Sveriges mångkulturella apartheid


av Nima Gholam Ali Pour • 15 juni, 2017

Erfarenhet från invandrartäta förorter i Sveriges städer visar att en stor del av Sveriges befolkning inte ingår i det feministiska och liberala Sverige. Liberaler trakasseras av islamister varje dag eftersom det i deras samhällen finns brist på tolerans.

I svenska förorter, som i många andra förorter i Europa, verkar förtrycket som många flyktingar flyr ifrån följa dem till det nya landet. Nalin Pekgul, som definierar sig som en praktiserande muslim och har varit socialdemokratisk politiker uppger att i invandrartäta förorter, som Tensta där hon bor, så samlas självutnämnda ”moralpoliser” utanför samlingslokaler för att förhindra att människor kommer in när ungdomar försöker ordna fest med musik. Enligt Pekgul så har islamistiska organisationer i Sverige stärkt sin ställning genom stöd från Saudiarabien och det svenska samhället.

Enligt Pekgul så finns det många muslimer i Sverige som har blivit fundamentalister. För att ha uppmärksammat dessa oroande trender så har Pekgul kallats ”islamofob”. När hon i protest mot extremistiska muslimer började bära korta kjolar i Tensta så trakasserades hon.

Läs vidare


4 responses to “Sveriges mångkulturella apartheid

 • martainkeillor@gmail.com

  Muslimer har alltid varit fundamentalister,att liberaler och vänstervridda tror nåt annat är deras misstag och inte vad ”mainstream” skattebetalare tycker.Ledare i svergie har ingen opposition i folket.

  Gilla

 • Jhonsson

  Löfven ljuger, när han påstår att det kommer många läkare, veterinärer, sjuksköterskor, ingenjörer till Sverige. Och så några stycken utan utbildning sade han. Nej Löfven, det är en väldig massa,som inte ens har en rudimentär utbildning.
  Men oavsett om,välutbildad eller inte så saknar de den bildning och vanlig hyfs, som krävs för att leva i modernt västerländskt samhälle.
  Om nu inte galoscherna passar, så åk hem.
  Vi skall inte sakna er!

  Liked by 1 person

 • Tussilago

  När de till och med kallar en praktiserande muhammedan för ”ISLAMOFOB”!?!?
  😱😱😱

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: