MSB ”under attack” p.g.a. av rapport om Muslimska brödraskapet


MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) ”under attack” p.g.a. av rapport om Muslimska brödraskapet – sanningen är hat för de som hatar sanningen (vill lägga locket på):

https://www.fokus.se/2017/06/nerringd-jo-anmald-och-mejlbombad/

”Anneli Bergholm Söder säger att myndigheten ska gå vidare med kunskapshöjande åtgärder om islamistisk informationspåverkan.”

”Men Magnus Norell fick på onsdagskvällen besked att MSB:s generaldirektör sagt nej till en fortsättning på rapporten om muslimska brödraskapet. Motiveringen, fick Norell veta, var ”allt bråk” kring rapporten.”

”MSB:s generaldirektör Nils Svartz meddelade Fokus via en sekreterare att han inte var tillgänglig för en kommentar under hela torsdagen. Anneli Bergholm Söder bekräftar att MSB inte kommer att gå vidare med Norells rapport.”


27 responses to “MSB ”under attack” p.g.a. av rapport om Muslimska brödraskapet

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Och därmed har MSB, myndigheten för samhällsskydd och beredskap, liksom så många andra institutioner och ämbetsverk, i praktiken upphört att existera. Att skrinlägga rapporten vars maktpåliggande fakta borde vara av yttersta intresse för den inhemska säkerheten, är en manöver som sker helt i enlighet med den nationsfientliga dolda globalistagendan och dess islamistbefrämjande styrdokument.
  Andreas.

  Gilla

 • Mm

  Så här ser det ut i Sverige nuförtiden. Oj blev det bråk, låt oss lugna ner oss, göm rapporten i någon låda så får vi hoppas att de glömmer bort den snabbt. Det viktiga är att personalen kan plocka ut sina löner utan oro och besvär.
  Hoppas de eller deras älskade familj inte kommer ivägen för en skenande lastbil som vi/de hade kunnat förhindra. Vill de ha mer blod på sina händer.

  Gilla

 • angelicaplacet

  En myndighet har väl inte laglig rätt att ge vika endast om landet befinner sig i krig?

  Gilla

 • gamgubben

  När sådant sker som att en myndighet viker undan för hot är att betrakta som landsförräderi. Om inte detta följs upp av media då kan vi förvänta oss att Sverige före 2030 är styrt av muslimer och islam är den regerande makten i Sverige.
  Jag hyser litet hopp om att vår så kallade regering ska reagera, de är ju så uppfyllda av allas lika värde och mångkultur ska rädda vårt land, lika förblindade som folket i sagan ”Kejsaren utan kläder”

  Gilla

  • Falköga

   MSB är gamla Civilförsvarsstyrelsen som tillkom för att tillsammans med ÖB skydda oss mot krig och elände. Det fungerade under VK2 och under det kalla kriget.

   Nu har MSB en generaldirektör som liksom förr har att skydda samhället och mig som medborgare. Han törs inte ens genomföra en utredning mot eventuella hot. Kan det bli ynkligare??????

   Gilla

 • Observator X

  Den springande punkten är VILKA (härstamning: Första/andra generationens illegalister/vanliga illegalister/socialistsvenskar) som ringt dessa samtal.

  Naturligtvis får/vill/begriper inte tjänstemännen inom MSB vilka som ringer men jag anser att det är av yttersta vikt att kartlägga det.
  Anledningen är att det här var en riktad attack.
  Den som inte begriper det har verkligen en lång väg att gå innan pusselbitarna hamnar på plats.
  Än en gång: Alltid där araber och afrikaner verkar, vad de än gör, i stort och smått, förvänta er alltid att de är ute efter att förstöra, förgöra, utnyttja och skada.
  Ja men vad fan tror ni? Det är ju oerhört väl känt att dessa folkanhopningar inte klarar av att sköta ett land på demokratisk väg. Aldrig.
  Det beror helt enkelt på att de är så till sinnet, underbegåvade i det hänseendet.

  Mycket illa att Anneli Bergholm – Söder tilläts vika ner sig så fullständigt.
  En seger för araberna. Illa.

  Gilla

  • naimlap

   Musse, vinner varje duell mot den fege svenskingen. Bara en antydan till slag och svensken slänger sig handlöst i golvet och blir uträknad. The swedish style! I min barndom fanns en byfåne, som ställde upp i ett nybörjarmästerskap i boxning. Han praktiserade denna s.k. the swedish style, Så mitt antagande är att, ett oräkneligt antal myndigheter i svenstia styrs av byfånar. Rätta mig om jag har fel.

   Gilla

 • Peter Wol

  nu är det en sådan totalmess på samtliga myndigheter att jag som organisationskonsult skulle lägga ner samtliga. sparka rubbet pga arbetsbrist. därefter bygga nytt med minimalt behov och kompetent ledning.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Muslimska Brödraskapet är grundat av frimurarna, som sitter i maktpositioner överallt i samhället, regeringen totalt infesterat. Knugen är frimurarnas beskyddare.
  Sveriges ”högste” frimurare hittills är den fete G Person, syns här med kompisen i NK

  Gilla

 • ruben

  Forskningen blev sannerligen bekräftad med starka bevis. Så självklart skall rapporterna utvecklas till handling. Till att börja med, förbjud all typer av bidrag till muslimska grupperingar eftersom muslimska brödraskapet är auktoritet i flesta muslimska sammanhang. Att de lyckas påverka en myndighet, som finns för att hindra just påverkan att hota rikets säkerhet är riktigt magstarkt. Här är då Sveriges säkerhet redan kuvad av de muslimer, som MSB kommit fram till var en säkerhetsrisk eller? ””allt bråk” kring rapporten” skulle förstås vara en skrikande larmsignal om att den kom känsligt nära sanningen. I och för sig känns det för mej inte som en direkt nyhet, men bra att det blir officiellt och att åtgärder vidtas.

  Gilla

 • malmobon

  Är så det fungerar i samhället. Kritiseras islam så läggs locket på hos de som vet och märker hotet mot vårt samhälle.

  Har varnat tidigare för att vår infrastruktur kommer bli utsatt för terror.
  Vattenförsörjning (finns bara ett fungerande vattentorn i Malmö). Strömförsörjning har vi sett en del el.centraler slagits ut. Nätverket för data och ”maskar”, som stänger ner viktiga datanätverk har vi sett hur sårbara vi är. Helt beroende av data.

  Infiltrationen inom viktiga samhällsfunktioner av utbildade muslimer, är nog det som jag oroar mig mest för.
  Soldater som utför enklare terrorattacker finns det gott om. Muslimer lär sig göra bomber innan dem kan gå.

  Vad jag nu ser framför mig är ett regelrätt krig inom Europa.

  Stenkastning i Trollhättan och bränder är första steget. Prövar polisen.

  Gilla

 • per22

  Nils Svartz lämplighet för jobbet som generaldirektör bör starkt ifrågasättas.
  Hans uppgift är att skydda landet. Inte att vika ner sig för den gapande vänsterpöbeln.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  MSB hotas av MBS
  Dessa ständiga förkortningar.
  Jag var tvungen att googla vad det var för något.
  S.M.F.T.
  (smällar man får ta) Hahahaha

  Gilla

 • assad

  Låt oss nyttja ett idiom…

  …att sticka huvudet i sanden.

  Gilla

  • assad

   Bäste generaldirektör, det som göms i snö kommer upp i tö.

   Gilla

   • Adrian

    Vad det inte just detta Löfven sa? ”Vi ska aldrig vika oss för terrorism”, detta var precis det som Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap precis gjorde….

    Gilla

   • assad

    Exakt Adrian. Svenska myndigheter blir allt mer folkfientliga vilket inte kan undgås ens under sömn och under influens av de starkaste bensodiazepinderivaten.

    Gilla

 • Falköga

  Här lägger generaldirektören ner det civila försvaret. Så om många ringer till ÖB och klagar så lägger man även ner det militära försvaret. Polisen är ju redan på väg i samma riktning med nuvarande chefer.

  Gilla

  • Falköga

   Nu efter många timmar, fortfarande ingen reaktion från regeringen. Är man också under hot? Från vem i så fall?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: