”Svensk” mulatt viftade med kniv i Neapels tunnelbana


BROTTSLIGHET. En mulatt med svenskt medborgarskap, beväpnad med en kniv , vållade panik bland passagerarna på Neapels tunnelbana. Den berusade ”svensken” avväpnades av vaksamma passagerare och greps av polisen efter ett handgemäng med officerarna. Några av passagerarna skadades lindrigt och andra chockades.

Russ Viktor Axel

Russ Viktor Axel skrek något för italienarna obegripligt och viftade med kniven som hade ett 20 cm långt tandat blad, det utlöste kaos bland passagerarna som trodde det var en terroristattack.

Den 31 år gamla ”svensken” är hemlös och Neapels polishögkvarteret utesluter varje form av koppling till terroristorganisationer. Russ Viktor Axel är tidigare gripen för liknande brott.

-Pettersson säger att det egentligen är en skitsak men intressant att italienska media direkt går ut med namn, bild medborgarskap och nämner att han är mulatt, alltså en blandning av vitt och svart…

De italienska medier undviker med sitt agerande spekulationer.

Tgcom24

Ilmessaggero


8 responses to “”Svensk” mulatt viftade med kniv i Neapels tunnelbana

 • Vad är det för fel på folk?

  handelsresande?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Svenska Institutet och @sweden anser förmodligen att denna negroida psykopat ger en mer fördelaktig och kulturellt korrekt bild av Sverige än den vi oppositionella och åsiktsregistrerade medborgare förmår förmedla.
  Andreas.

  Gilla

 • iejasmines19

  Storyn är lika false som den sk svenska personen i Pattaya Thailand. Internationella Median som ägs av en viss stam gillar att ljuga för allmänheten och gör så varje dag. Namnet är förbryllande fånigt dessutom fotot ses inga spår av
  negroida drag alls…

  Gilla

 • Jhonsson

  Har han åkt tunnelbana i Nepal. har han väl därmed också automatiskt blivit nepalesisk medborgare

  Gilla

  • Ståfräs

   Helt rätt gjort, precis som i Sverige har han nu rätt till bostad, bidrag och IFI, ( Italienska för Invandrare). Lycka till och grattis Italien för denna kompetens direkt från Sverige.

   Gilla

 • Falken

  Ja vi SVENKAR är över allt som i forn stora dagar och kan se ut hur som helst inte ”bara vita” numer till och med hantverkare med hammare i Paris inte visste jag att dom har anammat ROT i Frankrike ja bi är verkligen en dtor nation numer och tänk på Socialförvaltningen som sträcker sig över hela världen utom kanske polerna!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: