Detta var år 2012……….

I maj 2012 beskrev Al Qaeda  hur muslimer skulle starta skogsbränder över hela USA och Europa. I deras egen tidning ”Inspire” beskrivs i detalj hur man får bästa resultat geografiskt och skademässigt. ”Du har din fulla frihet att skapa brandbomber och släppa lös helvetet” Där fanns t.o.m uppgifter om ökat boende i skogsområden i Montana som skulle bli måltavlor.  Detta var 2012 – Nu är det 2017 och inte mycket har förändrats mer än att AlQaeda lugnat sig och blivit överskuggade av IS/Daesh. Hur blir det denna sommar?? Daily Mail 2012

Forest fire burning out of control in a pine forest on the Mesca

Bilbränderna som sker runt om i Europa ter sig som ”småpotatis” om man jämför men man kan inte låta bli att undra.  Ett sätt att ”Unleash hell”  kan man absolut säga att det är men deras planer är större än så.  Det vi sett i Europa är bara en början.

Mordbränder på asylboenden, bilbränder, skogsbränder – vi får se vad som orsakat branden i London idag?? Blandade känslor runt detta.

Ett höghus i Västra Frölunda fick evakueras för  cirka 20 år sedan när en Somalisk familj lagade mat direkt på spisplattorna och hade byggt en grill(!) i städskåpet. Idag  är situationen densamma – de vet inte hur man skall leva i västvärlden – men – de vet i alla fall hur man gör upp eld.

3 thoughts on “Detta var år 2012……….

  1. Välfärdssamhället är byggt på kunskap demokrati och individens ansvar.

    Klansamhället saknar ofta en bredare kunskap och är misstänksamt mot omgivningen.
    Att utan kunskap leva i ett civiliserat samhälle skapar frustration och med bristande tankeförmåga hävdar man sina s k rättigheter på ett mycket infantilt och bestialiskt sätt.De här personerna är mycket beroende av en stark ledare lokalt och han i sin tur styrs i vissa fall av mindre odemokratiska religiösa/politiska grupper som för att förverkliga sina visioner använder sig av ren terrorism.
    .https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/06/13/valfard-eller-klansamhalle/

  2. Muslimer är ett dödshot mot civiliserade människor och nu har vi landsförrädaren Reinfeltd att jobba med brottsförebyggande kommission. Som att sätta getabocken att vakta trädgården

Kommentera