Brand i asylboende, Söderhamn


INVANDRING. Det brinner i Campus Vågbro asylboende i Söderhamn, Söderhamns kommun. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Polisen i Gävleborg säger att ambulans är på plats. Ingen är skadad, enligt polisen.

Orsaken till branden är okänd. Händelsen rubriceras i nuläget som grov mordbrand. Byggnaden är uppdelad i tre delar och två av dem är helt övertända. Räddningstjänsten arbetar med att försöka hindra den tredje delen från att brinna ner, enligt Sveriges Radio.


7 responses to “Brand i asylboende, Söderhamn

 • martainkeillor@gmail.com

  Dom tänder på sitt eget boende i hopp med att nån idiot tycker synd om och omplaserar dom snabbare till egna lägenheter.skicka hem dom dom fortjenar inte att få stanna,dim kommer bara att fortsätta gjöra ”jävelskap”.

  Gilla

 • assad

  Brinna.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Ofta de själva som tänder på för att de har blivit arga, tex kanske för lite glass, eller jordnötssmör. Kanske de inte fått alla Tv spel de begärde.

  Gilla

 • compulsoryunion

  jag känner väl, eftersom har tvingats bo med blattar i fängelset flera år, de är mordbrand vetenskapsmän och är alltid pigga på att ta sönder det som fungerar för att alltid få nytt av naiva Sverige. t. ex. elda. Svenne borde omyndigförklaras när litar på och tar hit blatte.

  Gilla

 • compulsoryunion

  blatte vill ha annat boende med nytt allt.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dessa jävla bränder,när tar detta slut,när tar landets ledning sitt ansvar och gör någonting?Vi kan inte ha det så.Eller landsförrädaren avgår omedelbart och utlyser nyval.Sen hoppas jag att vid nyval röstar vi fram en bättre ledning,inte som förra valet 87 % röstade för landets undergång.Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • ulsansblogg

  Det initiala släckningsarbetet fungerar inte på en camping om brandsläckarna blivit stulna.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/06/03/hur-ar-dessa-personer-funtade/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: