Varning!


Johan Westerholm på Ledarsidorna presenterade igår ett nytt inlägg som visar hur svensk migrationspolitik ständigt når nya bottennivåer.

I en av kommentarerna kan man läsa följande: ”Johan Westerholm nu räcker det…//…Du måste börja sätta en varningstext på dina artiklar…//…Läs Ej detta om du har dåligt hjärta, högt blodtryck. Har du illusioner tappar du dem. Har du framtidstro förlorar du den”. Westerholm slår då till med följande svar: ”Ber om ursäkt för att jag inte sätter varningstexter på mina artiklar. Den jag jobbar med nu, som kommer publiceras på måndag eller tisdag om alla källor stämmer, kommer isf framkalla en hjärtinfarkt…//…Det är värre än så här”

Det Westerholm beskriver i sin text berör åtgärder för att få ut nyanlända på arbetsmarknaden genom att öka incitamenten för studier.

Det handlar om den nya lagen om Studiestartsstöd som börjar gälla nu vid halvårsskiftet. Lagen riktar sig främst till nyanlända som saknar grundskolekompetens och är enligt Westerholm ”extremt fördelaktigt ekonomiskt”.

Studiestartsstödet kan ge så mycket som 9 000 kronor skattefritt och betalas ut oavsett om du är närvarande eller inte. Du kan exempelvis vabba eller vårda en nära anhörig utan att förlora ekonomiskt. Dessutom kan du utöka bidraget genom att ansöka om ett föräldratillägg.

De män som lämnat fruar och barn i konfliktområden sägs gynnas mest av stödet, då de räknas ha sämst förutsättningar att få ett jobb.

Lagen ställer inga krav på den sökande, vare sig närvaro- eller prestationskrav. Du kan utebli från studierna, prestera undermåligt och bidraget ramlar ändå in på ditt konto. Därutöver kan du obehindrat söka andra bidrag utan att dessa räknas av och du kan också arbeta vid sidan av utan att bidraget påverkas.

Johan Westerholm konstaterar att över 250 000 svenska pensionärer, har efter 40 års arbete mindre pengar att röra sig med per månad, än dessa nyanlända ”studenter” från Afrika, Mellanöstern och Afghanistan.

Nu ska ni lägga fem namn på minnet: Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Liberalerna, Moderaterna.

Det är nämligen dessa fem partier som röstade fram den nya Studiestartsslagen. Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Centern, röstade mot.

Ledarsidorna

Studiestartsslagen kan laddas hem här

Är ni redan upprörda? Minns då Johan Westerholms ord till kommentaren: ”Det är värre än så här” och i början av veckan får vi veta vad han menar. Westerholm är förövrigt socialdemokrat om någon undrar.


27 responses to “Varning!

 • Jhonsson

  Har läst många artiklar, skrivna av den tillsynes välinformerade Johan Westerholm.
  Är dock alltid noga med att ha svalt mina blodtryckssänkande piller, innan jag börjar läsa dem.

  Gilla

 • Observator X

  Landsförräderiet tar ännu ett kliv mot att starkt favorisera de som definitivt inte har någonting i Sverige att göra.
  Kan det bli mer uppenbart att staten Sverige har förstörelsesocialister, agenter, assets som tillåts styra oss fullständigt åt helvetet?
  För så ligger det till.

  Det än mer jävliga är att vi ursprungliga svenskar inte går till handling utan bara drar vårt vanliga, uttjänta och ta mig fan rent motbjudande:
  ”Ja, det är för djävligt men vad kan man göra?!”

  Det har inte gått upp för svensken i gemen att landet är huvudstupa på väg mot ekonomiskt moras. Ingen kan betala räkningar med känslor.
  Inte ens ett land, en nation.
  Skulderna fäller staten Sverige. Pengarna. Eller mer korrekt, avsaknaden av sansad ekonomi.
  Allt för att värna överskottsproducerad lågnivå-biomassa från all världens skithål.
  Den vita världens blöthet gentemot de mörkhyade blir vårt fall, paradoxalt nog…

  Gilla

 • Amar

  Koranen begär även muslimer att lämna Sverige.

  Gilla

 • dave

  Ska ta mig fan söka detta bidrag och se hur det går.

  Gilla

 • ruben

  Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Liberalerna, Moderaterna skall jag minnas som ett parti, SV= Svenska Värdegrunden. Att visa 250 000 pensionärer det föraktet är en synnerligen skamlig värdegrund.

  Gilla

 • Stenbock

  För oss som tycker annorlunda än denne vänsterinriktade murvel,hittade jag en härlig bild i Fria Tider,som värmer i det kyliga junivädret:

  Genuint svenskt för dem som inte inser vad svensk kultur innebär !

  Gilla

 • Tony

  Om man är närvarande eller ej ?? Är inte detta fråga om akut
  hjärnblödning, jag tycker att SD ska tänka om ifall dom tänker
  stödja Moderaterna efter valet 2018, dom åtstramningar dom
  tror att M tänker göra upphävs för fan av att man skyfflar ut
  pengar över dom som redan myglat sig in, inga krav bara
  fördelar, och någon betalar.

  Om man inte kan ställa så enkla krav som att vederbörande
  ska vara närvarande för att få månadslön som överstiger
  massor av pensionärers pension efter 40 års jobb, ja då
  är denna nation sjukare än sjuk, och dom som tagit dessa
  beslut absolut färdiga för att ta allvarliga samtal med en psykdoktor!

  Gilla

  • Bosse

   SD kan inte vänta sig stöd från något annat parti.7 klövern är lika jävla stolliga allihop.Ibland så tror man på M ,men i nästa sekund så visar dom sitt rätta ansikte igen.Enda räddningen är att SD får mer än 50 %.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Uppfinningsrikedomen tycks ALDRIG sina när det gäller att kasta skattebetalarnas pengar i sjön. Min vilja att betala skatt närmar sig nollpunkten med rasande hastighet.

  Liked by 1 person

 • ossie

  Vi som läser alternativa nyheter är nog beredda på det mesta, Värre om nu alla som inte har en aning om vad som pågår skulle få veta.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Förskingrings organisationen Sverige vill fördela om egendom till palestinier och negrer (socialisterna, dvs vänstern och Ali-ansen ) är likgiltiga till om de tar livet av svenska barn och äldre på kuppen.

  Gilla

 • Jhonsson

  Medlemmarna i de partier, som står för beslutet, måste ha väldigt svårt att tänka. Hur hamnade de i riksdagen? Var det kanske för att de var odugliga till ett riktigt jobb?
  Hur kan vi i Sverige ha hamnat till den milda grad snett?
  Landets väg utför blir bara brantare brantare!
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Låt oss förpassa Löfven & Co till historieboken!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Detta problem måste lyftas internationellt.

  Sveriges fotbollsLAG är härligt!!! Mera såna killar.

  Gilla

 • eva

  Jag följer regelbundet Ledarsidorna.se samt Det Goda samhället. Deras diskussions/intervju-videos är alltid mycket intressant om än med olika ansats, sakinnehåll och saltsatser. Ett är dock gemensamt: konstigheter och brist på logik i det mesta som händer och verkställs i det styrande skiktet kommer fram. Logik, konsekvens och tankeförmåga verkar inte vara framträdande egenskaper i landets styrande kretsar.
  Westerholm har avslöjat många förfärande inslag i maktens boningar och hur resonemanget går. Med detta som utgångspunkt är mitt intryck att landet Sverige går på kryckor, att de olika delarna inte samverkar utan på grund av olika politiska beslut motverkar varandra.
  Att Sverige fortfarande fungerar som stat och samhälle beror säkert på inövad vana – flera 100 år av fungerande förvaltning/ ungefär som en höna sägs springa runt sedan man nackat henne och hon redan är död men benen går som pinnar – men också på tappra tjänstemän som ute i landet gör så gott de förmår.

  Gilla

 • Mm

  Medborgarlön har tokpartierna röstat för, dvs inte för etniska svenskar, utan våra invällare. Ni vill fylla detta land med parasiter. Har dessa skitpartier; sossar, moderater, kommunister, liberaler haha, blivit helt galna. Vad har ni i huvudet som röstat för detta och vet er lojala röstboskap hur ni röstar. Tror ni att ni blir kvar i riksdagen vid nästa val. Skall ni börja parasitera ni åxå på den garanti ni själva har ordnat för, att bli försörjda tills pensionen inträder.

  Gilla

 • age

  Men snälla ”Stefan K”,
  du glömde en mycket viktig sak:
  En direktkoppling till ambulanspersonalen.

  Hjärtstilleståndet måste ha varit mycket nära för det svartnade för ögonen på mig och jag blev yr i huvudet när jag läste din fina text.

  Tror att vi måste begära av SD:s ledning att de sänder Åkesson som praktikant till Trump innan vår Kesson blir statsminister.
  Vi kommer att behöva en ”Trumpkopia” för att få ordning på vårt fosterland.

  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent!

  Gilla

  • age

   Förlåt!
   Ska naturligtvis vara Åkesson på båda ställena.
   Jag ser upp till vår blivande statsminister.
   //age

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Oj…oj…oj……..det kunde alltså bli ännu värre. I beslut från de ansvariga som ”styr” vårat land.

  Som för länge sedan, har fyllt kvoten med tokigheter, som drabbar landet Sveriges medborgare.

  Varför ska man arbeta och göra rätt för sig?

  En fråga som nu blir högaktuell att diskutera. Igen.

  När försvann bondförnuftet och respekten hos våra politiker, som då direkt riktas mot ett hårt arbetande svenskt folk, sedan generationer. Genom att sådana här tokiga förslag läggs fram, som dessutom även röstas igenom.

  ”Fasadmänniskor” med konstiga teoretiska åsikter, ”styr” nu landet.

  Gilla

 • Cinna

  Nu får Sverige fler rasistiska lagar! Hur, HUR går sådana här lagar igenom?!
  Hur kan någon försvara denna ras-lag?!

  Detta borde alla stora medier skriva om!

  Gilla

  • Cinna

   Detta är ytterligare ett förslag från regeringen;
   Nyanlända ska inte kunna få underkänt i ämnen i grundskolan, för att de ska komma in på gymnasiet. Men svenskfödda elever kan bli underkända!

   Dessutom; ”en nyanländ elev // ges mer undervisning i utvalda äm- nen än övriga elever i samma års- kurs ,genom en omfördelning av undervisnings- tiden”.
   Källa: http://www.regeringen.se/49c292/contentassets/07b765bfe914435eae8f5a4b64308821/fler-nyanlanda-elever-ska-uppna-behorighet-till-gymnasiet-sou-201754.pdf

   Gilla

   • Tussilago

    Cinna
    Vi måste börja prata om IQ & EQ!!!! Personer från dessa länder ligger långt under vårt Svenska/Nordiska genomsnitt. Och innan någon får ”spatt” av min komentar så vill jag påminna om att vi ingalunda har högst IQ så ”White supremesist” går inte att tillämpa!!!
    https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country#

    Gilla

   • Cinna

    Tussilago
    Samma lagar och krav ska gälla för ALLA, det går inte att, som regeringen, ge ”nyanlända” och ”ensamkommande” kravlösa förmåner som inte ges till landets medborgare
    – men som de får bekosta, via skatt och försämrad pension, lärartid, vård osv. Det är rasism.

    Gilla

   • Tussilago

    Cinna
    Det är just DÄRFÖR vi måste börja prata om IQ och EQ. Många kan inte idag tillräckligt tillgodogöra sig nuvarande utb. & behöver längre tid & mer resurser i skolan.
    Mvh. Tussilago

    Gilla

  • compulsoryunion

   Tussilago,
   svenskar torde ha lägre IQ än Kongo pirat/militär som tog bort FN-Zaida nyss,
   eftersom när man kollar Asyl naiviteten så ligger vi lägst i IQ men Saudi Arabien har smartast regler (å andra sidan är de släkt med, och tillhör samma religion/kriminellt gäng, som asylpiraterna)

   Gilla

   • Cinna

    Tussilago
    Vad vill du säga ang EQ & IQ då?

    För du menar väl inte att vi ska ha parallella bedömningsgrunder och förmåner baserat på härkomst?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: