Mussar Mördar Socialen Betalar

Basen för det muhammedanska mördargäng som utförde ”London bridge”  morden var försörjd av skattebetalarna. 

Khuram Butt

 

Khuram Butt, 27, var ”arbetssökande” och fick £ 300 per månad, och även bostadsbidrag för familjens lägenhet i Barking samt barnbidrag.

Far till två, Butt var en anhängare av al-Muhajiroun och en medarbetare till dess ledare Anjem Choudary, som uppmuntrade sina anhängare att utnyttja Storbritanniens välfärdssystem.

Han hade efter sex månader fått sparken från ett  jobb på Londons Tunnelbana,  i oktober förra året. Han arbetade där som praktikant ”kundtjänst assistent” , men fick sparken för att han hade svårt att passa arbetstiderna.  Butt och hans trosfränder,  Rachid Redouane, 30 och Youssef Zaghba, 22, träffades fem dagar innan de mördade åtta personer och skadade dussintals. 

DailyMail

På videon nedan syns hur polisen avslutar de mordlystna  muslimernas mordorgie, då de efter bil-mördandet på bron rusar runt och attacker folk med knivar. Polisen uppträder mycket ”övertygande”, skjuter direkt! Inga dialogförsök, ingen utdelning av armband, de bjuder inte ens på korv o kaffe!

12 thoughts on “Mussar Mördar Socialen Betalar

 1. Ingen skillnad här i svergie,england vill ut av EU och detta är en utav annledningarna.
  Svergie vill ha detta och värre blir det då svergie avgudar EU och deras ledare som styrs av wno,till slut soelar det ingen roll vad folk röstar på,,det blir demokratur och ultraliberaler.Det är pengar som är viktigt och inte människor.EU är ett döende ”tredje rike”.
  Ottomans rike är på väg än en gång.

 2. Västerlandets regelverk är inte anpassat till medeltida kultur och uppträdande.
  Islam erövrar Europa utan tyngre vapen.

 3. om blatten inte hade haft en massa olika bidrag här i EU, hade det varit en nyhet!

 4. Mottot för polisen i trängda situationer skall vara skjut först fråga sen.

 5. Vi vet redan att de skiter i sig själva då de uppriktigt tror att de ska hamna i himmelriket med 72 obrukade. Jag vet inte vad Koranen hävdar skulle kunna avbryta en sådan process men det finns rykten om att Israel har kanistrar med svinfett i sina kollektivtrafikfordon som är tänkt att ”besudla” terroristen så ”resan” aldrig blir av. Huruvida det är sant eller inte vet jag ej men det vore värt att undersöka vad muhammedanska terrorister tror att en obligatorisk kremering ihop med slaktavfall och deponering av ”resterna” på närmaste återvinningscentral skulle innebära för efterlivet.

  Jag vet heller inte om en repatriering av familj och klan tillbaka till det rövhål de kom ur skulle ha en hämmande inverkan men det skulle i alla fall vara bra för den allmänna moralen, kommunernas ekonomi och befolkningsutvecklingen.

 6. I Malmö har jag sett att kompisar sköter om betalningar av hyra och fyller i försörjningsansökan till de som åker på semester, och kanske en del av de som idag är nere och krigar för terrororganisationer.
  En som jag såg hade ca. 20 bankkort. För detta får han då en slant. Under tiden dem befinner sig på semester, hyrs lägenheten ut svart.
  Finns ingen kontroll av Socialförvaltningen.

  Är man på försörjningsstöd skall man stå till arbetsmarknadens förfogande.
  Ett sätt att förhindra dessa bedrägerier, skulle kunna vara att dem finns på ett ställe varje dag, där dessa kan söka arbete, förbättra sin svenska.

  Legitimera sig när dem kommer och går.

  Detta hade också hindrat mycket av den svarta arbetskraft som förekommer i Malmö.

   • Tomas
    Det är även upplagt så, att för varje underskrift så går det iväg till regeringskansliet. Så nu har de fått över 2850 anmälningar som ska arkiveras till eftervärlden & då kan vi iallafall säga till våra barn & barnbarn: ”Vi försökte iallafall förhindra det!”
    Mvh. Tussilago

 7. Hur många sådana finns i vårt land?Jag var orolig att det sker en attack på nationaldagen.Det blev inte det .Men ska det vara så att man skall vara rädd att det kan hända när som herlst och var som helst. Tacka för det okontrollerade invandringen. Svetsarn tror att man kan tiga ihjäl problemet,det vore bättre om man tog tag problemet och gjorde något.Avgå mvh Adolf

  • Inte avgår han eller andra medskyldiga. Tror att det kommer att krävas grovt våld för det. Därutöver måste undantagstillstånd införas och frivilliga reservister som en gång gjorde sin värnplikt inkallas för att hjälpa polisen. Tror nämligen inte att något val 2018 i ”demokratisk” ordning löser någonting. Vi drabbade har bara oss själva att ty till.
   / Frivillig73-årig reservist.

Kommentera