Religiös frihet??


Äntligen fick Sean Michael Corbett från Arizona sitt körkort. Skämt? Nej religiös frihet anser Sean.  Efter flera års ”fight” har han fått igen sin bild på körkortet.

VvB046TX

USA today


8 responses to “Religiös frihet??

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En alternativ förklaring till detta okonventionella tilltag kan vara att nämnde Corbett velat markera en politisk ståndpunkt.
  Törhända resonerar vederbörande hattmakare att om det nu råder en sådan extrem frihet där alla möjliga och i synnerhet omöjliga religionsutövare tillåts visualisera sin tillhörighet, och där gränsen för det anständiga för länge sedan, och främst genom de koranförslavade muslimernas försorg, överskridits, har den som bekänner sig till durkslagets brödraskap lika stor rätt att respekteras.

  Vidare kan vi spekulera över vad som dyker upp härnäst. Sannolikt är det bara en tidsfråga innan någon oförfärad provokatör medelst pisspotta på skulten vill belysa det faktum att även vi i västvärlden kan stoltsera med hidösa huvudbonader.
  Bara en reflektion.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Trots allt det måste finnas regler för att klara av vardagen .Undrar hur kör han egentligen? Har han durkslag på huvudet eller har han egna lagar när han far fram.Jag vill allafall inte umgås med dårar på vägarna när jag ute och kör.Det finns tillräckligt många dårar i trafiken.Mvh Adolf

  Gilla

 • Stenbock

  Vet inte om det noterats i absurdsk PK-press,men igår genomfördes åter ett terrorbrott,från de ”fredliga och humana”.
  I Manilla tog sig en självmordskandidat in på Casinot ,och orsakade ett blodbad.Hur många som mötte döden denna gång står inte ännu klart men antalet överskrider 10-talet ! :

  Gilla

 • Ateisten

  Tja är man en pastafarian och tillber det Flygande Spagetti Monstret då vill man väl inte bli diskriminerad precis som vilken annan religiös tok 🙂

  Gilla

 • Kent

  Han har ett triumferande flin på fotot. Han har definitivt skapat en mer robust foliehatt. I valet mellan kvinnor i diverse tält och hucklen som representerar islam så väljer jag mannen med durkslaget.

  Gilla

 • age

  Kommer priset på durschslag att stiga nu?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag har en sån ”high-up” eller vad durkslaget kan heta? Undrar om det är ett tecken på att jag är utvald?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: