Korvgrillning är kommunens recept mot invandrarvåld

INVANDRING. Kommunstyrelsen i Hörby, Skåne har beslutat att en ungdomssamordnare ska anställas som ska försöka få bukt med våldet och oroligheterna bland ungdomarna i centrum. Samordnaren ska jobba med olika typer av aktiviteter runt torgen, till exempel bjuda in ungdomarna till korvgrillning, är det tänkt.

Beslutet fattades av kommunstyrelsen på onsdagen. 250 000 kronor avsätts till projektet som ska pågå vecka 24 till vecka 33. Satsningen är led i arbetet med att få bukt med oroligheterna bland ungdomarna i Hörby.
– Vi kommer att påbörja rekryteringen så fort som möjligt. Syftet är att få in ungdomar, som inte har något att göra, i aktiviteter och verksamheter där det behövs mer vuxenkontakter, säger kommunalrådet Susanne Meijer (S).

Förslaget kommer från socialchefen Eva Klang Vänerklint, som menar att den oro som har förekommit mellan ungdomar i Hörby och olika ungdomsgäng har eskalerat under våren och att något måste göras.

– Detta har börjat få märkbara konsekvenser för lokalsamhället, för enskilda ungdomar och för dem som bor och arbetar i området, summerar Eva Klang Vänerklint.

Hon anser att det är viktigt att ungdomarna har något att göra, och inte bara hänger på byn. – Ungdomssamordnaren har som specialuppgift att prata med ungdomarna. Vi måste kunna erbjuda trevligheter för dem.

Från Skånska Dagbladet

-Pettersson undrar om lokalsamhället är så dumt så de tror att korvgrillning och annat larv hjälper, trots att flathetens metoder har prövats i 30-40 år. Vill ungdomarna grilla korv tror jag att de är fullt kapabla att göra det utan vuxnas hjälp och 250.000 kronor i bidrag.

Lås in och visa ut de som bråkar i stället, alternativt sätt dem i fysiskt ansträngande arbete så de är för trötta att bråka när dagen är slut. Ska ni prompt bjuda på korv, se då till att det är fläsk i korvarna, de blir för torra annars…

Om Hörby på bloggen…

38 thoughts on “Korvgrillning är kommunens recept mot invandrarvåld

 1. Var befinner sig KLING????? 🙂

  VILKA DÅRAR!!!

  Men är man hjärntvättad av UNGDOMSSYNDROMET, så är man, och fattar nada om verkligheten.

  För TROR man att is-terrorister och islamskt våldtäktdrägg ger sig för lite KORV. KORV!!! Hahahahohohahiahoho! Ja, då är man allt bra korkad och dum. Men det är ju Sverige i ett nötskal idag.

 2. I det effeminerade och feministimpregnerade Sverige är den stående responsen från myndighetshåll en rejält tilltagen bidragssumma, en insats vilken tveklöst alltid står i paritet med att slänga pengarna i sjön, samt att arrangera aktiviteter som lämpar sig bäst för normalciviliserade barn upp till sjätte klass i en grundskola.

  Antagligen lever man i den kopiösa villfarelsen att även terrorister förmås omvändas och värdegrundsfrälsas via varmkorv, terapeutiska tramsinsatser, ansiktsmålning och uppträdande av trollkarl. Det är ta mig tusan bara hoppborgen som fattas för att det för skattebetalarna kostbara marknadsgycklet skall bli komplett, till det nätta beloppet av 250.000 riksdaler – allt för att våldsimporten skall kunna förhåna de svenska idioterna och deras högst genanta impotens!

  Sverige styrs av en lastbar klimakterieförvirrad pedofilpotential som ”inte står ut” om de inte får ragga loss bland de veneriska smittspridarna och tillgodose sina skamliga behov och ges utlopp för sina sjukliga karaktärsegenskaper.
  Andreas.

  • Tänk att Andreas även är bildad rörande kemins fascinerande värld. Och, här hjälper han mig att berätta om den kemi som i regel inte ryms i läroböcker och föreläsningar 🙂

   • Tack för de uppmuntrande raderna. Emellertid var den kemiska beteckningen för nämnda butylselenomerkaptan som bortblåst.
    Andreas, städse glad i Ditt sällskap 🙂

  • Bara namnet Klang Vänsterkling, säger allt om dumsvenskan. Det kan omöjligt finnas större fjantar än svenskingarna, på Guds gröna jord. De måste vara födda bakom en gödselspridare. Fy fanden vad jag, föraktar dessa svenskingar!

   • Vad beträffar den politiskt oinitierade, oengagerade och infantilt vanemässige väljaren är undertecknad skrivbordskrigare helt enig. Emellertid åligger det nu alla som begåvats med ett visst mått av sunt förnuft och kritisk förmåga att upplysa de som alltjämt famlar i mörkret. Att uteslutande avfyra ett ensidigt artilleri av mer eller mindre välförtjänta invektiv samt beskriva den samlade svenska folkstammen som en gigantisk fårahjord i avsaknad av samtliga intellektuella kapaciteter och jämföra dem med något som avlats bak en gödselspridare, finner jag däremot orättfärdigt och kapitalt missvisande. Det finns, trots allt, en mängd superkapabla och förbannat förträffliga förmågor inom Sveas hank och stör – något man anar att även den synnerligen provokative signaturen naimlap är medveten om.
    Gott så! Nu tar vi nya tag och bespetsar oss på att få ta del av en mer nyanserad naimlapsk repertoar. Din vilja att delta och förevisa Dina synpunkter är i alla fall berömvärd, och att vissa svenska dumtrynen borde ha en rejäl spark i ändalykten och till och med en saftig käftsmäll, står ställt utom allt rimligt tvivel.
    Andreas 🙂

 3. Nu blev jag sugen på korv när jag ser den där bilden. Jag springer bort till affären. Åter inom kort, eller asap som de säger i Amerika.

 4. Om alla landets kommuner ger sig på att försöka muta destruktiva invandrare med korv, skulle vi säkert få brist på korv i landet.

 5. Korven är väl halal?så då går väl pengarna rakt inn i Islamistiska kassan?halal certifikation är ju som alla vet fonder till Islamiska rörelser.Patetiskt sätt att lösa konflikter på,mutor till dom som beter sig osocialt och pengar til deras organisation.

 6. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Ja, verkar desperat. Är pengarna slut för att bygga ungdomsgårdar? Det verkar ju annars vara lösningen. Annars tycker jag att dessa ligister skall handläggas inom kriminalvården. Tappar någon nyckeln så stör det inte mig.

 7. Grillad halalkorv, det mest intellegenta diverse kommuner kunnat hurra på för att stoppa ”social oro”, som upplopp och liknade kallas i dag.
  Jag har ett bättre förslag, som jag vet fungerar.
  Skicka bråkstakarna tillbaka till den plats de ursprungligen kom ifrån.
  Med hela familjen. Sedan blir det ordning och reda på stan’ igen.

 8. Det är väl bara bra om det blir en del verksamheter runt torget i Hörby, så att ungdomar inte bara går och drar på sommarlovet och hittar på sattyg.

  Särskilt för dem som inte har råd att göra så mycket när andra åker på semesterresor och annat som hör sommaren till.
  .

  • En kvarts miljon för korvgrillning från vecka 24 till vecka 33.

   Sedan från vecka 35, är problemet med våld och oroligheter löst.

   Samordnaren kan gå hem och Hörby kommun har därefter inga utgifter för ”oroliga ungdomar”.

   Detta måste testas i alla svenska kommuner. Genialiskt.

   Fast får alla äta korv?

   • Man skulle ha vissa grillkvällar men också andra aktiviteter och man har valt att ha det under just sommarlovet.

    Bäst funkar det nog på yngre killar men det kommer inte att ske några under, men värt att prova ändå. Alltid har det något gott med sig.

    De får väl göra en utvärdering när hösten kommer.

   • Vecka 34, är utvärderingsvecka.

    Då blir det uppstädning med djup analys.

    Pannorna veckas och den kommunala ekonomin får justeras med tilläggsanslag. Vissa bränder uppstod på kommunal egendom.

  • Då borde väl fattigpensionärerna också få grilla korv?
   De har inte råd att åka på semesterresor, trots att de betalat skatt hela sitt liv, till skillnad mot skäggbarnen…

  • Biblioteket är väl öppet?Dom kan gå dit och läsa så dom får nåt vett i skallen.Det finns hur mycket vettigt som helst att göra.Men dom saknar totalt framförhållning och självförståelse.Samhället ska torka dom i röven också.

   • Bosse, Sverige bibliotek svämmar över av babbar som skriker och spelar spel på datorn.

    Förra gången jag besökte biblioteket informerade jag personalen om att det är ett bibliotek. Jag tycket det kunde vara bra för bibliotekarierna att veta att dom jobbar på ett bibliotek där det med fördel ska vara tyst.
    Självklart blev det genast lite känsligt

 9. Det är INTE konstigt att arbetslösheten sjunker det skapas nästan enbart värdelösa hittepå jobb som jobbar i invandringsindustrin

 10. Ut ur landet på en gång .Föräldrarna okså eftersom dom har misslyckats med att uppfostra sina barn.Sluta dalta med alla vi har nog med problem.Måsre börja sätta hårt mot mot hårt.Mvh Adolf

  • Politiker kommer i all oändlighet att sjösätta dyrbara projekt i hopp om att kanske de en gång skall finna lösningarna på problem som följer med flyktingindustrin.

   • Återigen får vi svar på det vi visste innan.
    Korkade politiker och kommuntjänstemän finns det gott om.
    Vilka signaler sänder de?
    Missköt er så belönas ni med mat och oändlig uppmärksamhet för det är såååå synd om er.
    Byt ut politiker och sätt tjänstemännen på plats!

   • Samt en anstrykning av butylselenomerkaptan – ett av världens mest illaluktande ämnet har jag fått mig berättat.
    A 😉

   • Andreas är en bildad man.
    Tiolerna går alltid hem. Heja SH-gruppen 😉

 11. Glöm inte att ge dem armband också!
  Sedan är det fixat enligt Bamse(Dan Eliasson, Rikspolisgris)

 12. Ge dem korv tillverkad av mestadels griskött, när de så har mumsat i sig allt berätta vad korven var gjord av.
  Det är nämligen renande för själen att totalt tömma magen då och då.

 13. Detta är ett bevis på att alla kommunkärringar av båda könen
  står totalt handlingsförlamade inför dessa satans bortskämda
  importerade snordyvlar? GRILLA KORV? Hjälpte det i Malmö?
  jU MER DOM STRYKS MEDHÅRS JU MER KRÄVER DOM,
  hur tror ni att hot om att skickas hem till det Babbe land som
  dom kom ifrån ifall dom inte slutar upp att jävlas med samhället?

  i annat fall så kommer Sverige att få inrätta ett nytt verk,
  Dalteri verket med en 3-400 anställda som får sitta och hitta
  på nya sysselsättningsmetoder åt bösset, ju mer konstigheter
  som görs för dem ju mer flinar dom och hånar Sverige,
  ordet tacksamhet vet dom inte vad det är.

 14. Ja mina vänner, idag tänkte jag prata några ord om syfte, dvs. vad är avsikten med tillvaron.

  Föreställ dig att du är 86 år gammal, eller en högre siffra om du redan nått den angivna åldern. Du har levt ett framgångsrikt liv med en god balans (efter eget tycke och smak) avseende intressen, hobby, sociala relationer och vänner, romantik, ägodelar och resor osv. Du har bidragit till mänsklighetens bästa och du sitter just nu och skriver ner ditt livs historia
  Vad vill du att ditt namn ska förknippas med efter att du är borta? Kanske var du en person med en tilltalande personlighet, en bra lärare, en modig man som Pettersson, eller något helt annat. På vilket sätt blev världen lite bättre för att just du har levat?

  Nu till babben!

  Faktum är att jag tycker synd om babben. Se här:

  1. Babbe, om du bara kunde göra en enda sak i ditt babbeliv som du känner skulle ge största möjliga positiv effekt, vad skulle det vara?

  Babbes svar: Slå ner oskyldiga.

  2. Om vi nu ställer en liknande fråga avseende ditt yrkesliv. Babbe, vad är du mest stolt över?

  Babbes svar: Bidrag, knarkförsäljning, våld och sådana grejer – typ.

  3. Men babbe, har du inte gjort något bra alls?

  Babbes svar: Va fan…jag ska kxxxxa din mamma, jävla skit…min bror med koranskägg…ska död dig…

  Ja, ni ser själva varåt det lutar. Babbe blir en gråsten i nästa liv.

  Gud välsigne alla – utom babben.

 15. Om man inte kan uppföra sig, är det inte halalslaktad grillkorv man skall få.
  Nej i ställer förvaring på lämplig plats och sedan så snart som möjligt återtransport till ursprungslandet.
  Hur länge skall våra myndigheter hålla på att dalta med detta slödder?
  Till sist måste nog vara nog.

Kommentera