Våldtagna kvinnor får stå åt sidan-igen!

Kris- & Traumacenter i Stockholm har specialpsykologer som hjälper våldtagna kvinnor  få hjälp att gå vidare. Nu har landstinget bestämt att endast krigs och tortyrtraumatiserade  patienter är välkomna. De våldtäktsoffer som blivit lovade vård där fick bud om att detta inte gäller längre,,,,, Ännu en gång får kvinnorna stå utan experthjälp till förmån för nytillkomna. Till saken hör ju att inte så många av dem har krigs-& tortyrskador.  Vad skall dessa specialisterna användas till då??

krisbild01-jpg

Både politiker och allmänhet rasar över landstingets beslut att inte låta våldtagna kvinnor få vård på centret. Landstinget menar att de aldrig var meningen att de skulle slussas till Kriscentret utan att de har tolkat avtalet felaktigt.

– De kommer att få god vård någon annanstans, det är de värda, säger Jessica Ericsson (L), ordförande i hälso- & psykiatriberedningen.  ”Det är de värda”, vad menar Jessica Ericsson med detta ??????  På frågan om hon kunde garantera lika god vård på andra ställen blev det inget svar. Det hon sade var att de blir bättre och bättre????

De som fått vård och de som blivit lovade vård på centret är inte glada. De som köat till den allmänna psykiatrin innan, remitterats till centret får nu köa igen till den ”vanliga” psykiatrin.  Hoppas bara att de hinner få hjälp innan de klappar ihop. – Det här drabbar en väldigt utsatt grupp som inte borde behöva drabbas ytterligare, säger Fredrik Garpe, verksamhetschef på Kris- och Traumacentrum.

Jag anser att våldtäktsoffer har tortyrskador om några. Anser inte Landstinget att en våldtäkt är tortyr?? Runt 140 kvinnor har fått vård på centret varje år under 10 års tid. Nu helt plötsligt har Landstinget kommit på att de inte ingick i avtalet trots att de betalat för dem under dessa 10 åren.

Nu skall  dessa torterade kvinnor ge plats åt asylsökande. Är det inte typiskt Sverige?? När skall vi ta tillbaka vårt land? När skall myndigheterna öppna ögonen och se vad som händer?  Jag älskar Sverige – men – jag avskyr dem som är skyldiga till detta förfall. Sakta men säkert har ”immigranterna” tagit över utan att vi har kunnat stoppa det. Våra politiker verkar inte ge sig förrän vi hamnat i bottenskiktet som andra klassens medborgare utan vare sig vilja eller åsikter – bara gilla läget. Tack Reinfeldt och Löfven

 

stefan-lofven1

SVT

31 thoughts on “Våldtagna kvinnor får stå åt sidan-igen!

 1. Kanske dags att ge igen med samma mynt binda en muslimska naket vid en lampstolpe i centrum, hennes släkt kommer gladeligen att ta livet av henne

 2. Hur kan vi i Sverige ha fått en regering, som tycks avsky sitt eget folk?
  Är det inte dags att vakna upp?
  Låt oss se till att vi får en sverigevänlig regering 2018!

  • Inte klaga, inte klaga ty detta har 87% svenskar med vett och vilja valt i ett demokratiskt val. Man får vad man röstar för, så svenskarna kan aldrig få nog med skit och det är dem faktiskt väl unnat jag, kommer aldrig att beklaga dem. Om ca. hundra år (om det finns några svenskar) kanske de kommer till insikt att, ett val till riksdagen är viktigare än att, rösta på en låt. För idag verkar det vara tvärt emot. Kan det ha att, göra med svenskens låga IQ?

  • Tack för tipset, det är skrämmande vad etablerade ”journalister” försöker dölja.

 3. Tidigare generationer slet för att bygga ett Sverige där alla skulle ha möjlighet till utbildning, tillgång till sjukvård och trygghet på ålderns höst. De SLET och strävade!
  Inför våra ögon rivs det samhälle de byggt, pengarna förvägras svenska folket OCH de fattigaste, mest utsatta i Sverige och utomlands, för att ges till folk som lyckats ta sig hit men som vi inte vet vilka de är!
  VAD tror politikerna händer med skattemoralen när folk ser detta?!

  • Tryggheten är puts väck, förtroendet för rättsystemet likaså!

   Hur länge tror de att folk har lust att betala för att vissa ska få företräde till all välfärd – vissa= Lycksökare från MENA, som inte betalt en skattekrona!!!
   Fattar inte svensken att pengarna tas nånstans ifrån, dvs från gamla, sjuka och utsatta?!

 4. våldtäktsspecialisterna är extra viktiga, nu när 200 oidentifierade potentiella gruppvåldtäktsvetenskapsmän ska flygas in i veckan, till norra Sverige, från inhängnade läger i Grekland där de kanske bara fått runka. Sverige vill konkurrera med lågpris Ryan Air, startar gratis Rovdjur Air enkelbiljetter. Påminner om utrotning på 40-talet, fast tvärtom: kör hit det sämsta i världen för att utrota sig själv. Plantera in vargar från öst Länsstyrelsen borde kriminaliseras…

 5. Det är sånt pådrag när det gäller nazism.nazism är inte bra men hur mycket ställer de till med egentligen!?!? Inte mycket.men sen finns det en sekt som kallas islam.hur mycket ställer de till med i jämförelse per dag?ja,det är ju terrordåd,våldtäckter,avrättningar i massor över hela världen.men muslimerna/islamister nämns det inte med ett ord av våra ledare.ändå finns det här ibland oss i massor över hela världen.det pratas om att klimatet är vårat största problem i världen.det stämmer inte!det är islams utbredning i världen som är vårat största problem.norra europas terrorcentral har byggts i malmö.qatar har betalat.grattis malmö!
  Sen råkade jag gå förbi en tv där de sände ifrån stockholm angående nationaldagen.då var det en storväxt karl som sjöng med ca 20 barn omkring sig.jag blev chockad!jag letade för att se om det fanns något ljust svenskt barn iblandresten arab/afrikanska barn.svarta i håret.jag ville inte se mer.tala om svensk nationaldag!! Sd 2018

 6. KAN INTE LIDA NOG MED DESSA UTSATTA!!!
  Stackars dessa kvinnor/barn som fått sina liv förstörda….sen våldtas dom igen av de styrande i samhället.
  Och de styrande vill ha hit än mera skräp!

  Stoppa detta, vid valet 2018….det måste bli ett slut nu!!!

  Förvånande att inte pressen, eller media i övrigt, inte talar om HIV risken, med dessa övergrepp som sker. FY F-N !!!
  Nej, det tystas ner…för HIV finns ju bara i Afrika och i Sverige har vi inga afrikaner.

 7. – Skicka de våldtagna svenska kvinnorna någon annanstans, ”DET ÄR DE VÄRDA”, Ungefär som att de gjort en uppoffring för landet eller någonting? För nit och redlighet i rikets tjänst? Eller bara nödvändiga offer för det nya mångkulturella Sverige? (collateral damage).

  Och vart är de sedan värda att skickas med sina livslånga plågor som våra ansvarslösa politiker förorsakat dem? Till Finland kanske? (dit ju Stockholm numera sänder sina barnaföderskor sedan Reinfeldtskan ruinerade landstingsbudgeten).

  Varför inte istället skicka alla värdelösa, landsförstörande politiker utomlands. Outsourca dem till Ghana eller Nordkorea kanske, som man ju redan gjort med färdtjänstbokning och annat?
  Det skulle inte göra någon märkbar skillnad förutom att det skulle spara en massa skattepengar plus att man slapp se dem här.
  De skulle där kunna fortsätta leva sina lyxliv till kanske en tiondel av dagens kostnad. Svenskar och den svenska kulturen (som de så innerligt tycks hata), slipper de på köpet!

  Jessica Ericsson (L) ser f.ö. ut att vara ännu en av alla dessa barnpolitiker som Daniel Estefors så träffande beskrev här; https://medbloggen.se/2017/05/19/barnpolitikerna-maste-ersattas-av-vuxna/ Jessica; http://www.sll.se/Exigus/309095.jpg?preset=1050

  Grrrrr!

 8. Svenska kvinnor !!! 2018 är absolut sista chansen för er att få ett drägligt liv i framtiden !!!

 9. Fruktansvärt. Kan bara hoppas kvinnor vet var dem skall lägga sin röst 2018.

 10. Än en gång visas det att man lägger mera resurser på andra länders medborgare än på de egna. Och då undrar jag hur ungefär 85% av valmanskåren är så djävla korkade att man ställer upp sådant här. Man röstar fram sin egen undergång. Men det är klart många av de som rästar har inte drabbats ännu och kanske slipper dom det, men deras barn och barnbarn kommer att få ett djälva liv, ett liv som ingen kan drömma om. Det talas så mycket om hur vi måste rädda världen så att efterkommande generationer ska få se vilda djur osv. Men när det kommer till den välfärd som alla svenska jobbar ihop, då är det inte förbannat vilkitgt längre, i alla fall inte för svenskar.

 11. Det var då själva f**! De är ju inte kloka!
  Kan ju hoppas att de som jobbar där i så fall är vid sina sinnens fulla bruk och söker sig till den ”vanliga” psykriatin istället.

 12. Muslimer har alltid någon att skylla på, så det blir väl fint med lite terapi, att få tala ut hur hemskt livet är utan mamma i Sverige. Sveriges fel att det dröjer så länge innan mamma kommer till sverige, och systrar, bröder, pappa, mormor och ja hela släkten. Visst ja de har ju fått pengar för att de är föräldralösa, men nu har de visst återuppstått från de döda. Det skall väl alltid gå att hitta något traumatiskt att någon lek kamrat har slagit något i huvudet den lilla stackarn

 13. Sverige måste vara idioternas paradis, nu bygger man upp
  nya kontroller vid gränsen till Danmark, sen har idioterna i
  regeringen kommit på att man kan kringgå dessa kontroller
  genom att flyga hit nya välfärdssnyltare, denna idioti ska visst
  pågå till oktober. Batikhäxorna jublar, nya unga män som dom
  kan sätta tänderna i???

 14. Som jag ser det kan vården fortsätta på samma ställe som tidigare då dessa olyckssystrar blivit utsatta för både tortyr, och krigshandling. Men det är värre än så precis som Mari så rätt påpekar, våldtagna kvinnor får nu för att få vård ställa sig i kö efter folk från andra länder som precis anlänt, våltagna kvinnor våldtas ännu en gång av politikers galna beslut

 15. Det är mer än beklämmande att konstatera att den svenska befolkningen ständigt ställs på undantag till förmån för invällarna.
  Hög tid att den skock politiker, som styr Sverige rakt utför stupet förpassas till historieboken.
  Låt oss se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018!

 16. 1:a klassens medborgare, och kärnväljare på vänstern, står i en annan, upphöjd rang, jämfört med nonafrosvenskar. Regeringsformen är en atrapp för att lura infödingar som ska arbeta måndag till och med halva torsdag för att finansiera folkutbytet.

  • När jag såg detta förstod jag vad det handlade om.Man skulle ta hand om krigs och tortyroffer och glömma våldtäktsoffren.Då tänkte jag att vi har väl inga tortyroffer eller krigsoffer i Sverige? Då förstod jag att dom kommer från Afghanistan och Syrien. Vilket svek mot dessa kvinnor i deras eget land. Nu har många av dessa afghaner och syrier våldtagit just dessa kvinnor och då ska dom få vård på detta center medan kvinnorna skickas iväg och får klara sig själva.
   Va fan håller svenska myndigheter på med och vad är målet med denna systematiska nedmontering av vård ,omsorg och att hela tiden försämra för svenskarna. Ett förräderi pågår mot svenskar.Jag tycker det är förjävligt gjort mot dessa kvinnor. Ingen kan föreställa sig hur dom mår efter ett övergrepp.

 17. Att böla åt alla jordens våldtäckts drabbade kvinnor går bra….
  Men att värna om sitt egna folks flickor, tjejer, unga kvinnor, kvinnor, döttrar, systrar, mödrar, mostrar, fastrar, mor-&farmödrar, kusiner och vänner DÄR går tydligen gränsen!
  Fan ta er djävlar!!!

Kommentera