IS-blogg uppmanar till terror i Sverige

ISLAM. En terrorstämplad nyhetsblogg som drivs i Syrien skriver att Sverige är medskyldigt till mänskligt lidande i al-Raqqa och att ansvar ska utkrävas. – Det är en direkt uppmaning till terror. Det är väldigt ovanligt att det är skrivet på svenska, säger Magnus Ranstorp, terrorforskare på Försvarshögskolan.

Texten skickades ut klockan 16.47 på fredagseftermiddagen och lyder bland annat:

”Den amerikanska koalitionen (som Sverige deltar i) bombar staden Raqqah i Syrien med det internationellt förbjudna kemiska vapnet vit fosfor som skjuts ner som lava från himlen och bränner allt som den nuddar…

”Vi får se hur många moskéer som fördömer handlingarna och vill tvinga svenska regeringen att ta ansvar. Sverige får mer och mer blod på sina händer utan konsekvenser…”

-Pettersson noterar att hotet är skrivet på svenska och då borde det vara extra viktigt att inte en enda ”terrorresenär” tillåts återvända hit. Det eventuella svenska medborgarskap de har ska tas ifrån dem och de får söka nytt i Islamska staten…

23 thoughts on “IS-blogg uppmanar till terror i Sverige

 1. SVERIGE, är också oss regimkritiker, som inte styr vårt land i fördärvet. Utan vill RÄDDA det! Det är det totalitära vänsterpacket som misstyr SVERIGE mot isberget. INTE VI!!! Därför har heller inte vi i ”nya högern”, nån skuld i det som sker! Och det måste IS inse!

  Det är den europeiska vänstern som har skuld i politiken. Inte vi, och inte oskyldiga medborgare som hjärntvättats av vänsterpacksmakten till underkastelse.

  Så betänk detta IS, när ni väljer angreppsmål!

 2. Margit Wallström är ett hot för svergie,en maktsjuk kvinna som är ”diktator” ingen sager mycket om henne men hon är den som gjör det största misstaget med svergie!Hon vet inget om säkerhet för svergie,tvärtom så proviserar hon dom man inte har en sjans imot och som inte är fiender.Hennes ”hot” är redan innanför svergies gränser.Att ha en hjärntvättad ultraliberal utenriksminister är ju vansinnigt,men inte överraskande i svergie.

 3. Svergie är inte neutral numera men skulle alldrig blanda in sig med usa och nato,bara för pengar gjenom vapenforsaljning o.s.v. så deltar svergie i att sprida elände både inom och utanför sina gränser.Svergie deltar i globalisering gjenom krig och våld.
  Kansje dom hadde tänkt annorlunda om dom inte hjälpte tyskarna i ww1 och ww2?Ett ”fegt” land som räknar med annans hjälp om det kniper.men att delta med dom ”stora” det ör okej?Dubbelmoral med två ansikten.

 4. Då kan man ju lika gärna anklaga ALLA muslimer för allt våld, och all terror i världen mot oss västerlänningar. För det är ju DET DE GÖR!

  HAR DE NÅN UNS AV VETT I SIN KRITIK, BORDE DE INTE GE SIG PÅ OSS VANLIGA REGIMKRITISKA MEDBORGARE, utan rikta in sig på vänsterristerna som enväldigt behärskar och styr i väst, med sin förgörande politik, för såväl dem som oss. DE BORDE DE FATTA! Vi hunsade i ”nya regimjritiska högern”, HAR INGEN SKULD I VÄNSTERRISTASENS USLA EVENTUELLT SYRIENFÖRGÖRANDE POLITIK! DET BORDE DE FATTA, OCH SLUTA MED VÅLDET MOT OSS VANLIGA ICKEVÄNATER-MEDBORGARE!

  IS! UTSÄTT OSS OSKYLDIGA REGIMKRITISKA I ”NYA HÖGERN” INTE MER!!! För vi är lika nationalistiska som ni!

   • Tja, hela packet. Och SD lär bara ge läppservice till något annat, de är likadana de med. Vi såg hur de fulspelade och svek i värdlandsavtalet.

 5. Det kanske inte var så lyckat och väl genomtänkt med all arabisk import till Sverige ändå?

 6. Inte konstigt. Våra politiker importerar ju inbördeskrig.
  De är mer än lovligt naiva eller på ren svenska jä-ligt korkade!

  • Försök att hitta någon som har lägre IQ än den samlade 7-klövern tillsammans. Det går inte att uppbringa den personen på jorden.

   • Ja men, det är ju landets ledning. Hur skall då de övriga 87% se ut? Vistas de i madrasserade celler?

  • Borde tillägga att jag uppfattar ”importen”av dylika figurer som tecken på ett sjukt samhälle, nära terror !

 7. Då kan väl Sverige svara med att skicka iväg Mona Sahlin (S) att flyga sitt JAS-Gripen-plan till al-Raqqa i Syrien för att där fredligt ”kärleksbomba” sina älskade svensktalande ISIS-terrorister.

  https://c1.staticflickr.com/5/4034/4276433585_9681af622c_b.jpg

  https://farm3.staticflickr.com/2732/4276461061_4543b91300_o.jpg

  Hjälper inte det för att nå en fredlig lösning på konflikten … Ja, då kommer snart nästa terrorattentat att utföras här i Sverige av nån ISIS-galning / några ISIS-galningar.

 8. Man kan undra vad alla sk terrorforskare pysslar med om dagarna mer än lyfter skyhöga löner.

 9. Detta trots att Sverige vill ge dem fritt tillträde till bidragsparadiset med gratis bostad hyresfritt livet ut, arbete och terapi….? Konstigt, nu måste Shyffert vända den andra röven till + Röven….Flatare kan ingen vara…..

Kommentera