Stäng

Medicin enligt Muhammed

Kanske ett Nobelpris på  gång?

Har Muhammed sagt det så måste det vara så!

FjärranÖsternRedaktören noterar att det är tunt med Nobelpris i medicin för muhammedanerna. (0 stycken). Medan deras främsta hatobjekt Judarna har belönats med hela 53 stycken. För att jämförelsen skall bli rättvis bör man notera att det finns cirka 120 gånger fler muslimer än judar.

 

10 reaktioner på “Medicin enligt Muhammed

 1. Jaha, det är sånt som skall ersätta vetenskap och medicinska framsteg här också snart?

 2. Ser det inte ut som araben häller pisset i en spritflaska…
  Undrar när han tömde den, strax innan han kom på sin revolutionerande idé om kamelpiss ?

 3. Den arabiska medicinforskningen har kommit längre än den civiliserade världens medicinforskning, mycket mycket längre, kanske till och med lite för långt.

 4. Inte undra på att muslimer gör så mycket skit i världen när de dricker sånt piss.

 5. Botar det även den svinska folksjukdomen ? Sinnessjukdom och även storhetsvansinne vore det värt att, prova på 87>orna och då främst på suggorna ty de är mest angripna av denna farsot, som härjar i stian.

 6. Tror satan jag ska köpa en kamel och börja sälja kamelpiss. Ser redan en hel kamelfarm framför mig. Kundunderlaget är gigantiskt och kan bli ännu större om jag kan övertala några av de Svenska islampåhejarna att testa. Och testa borde dom göra för att behålla lite av den lilla trovärdighet som dom har kvar.

 7. Mot bättre vetande, mina vänner! Babben är en jävla skit, progressionen fortlöper och vi nalkar oss sakteligen men handfast förklaringen till varför det är så.

  Idag: Historik och Babbens andningsapparat.

  Översikt:

  1. Babbens bajspåse
  2. Babbens celler, vävnader och organsystem
  3. Babbens nervsystem
  4. Babbens sinnen
  5. Babbens andningsapparat
  6. Babbens vätskereglering
  7. Babbens hud
  8. Babbens rörelseorgan
  9. Babbens endokrina system

  Sverige, ack du en gång i tiden så underbara land. Ens ungdoms fantasier står sig emellertid inte vid konfrontation med den kalla och hårda värld vi lever idag, ty babben anlände, babben härjade och babben tillintetgjorde. Och, inte minst, babben eldade.

  Mången, förut okända forskningsfrågor uppstod. Inledningsvis söktes samband mellan mat och kultur och flera kulinariska metoder prövades av det svenska polisväsendet, särskilt fokuserade man på varmkorv med bröd. Dessa staplande, inledande försök, skulle visa sig vara helt fruktlösa mot de luttrade terroristerna och, flera av dem gillade inte ens korv.

  ”Om inte ens korv med bröd hjälper, vad ska vi göra då?”, sade Sveriges poliskår unisont.

  Den här typen av polisiärt arbete var helt okänt i övriga världen, företeelsen var unik för Sverige.

  Så en dag, skedde en lyckosam felsägning av Sveriges statsminister, som inte ägde visshet om skillnaden mellan en budget och anatomi.

  ”Vi måste arbeta mer med anatomi för att få det att gå ihop”, sade den efterblivne statsministern.

  Forskarvärlden tolkade detta som att alla babberelaterade problem kunde lösas med jämförande anatomi, och så var processen i full rullning.
  Utan att använd varmkorv med bröd, dvs. den så kallade Hot Dog-metoden, skulle nu bränder, rån, våldtäkter, skattefusk, bidragsberoende, knarkhandel etc. få sin förklaring via anatomiska studier, denna gång blev framgången total. Babbens underlägsna anatomiska byggnad förklarade närmare 95 % av problematiken och genusvetenskap bidrog med 0,000000000000001 % av kunskapsmängden. Tyvärr visade det sig sedermera att bidraget från genusvetenskapen var plagierat.

  Vi vet nu, med all säkerhet, att roten till allt ont står att finna i babbens bajspåse, babbens största och mest centrala organ, även om övriga organsystem därjämte är av betydelse.

  Vi skola nu föra vårt fokus mot babbens andningsapparat, vilken inhyser starka destruktiva krafter. Dock, babbens andningsorgan hör till det minst krävande att studera eftersom konstruktionen är av mycket enkelt slag, avsnittet blir därmed kort, ty babbens andningsorgan är en stor jävla (*) sopsäck.

  Babbens saknar egentliga lungor och det egentliga gasutbytet sker i bajspåsen, där luften blandas med egenproducerad stjärtgas, en gas som till större delen bestående av svavelrika lågmolekylära föreningar, ammoniak och metan. En kolsvart större lungsäck fyller funktion som gaslagringskärl, en slags mellanlagring innan gasblandningen transporteras vidare ut i kroppen på babben. Effektiviteten avseende gasutbytet blir därmed lågt eftersom luftens syre späds ut med stjärtgas i förhållandet 1:5., dvs. partialtrycket O2 är lågt.

  När babben dör tas den svarta lungsäcken ut och används som klädesplagg, ett så kallat hölje, för den honliga babben.

  Hur är detta relevant i vårt försök att förklara babbens våldsamma natur, kanske du frågar dig? Tänk dig själ om du skulle andas luft som till största delen bestod av stjärtgas, hur skulle du må då? Alltså:

  Babben mår dåligt eftersom han inte får tillräckligt med luft och han uttrycker sitt missnöje med detta faktum på såväl den levande som den icke-levande omvärlden. Babbens urladdning sker på allahanda sätt, främst med omotiverat våld. Syrgasbrist råder.

  Nästa gång en eller flera babbar slår ner en rullstolsbunden pensionär, eller angriper en 13-årig flicka i grupp, vill jag be om större förståelse. Du är väl inte rasist! Visa kurage och använd dina nyvunna kunskaper. Gå fram och ge mun mot mun metoden, och du skall finna att friden är återställd inom kort.

  Härnäst: Babbens vätskereglering.

  Att minnas: Babben mår dåligt eftersom han andas stjärtgas.

  (*) Svordomar används uteslutande i studier rörande babbens anatomi, detta för att understryka hur jävla illa det är. Detta kan till en början te sig ovanligt för dem som är insatt i vanlig anatom.

 8. gör som Trump – tro på dig själv och försök rädda ditt land!

  Helgonförklara mannen!

 9. Allt går att sälja med massiv reklam även att få folk att betala massa pengar för att svepa ett literglas med kamelurin..

  ja jesus kan gå på vatten och få blinda att se samt få halta å lytta att gå normalt, och islamska läran lovar 70 oskulder om du dör för deras sak…

  ALL religion är sinnessjuk!

  ännu mer sinnesjukt är att folk köper detta år 2017

Kommentera

%d bloggare gillar detta: