Invandringens pris i ”Hoppets hamn”


INVANDRING/MEDIA. Sydsvenskan har idag en artikel om våldet i Malmö. Tyvärr skriver de inte vilka som orsakar våldet och att de själva är medskyldiga till den politik som bedrivits.

Sydsvenskan har genom åren lagt mer krut på dem som protesterat mot våldet bland invandrare än på gärningsmännen. Artikeln ligger bakom betalvägg så det blir ingen länk men jag bjuder på rubrikerna. 

Inte ett ord i Sydsvenskan om att samtliga involverade (med något undantag), skjutna så väl som skyttar och handgranatkastare, är invandrare eller invandrarbakgrund.

Man kan undrar vad Sydsvenskan tycker sig uppnå med denna höga grad av självcensur? För genom genom att idka självcensur gör man sig indirekt till en del av problemetiken med den ständigt växande invandrarrelaterade kriminalitet i Malmö. Till den dagen då tidningen ändrar hållning kommer det mesta som rör dessa grupperingar förbli en anonym dimbank. Det tragiska är att den överväldigande majoriteten av Malmöborna (och landets övriga befolkning) sedan länge vet vad Sydsvenskan inte vågar skriva i klartext. Hellre kör man Malmö än närmare kanten till stupet.

Här finns gårdagens rubriker och dagens nedan.


11 responses to “Invandringens pris i ”Hoppets hamn”

 • Kurt

  Allt det daltande är meningslöst, dessa individer respektera endast våld som maktmedel, så vi kan väl ge det till dem så de storkna. Så som de är van från sina hemländer.

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta är väl ngt för läkartidningen att ta upp?

  Gilla

 • Tony

  Att den blaskan står ut med sig själv är ett herrans under?
  Att göra reportage över sådant som dom varit med och
  mörkat gärningsmännens identitet visar bara på hur lågt
  blaskan har sjunkit, vilket med rätta syns på deras upplageras!

  Gilla

 • Fredde

  De 5 Miljarderna som Malmö får i extra stöd borde väl räcka till ökad trygghet, men i verkligheten är det tydligen tvärtom.

  Undrar varför PK-maffian inte säger nåt om det? Någon dag måste väl även de inse vad som pågår?

  Gilla

  • Ulli

   PK-maffian vet, men de skiter i Malmö. Vill spela upp sig som de goda och sitta kvar på sina positioner.

   Gilla

 • Kattsand

  Det låter som kriget kommit till Sverige.

  Gilla

  • Tussilago

   I vissa städer har det pågått sen 80-talet…

   Gilla

   • Ulli

    Problemen började växa fram mer och mer redan under 80-talet, det var Iran-Irak kriget som då huvudsakligen låg bakom inflödet.
    Bland Iranierna var t.ex. en del för och andra mot Khomeini: Deras ”krigsskådeplats” (propaganda, slagsmål och t.o.m. mord) var då bl.a. studentområdet Lappkärrsberget i Stockhom (2 studiekompisar bodde där).

    Gilla

 • assad

  Det var en gång en babbe, som inte var bra.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Ett land som tycker det är helt normalt att beväpnad polis patrullerar i korridorerna på sjukhusen och att det står beväpnade kriminella gäng utanför…. hur sjukt är man i huvudet om man rycker på axlarna åt detta?

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Tyvärr är det alldeles för många dinga svenskar som gör precis detta rycker på axlarna för det berör inte mig just nu. Vårt Sverige är i ett mycket allvarlig läge och har så varit under många årtionden.

   Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: