag mig en gemensam ”japansk” ursäkt i direktsänd TV där ni bockande och gråtande ber om förlåtelse. På domens och den yttersta dagen hoppas jag att djävulen tar er.

  Gilla

 • Carl edström

  Lövfen har kontroll.

  Gilla

 • Ståfräs

  Inga problem alls hälsar Feminist regeringens expert Arnstad, ”det tillhör Svenskheten”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: