Den trojanska hästen


Ingen tror att alla muslimer som anlänt till Sverige är potentiella terrorister. Alla hundratusentals muslimer som kommit till Sverige är inte onda, lika lite som alla kristna svenskar är goda.

I vårens sista partiledardebatt försökte Annie Lööf med en överlägsen min pressa Jimmie Åkesson på en bild som Richard Jomshof delat i sociala medier. Det finns åtskilliga versioner av bilden i fråga, men nedan visas den version som Annie Lööf förfasades över.

Är det en nidbild vi ser, eller syftar den på en verklighet Sverige och övriga Europa står inför? En sanning är att det finns muslimer som förfasas över islamism och som både vill och försöker anpassa sig till de samhällen de valt att flytta till. Här kan de läkare och poliser som Lööf räknade upp passa in. En annan sanning är att många muslimer som valt att komma till Europa, har en helt annan agenda. Hit kan de predikanter som basunerar ut hat, homofobi, kvinnoförtryck och antisemitism räknas in, liksom de terrorister, extremister och jihadister som utgör ett direkt hot mot vårt samhälle.

Dessa sistnämnda individer vill inte Sverige något gott. Dessa individer vill inte vår demokrati något gott. Dessa individer vill inte vårt samhälle något gott. Dessa individer önskar oss allt ont i världen.

Jag tror inte Annie Lööf vill bo i ett land där islam vuxit sig allt starkare. Jag tror inte hon vill se sina barn växa upp i ett sådant samhälle. Varför inte bara fråga alla de tiotusentals kristna som flytt till Sverige från muslimska länder, eller varför inte fråga de muslimer som flytt och sedermera konverterat från islam. Deras berättelser skulle säkert vara mer värdefulla än den pajkastning som sker i de politiska talarstolarna.

Vad tror Annie Lööf och andra partiledare att ett växande islam innebär för vårt svenska samhälle? Svårt att sia om, eftersom de själva aldrig behöver möta den verklighet deras naiva politik skapar. Besök våra förorter, se och hör vad medborgarna där tycker. Man säger från de mer politiskt korrekta leden att det bara är en liten klick muslimer som försöker pracka på invånarna sina medeltida läror. I sådana fall är det värre än många hittills trott, för om denna lilla klick har en sådan makt över andra i förorterna, borde alla bäva för att denna lilla klick växer och rör sig ut mot andra områden i Sverige.

Islams intåg i Sverige och övriga Europa har förändrat våra samhällen, om det råder ingen tvekan. Arbetsgivare hängs ut i media när muslimska kvinnor vägrar följa de klädkoder som gäller. Idrottsförbund tvingas skriva om regler för att muslimska kvinnor ska kunna idrotta. I landet som var först i världen med gemensamma bad för män och kvinnor, har nu muslimer tvingat fram separata badtider. Lunchrestauranger tvingas ändra sina menyer så att de anpassa till de muslimska kraven. T.o.m. inom vården ruckar man på de hygienregler som gällt i decennier för att muslimska kvinnor ska kunna arbeta i långärmat. Listan kan göras lång där just islam och dess mest troende följare påverkar det samhälle som byggts upp av generationer av svenskar och arbetskraftsinvandrare från europeiska länder.

Märker ni att det alltid rör sig om muslimer när det gäller problem som lyfts upp? Varför hör vi aldrig buddhister, hinduer eller människor från Ostasien beklaga sig på samma sätt som muslimer?

Antalet grekiska soldater som gömde sig i den berömda Trojanska hästen var få, men deras list fick förödande konsekvenser för Trojas befolkning. Vi vet genom otaliga filmklipp och dokumentärer, att högt uppsatta muslimska ledare påtalar för världen att islam ska dominera. Ledare som kommer från länder där en hårdare regeltolkning av islam genomsyrar deras samhällen, samhällen som i sin tur finansierar moskéer runt om i hela Europa. Ledare vars ord följs av hundratusentals, kanske miljontals, medborgare i de europeiska länderna.

Om någon tvekar över att det finns krafter inom islam som på fullt allvar vill göra Europa till en del av deras kalifat, är det som sagt bara att bege sig till vissa förorter där man redan infört parallella samhällen med egna regler och en dominans av män som predikar om en strikt tolkning av islam. Vi talar om individer som aldrig tänkt eller tänker integrera sig i det samhälle de föraktar.

Varför ser inte Annie Lööf och övriga detta? Eller gör de det, utan att reagera och varför reagerar de då inte? Att muslimerna kommer utgöra en allt större del av befolkningen råder det tyvärr ingen tvekan om och därmed utgör de också en allt viktigare väljarbas. Där är givetvis en förklaring. Hur är det med finansieringen? Vi vet att Qatar och Saudiarabien finansierar många moskéer i Sverige. Finns det andra områden där dessa stenrika gulfstater kastar in stora summor pengar och är det möjligen därför man slickar uppåt för att hålla sig väl med dem?

Alternativa medier ägnar sig åt konspirationsteorier när det gäller islams allt större närvaro i Europa. Ni har hört politiker och medier påtala detta. Vi vet att man också använde ordet konspirationsteori om åldern på ensamkommande och de terrorister som gömmer sig bland riktiga flyktingar.

Idag vet vi bättre. Så frågan är alltjämt. Vad vill islam med sin allt större närvaro i Europa?


8 responses to “Den trojanska hästen

 • martainkeillor@gmail.com

  ”Trojan horse” är vad svergie har skapat för att manipulera den svenska befolkningen.Det är svenska regering ”eliten”som säger hur bra dom är och hur utbildade dom är för bevis finns ju inte da dom inte har har papper.korrupta ledare som stöder islamister.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Dom flästa som kommer är ju mohammedaner som arabländer själv inte vill ha då dom är kriminellt belastade i sina hemländer.Skit som svergie vill ha i byte för islamiska pengar.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Den trojanska hästen syftar också på det stora barnafödandet, nativiteten. Islam ökar inte genom att människor konverterar utan genom att barnen föds in i ett religiöst och politiskt system-teokrati. Som inom fascismen då stat, fack är samma sak, här stat och religion. Att avsäga sig den islamska tron är värre än att vara kristen och jude. Det är dödsstraff på det i islamska länder

  Gilla

 • Jhonsson

  Om man inte vet, vilka som är onda och vilka som är goda, då släpper man naturligtvis inte in någon av dem! Då är man säker på att slippa terrorister. Svårare än så är det inte. Men om man likt vår regering tycker att det är OK med attentat då och då, och att man får räkna med en del svenska offer, ja då låter man gränsen vara öppen, som den är nu.
  Därför anser jag att Löfvens regering måste förpassas till historieboken.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  Gilla

 • inferno

  Det finns riktigt onda människor i alla samhällsklasser och i alla ideologier, vi känner inte till de flesta tack och lov, de här cirka 30 minuterna i ett reportage är ett skrämmande exempel på vad ondska kan vara.

  Gilla

 • ruben

  Just därför skall Sverige genast stoppa alla invandring från mena-länderna. Det är kulturerna från mena-länderna som är de sämst anpassningsbenägna med egna medeltida klan-lagar. Börja med ett 30-årig uppehåll och ta den tiden för att bygga upp samhället igen, sedan kan vi se om det är värt att ändra något efter 30 år, när nästa generation tagit över.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Det tål att upprepas, Islam är ingen religion utan en ondskefull politisk våldsideologi på samma nivå som nazism och kommunism.

  Gilla

  • gamgubben

   Denna medeltidssekt har större stöd i vårt land än vad fascism och kommunism någonsin hade fastän de senare numera kallar sig V.
   Vi måste därför se till att SD får 51% vid nästa val.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: