Hur många poliser skall sluta innan ansvariga agerar??

Hittills i år har 278 ingripande poliser lämnat yrket av olika anledningar. Varje dag skriver poliser i sociala medier om sin kamp mellan att vilja stanna som polis eller ej. Lönerna är så låga att regeringen bord skämmas. Man tjänar mer på att köra lastbil 07.00-16.00. Är det inte märkligt att de som riskerar sina liv med att beskydda oss får ”lägsta lön”?  Jag hade inte riskerat mitt liv för denna spottstyver.

Enligt en undersökning som SvD gjort har 152 ingripande poliser lämnat Stockholms polisdistrikt i år, detta trots att våra politiker lovat att antalet skall öka. Vi skall få fler poliser! Vem vill bli polis när man inte får skäligt betalt??  Alla är inte villiga att utsätta sig själva för hot, våld och terror för fickpengar.

Innan politikerna kan lova så måste de ta itu med lönerna.  Samma sak gäller vården och skolan. Massflykten från dessa yrken är högst förståeligt. Det är viktiga yrkesgrupper för samhällsfunktionerna men ändå betalas de sämst. Hur tänker myndigheterna?

Eftersom våran ”finansmagga” påstår att Sveriges ekonomi är så stark så ………det är nu det gäller, imorgon kan det vara för sent. Nu talar vi inte om 5 kronor mer i timmen utan nu talar vi om en lön värdig yrket!!

Ygeman insisterar på att vi aldrig haft  så många poliser som nu?? Lögn!  Eliasson lovar ”mer, fler och närmare” pyttsan….lögn det med.  Det får bli riktigt drastiska åtgärder för att fler skall vilja bli poliser.

2017-06-10

26 thoughts on “Hur många poliser skall sluta innan ansvariga agerar??

 1. å andra sidan åstakommer de inte något vettigt
  Att kläcka ur sig ”hur står det till här då?” genererar
  inte högre lön än va de redan har, snarare mindre

 2. Jag får kväljningar när jag ser ordet Reinfeldt!

  Sverigepolitiken: Har du läst eller hört? ”Den gamle och havet”, Hemingway.

  Den gamle: Sveriges svenska befolkning. Kämpat och kämpar.
  Havet : Vår nyhetsmedia. svårt att finna det som är viktigt.
  Stora fisken: Vår ekonomi. Vår välfärd. Vårt flyende hopp.
  Hajarna: Muslimerna. Äter upp vår välfärd, vårt hopp.
  Ljuset vid kusten: Vårt hopp att göra Sverige svenskt igen. Långt borta.
  Båten: Vår riksdag, utan riktning och driv men flyter ändå.

  Känner di igen situationen?

 3. Jag tror mej vara ganska ensam om att inte tycka synd om en hel yrkeskår. Missriktat, helt klart. Klart dom ”spinner medan järnet är varmt.”
  Dom kan väl jobba för pengarna dom får. Överslagsräkna, Ler. Prioritera ingripande vid våld, fotografera o anmäl allt våld dom utsätts för. Säkert flera med foto o författartalanger i teamet. Kör hårt. Punkt 1. kan jag bistå med. Sluta kritisera kollegor som vågar tala högt om galenskapen kåren utsätts för, både från nybyggare o ledning. Ryggrad är bra inte bara som stöd vid bärande av ryggsäck och vid förflyttning o runt fikabord.

 4. Svergie får snart ny regering och det beror på bla.på orättvisan som dom skapar imot dom som servar och skyddar samhället.Svergie är ett land som producerar mer ”chefspositioner” och gjömmer dom viktiga arbetargrupperna i ”skuggan”. I dag kan vem som helst vara sjef eller politiker och tjäna bra pengar.Arbetarna är det ingen som bryr sig om,llnerna där rlr sug knappast.” too many chefs make terrible soup”= svergie i et nötskal.

 5. Om ett företag skall rekrytera en chef, tror någon då
  att man anställer en som misslyckats på alla dom
  chefsposter han haft innan? Givetvis inte, men har
  man bara rätt partibok i Sosseland så kan vilket
  Stolpskott som helst bli Generaldirektör, han var misslyckad
  som chef hos Migrationsverket, ännu värre hos
  försäkringskassan, och nu slår han nya ännu värre rekord
  som chef för en så pass viktig myndighet som Polisen, vilket
  visar sig i ouppklarade brott , mörkläggning av brottslingens’
  identitet i någon slags förvirrad tro att brotten skulle minska
  för det, Poliser slutar på löpande band, för att dom inte står
  ut, men Generaldirektören sitter kvar med sin feta lön och
  åstadkommer ännu flera oreparerbara skador??

  • Sosseriet måste fällas på samma sätt som Berlinmuren och kommunismen gjordes i Öst!

 6. 1) idag lördag den 10 juni, åk in och plocka in alla gatubarn Deportera på måndag
  2) Snabbspår för poliser i andra länder som vill invandra till Sverige, klubba igenom på måndag sätt igång på tisdag med en aktiv kampanj
  Eliasson!! på onsdag får du nya uppgifter, ok? Bra! Exekvera!

 7. Regeringen tjatar ju jämt om hur tryggt det är i Sverige. Det är väl därför de anser, att det inte behövs några poliser.
  Men låt oss byta ut Löfven & Co mot en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  • Vi kommer snart få höra att ”Det har aldrig varit så många poliser som nu”.

 8. Vi har en styrning i Sverige som har bestämt att så ska det vara….brotten ökar för varje dag….DET ÄR SÅ SYND OM BROTTSLINGARNA….Dan Eliasson…åh, vem vet vad dessa ”barn” varit med om…vi ger dom allt dom vill ha (och gärna ännu mer) och låter dom förlusta sig på Sveriges befolkning…Vi ger dom oxå immunitet.

  Ding Dong Kokko !!!

 9. Vad kan vi göra för våra hjältar, poliserna?
  Hjältar växer inte på träd.
  Det går heller inte att köpa hjältar.
  Vi behöver våra poliser!
  Gör vad du kan för att visa dem uppskattning.
  Det kan ge lite glädje i deras uppoffring för oss.
  //age

  • De fick mycket uppskattning i samband med terrordådet på Drottninggatan.
   Det värmde säkert och kanske det också har bidragit till att det nu är fler sökande till polisyrket än förut.

   • Vilket tror du är bäst Mia , att behålla poliser med
    erfarenhet eller att fler söker sig till polisyrket?
    Ja som försvarare av att vi har en patetisk fjant
    till rikspolischef är det väl det senare du tänker på,
    som sosse försvarar du ju alla idiotiska beslut som
    den nuvarande trönt regeringen tar!

   • Att fler poliser söker till polisskolan är bra, men en som nyligen blivit klar med utbildningen saknar den erfarenhet som de äldre poliserna har. Och det är en nackdel.

    Jag försvarar inte omorganisationen som de flesta poliser verkar hata. Men att den skulle ske bestämdes av politiker före Dan Eliassons tid.

 10. medborgare riskerar sina liv mer än polisen, i afrikaniseringen av Sverige, inte ens på Ikea kan man slippa Asyl bakterier som knivhuggs. Poliser åker mest i grupp och får ha någotsånär adekvat försvarsvapen med sig mot de som dem aldrig utvisar, som dömts ska utvisas av polis, men som kör lastbilar över folk här ändå. Hyr in finsk polis som kan förstå skillnad mellan de som ska ut, och skattebetalare.

 11. Dom kriminella jublar ja allt håller på att gå åt helvete i sossarnas Sverige sjukvården går på knäna pensionärerna svälter ungdomarna måste bo hemma hos föräldrana till man fyllt 30. poliskåren blir bara mindre. Allt detta helvete beror på den katastrofala invandringen som vi kan tacka 7 klövern. som påfört skattebetalarna 100 tals milijarder i kostnader……..

 12. Vi har Europas sämsta politiker. De tänker först och främst på vad som gynnar dem. Det borde vara en nämnd som inte har med politiken att göra, men ett tvärsnitt av de yrken som finns i samhället som skall bestämma vad riksdagsmän skall ha i lön/arvode. De skall inte ha frikort på flyg/tåg/buss/taxi. De skall skriva reseräkning på utlagda belopp och hanteras av respektive parti. Dubbla boenden skall hanteras som för vanliga medborgare via de regler som gäller enl Skatteverket.
  Traktamente skall inte utgå för att personen, i det här fallet Johansson Centern bodde i Jakobsberg, förort till Stockholm och åkte in till arbetsplatsen Riksdagen. Precis som de flesta i Stockholm gör, långa resor, men inga möjligheter till traktamente, som giriga politiker tar till därför att det är tänkt för helt andra politikers ersättning som har dubbla boenden.
  Men ffa ett år efter avslutad tjänst, slut på bidrag och inte som en del parasiterande politiker leva på oss i åratal, bara för att de kan detta och själva beslutat om detta. Se kommunisten som gick och drog barnvagn under några år i New York för att kärringen hade ett jobb o den vidriga parasiten plockade ut ca 40.000/mån för att vara barnvakt på vår bekostnad. Det finns massor av exempel på giriga parasit politiker och sedan undrar de över föraktet mot dem.

 13. Här om dagen hörda jag på nyheterna att den var många som sökte till polisskolan??????
  Detta var förstås en lögn från PK i syfte att lugna pöbeln.
  Jag tror inte att det finns någon som vill bli polis i detta muslimska land.

  • Precis!
   Frågan är ju i så fall vilka som söker till polisyrket.
   Vem vid sina sinnens fulla bruk vill försvara detta muslimska babbe/n3g3r/ar*bh-e, ”allas lika värde”, hbtqPedofilNekro och ett samhälle som lyfter fram dårar som Röven, Reinfeldt, Fåna, allsköns feminist och vänstersvin på höga positioner och alla dessa 99,9% dårjävlar som inte röstade på Svenskarnas Parti 2014?
   Mitt råd är – dra från vansinnet det fortaste du kan!

  • Det kanske är många som söker men hur många kommer in? Om alla nyankomna söker blir det många men det stupar väl på att de måste kunna svenska(än så länge) och också skriva och räkna. Men att bli polis är kanske ett attraktivt yrke för vissa av araberna.

 14. 278/23 veckor

  12 poliser i veckan.

  Innan nästa val:
  12 x (52 + 13) = 6 × 130 = 780 st

  Samtidigt som den grupp med störst andel kriminella förväntas öka.

  Kriminella☝ / Poliser 👇 = ökad börda för de som blir kvar inom kåren => dynamiskt ökande antal som lämnar.

  I värsta fall kan tusentals ha lämnat innan nästa val. Och tusentals nya kriminella gynnats av situationen.

  Tror inte de besitter förmågan att se vartåt de barkar.

  Samma logik:
  Politikerna säger att vi ska ha fler = lösning
  Reinfeldt säger = här finns gott om plats
  De tror att det räcker att säga det. Snacka går ju men snacka så att det går är värre.

  Har vi världens mest inkompetenta politiker? Att lyssna på dem ökar inte tilltron till dem.

Kommentera