Kaplan har mage att strida för mer pengar!!


Om man fått avgå från regeringen skall man väl inte ha fallskärm tycker man. Nu säger reglerna något helt annat och Mehmet Kaplan verkar ha lusläst för att hitta alla kryphål så att han skall få så mycket som möjligt. De 127.000:- i månaden under 1 år räcker inte. Han anser sig även ha rätt att få full ministerersättning på 30.000:- i månaden fram till oktober 2019. Där anser Statens tjänstepensionsverk, SPV att han ”endast” skall ha 15.566:- under januari-april 2017. Är man under 50 år gäller det sistnämnda. Nu blir det Förvaltningsrätten i Härnösand som får avgöra.  Maken till fräckhet får man leta efter men ingen är väl förvånad…………..????? Expressen

mehmet


12 responses to “Kaplan har mage att strida för mer pengar!!

 • naimlap

  Han, bara vet bara vad en hel värld redan vet. Att skall man, snyta någon på rejält med pengar, Ja, då skall man snyta dumsvenskarna, för då misslyckas man sällan eller aldrig. Jordens dummaste folk börjar få det besvärligt, då mer stinkande skit, som flyter upp till ytan s.s. korruption, domstolar, som förvandlats till dumstollar, jordens minst kompetenta polisväsen, världsrekord i skatter, en sjukvård, som närmar sig en obefintlig sådan etc. Upp till kamp, alla ni glada korrumperade, nepotistiska socilakrobater!

  Gilla

 • gamgubben

  En av de som skulle bidraga blev som vanligt en förlustaffär. En gyllene regel är att inte ”kasta goda pengar efter dåliga”. Den svenska staten fortsätter år efter år, oberoende av regering, att görs just det.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  När det gäller att suga ut skattepengar maximalt är samvetet som rymden det finns inga gränser.

  Gilla

 • eugenecork

  själv 77 bast + man har canser, får allt som allt ut 5400
  efter ha degat skatt i 45 bast…som är tvungen för att uppnå existensmiimum måste knega 2/ 13tim. nattpass i månaden
  för att kunna överleva…skillnad mellan folk å fä…

  Gilla

 • ossie

  Den där ynklige inkompetente talibanen ska inte ha en Krona.

  Gilla

 • ruben

  Undrar om han också är en sån, som kan drabbas av PMM ( Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden ) om han inte får igenom sina orättfärdiga krav?

  Gilla

 • Jag

  Det bevisar att dessa s k ”politiker” handlar i eget ekonomiskt intresse. Oavsett färg! De skor sig själva så gott det går så länge det går och sen vill de har lite till! Skadestånd och utvisning för Kaplan som driver en egen musse agenda!

  Gilla

 • Billy Boy

  Mehmet Kaplan (MP) misskötte sitt jobb som bostads- och stadsutvecklingsminister från 3 oktober 2014 till 18 april 2016 så han skall i stället betala skadestånd till den svenska staten för gravt misskötsel av sitt ämbete.

  Dessutom har han solkat ner Sveriges demokratiska rykte genom att parallellt med sitt förtroendeuppdrag i smyg hade samröre med den antidemokratiska turkiska terroristorganisationen ”Grå Vargarna” …

  … och tillsammans med dem uppträtt som en våldsbejakande extremistisk islamist.

  Så Kaplan skall ersätta den Svenska staten i stället. Vill han ha mer pengar får han vända sig till (MP) och be språkröret Gustav Fridolin om betalning ur partikassan.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det fingret kan hen stoppa upp i r**ven.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Alla våra förfäder skäms så mycket över att hen satt i Sveriges regering.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: