Minns ni hur världen kärleksbombade bort nazismen?


GOTT OCH BLANDAT. Nedan visas några unika foton från Politikfakta om kärleksmötet när världen knäckte Tredje riket och beslöt att kärleksbomba Hiroshima och Nagasaki. Samma Flower Power är nog det enda som hjälper mot islam…


12 responses to “Minns ni hur världen kärleksbombade bort nazismen?

 • Minns ni hur världen kärleksbombade bort nazismen? — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Minns ni hur världen kärleksbombade bort nazismen? — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

  • Stenbock

   Ja jag minns… Nu är det andra tider och helt andra seder.
   För någon vecka sedan läste jag om ett amerikanskt försök till trängning,av ryskt territorium vid norra Svarta Havet.Inte en rad om detta i ”neutrala Absurdistan” …
   I dag slår X-pressen upp en ovanlig stor rubrik,över hur ryska jaktplan försvarar sin gräns vid Ostpreussen.USA har tycks det, gjort till en vana,att stolt visa upp sin makt i form av deras gamla B-52:or.På lite olika platser i Europa dyker dessa gamla kolosser upp,och vill visa att man kan flyga t/r över Atlanten !
   Att dessa inte tar hänsyn till var de befinner sig blev de nu varse.
   Som svar till de NATO-styrkor som placerats vid Rysslands västra gräns,har nu ryssarna starkt sitt försvar och släpper ingen djävul i närhet av sitt territorium.Flyget tycks vara det mest effektiva i deras försvarsmur.Sedan väntar bakom ett uppbåd av raketer/missiler redo att förgöra hela vår kontinent. Det är sådana krigsspel som de ”de 14 länder”,som deltager i s.k. Baltorps 2017 önska visa upp !!!

   Gilla

 • Observator X

  ”Ja och hur rosa, små flygplan med påmålade blommor flög över Tyskland, tömde sin last utav ömma kärleksbomber samt nakna människor vilka gjorde handhjärtan i det att de sakta dalade nedåt, känslomässigt slog ut de tyska soldaterna en efter en…mmmmh, gud så fint och mjukt!

  Sååå ska vi också göra, dårå, med fy sjuttondumma muslimska hen!”

  – icke namngiven hon…hen-dumskalle i icke namngivet riksdagsparti.

  Gilla

 • Kurt

  Jag är trött på politikernas svammel, även SD ha förlorat skärpan.
  Alltid samma svammel när islamister har slagit till, när fatta våra rövhål till politiker att Europa befinner sig i krig med Islam och stoppar invasionen?

  Gilla

 • compulsoryunion

  det första motmedel räcker nog: avskaffa bidrag och typ förtur till gratis kommunala hyresrätter. Mohammed avskyr det mesta förutom snygga sexiga svenna och våra pengar.

  Gilla

 • Argus

  Bravo! Klassiskt retoriskt grepp att extrapolera motståndarens åsikter i absurdum och på det sättet visa hur orimliga de är.

  Gilla

 • Lena

  Minns bara när någon kvinnlig fåntratt FP (L) klistrade hjärtan på en skola i Halland (gullbrandstorp)

  Gilla

  • eva

   Och alla hjärtan efter branden i moskén i Nyfors i Eskilstuna. Löfvén gick ut direkt och i princip pekade ut SD som ansvarigt för branden. Sedan var det en vandring för utpekade upphov till branden från en fritös till lekande barn i moskéns kapprum till – ???????.

   Gilla

 • B Bäver

  Efter ha sett Birgitta Olsson (L) o Linda Snecker (V) i kvällens Agenda så förstår man läget i Sverige, något mera naivt o djävla dumt får man leta efter. Enligt dom här halvgamla tanterna så är lösningen mer förståelse o mindre segregation. Varför tänkte inte den förra generationen på det o försökte prata Waffen SS tillrätta eller så bodde dom i socioekonomiska utsatta områden o förstod inte bättre Gud bevara oss

  Gilla

 • Torleif

  Ha, ha.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: