Invandringens pris i ”Hoppets hamn”

INVANDRING/MEDIA. Sydsvenskan har idag en artikel om våldet i Malmö. Tyvärr skriver de inte vilka som orsakar våldet och att de själva är medskyldiga till den politik som bedrivits.

Sydsvenskan har genom åren lagt mer krut på dem som protesterat mot våldet bland invandrare än på gärningsmännen. Artikeln ligger bakom betalvägg så det blir ingen länk men jag bjuder på rubrikerna. 

Inte ett ord i Sydsvenskan om att samtliga involverade (med något undantag), skjutna så väl som skyttar och handgranatkastare, är invandrare eller invandrarbakgrund.

Man kan undrar vad Sydsvenskan tycker sig uppnå med denna höga grad av självcensur? För genom genom att idka självcensur gör man sig indirekt till en del av problemetiken med den ständigt växande invandrarrelaterade kriminalitet i Malmö. Till den dagen då tidningen ändrar hållning kommer det mesta som rör dessa grupperingar förbli en anonym dimbank. Det tragiska är att den överväldigande majoriteten av Malmöborna (och landets övriga befolkning) sedan länge vet vad Sydsvenskan inte vågar skriva i klartext. Hellre kör man Malmö än närmare kanten till stupet.

Här finns gårdagens rubriker och dagens nedan.

11 thoughts on “Invandringens pris i ”Hoppets hamn”

 1. Allt det daltande är meningslöst, dessa individer respektera endast våld som maktmedel, så vi kan väl ge det till dem så de storkna. Så som de är van från sina hemländer.

 2. Att den blaskan står ut med sig själv är ett herrans under?
  Att göra reportage över sådant som dom varit med och
  mörkat gärningsmännens identitet visar bara på hur lågt
  blaskan har sjunkit, vilket med rätta syns på deras upplageras!

 3. De 5 Miljarderna som Malmö får i extra stöd borde väl räcka till ökad trygghet, men i verkligheten är det tydligen tvärtom.

  Undrar varför PK-maffian inte säger nåt om det? Någon dag måste väl även de inse vad som pågår?

  • PK-maffian vet, men de skiter i Malmö. Vill spela upp sig som de goda och sitta kvar på sina positioner.

   • Problemen började växa fram mer och mer redan under 80-talet, det var Iran-Irak kriget som då huvudsakligen låg bakom inflödet.
    Bland Iranierna var t.ex. en del för och andra mot Khomeini: Deras ”krigsskådeplats” (propaganda, slagsmål och t.o.m. mord) var då bl.a. studentområdet Lappkärrsberget i Stockhom (2 studiekompisar bodde där).

 4. Ett land som tycker det är helt normalt att beväpnad polis patrullerar i korridorerna på sjukhusen och att det står beväpnade kriminella gäng utanför…. hur sjukt är man i huvudet om man rycker på axlarna åt detta?

  • Tyvärr är det alldeles för många dinga svenskar som gör precis detta rycker på axlarna för det berör inte mig just nu. Vårt Sverige är i ett mycket allvarlig läge och har så varit under många årtionden.

Kommentera