Falska analyser om M från hatmedia


INRIKES. Moderatledaren Anna Kinberg Batra påstås ligga illa till som partiledare för moderaterna efter. Det ligger säkert något i det men anledningen som anges har inget som helst med verkligheten att göra. 

Anledningen till raset för M påstås vara att Anna Kinberg Batra den 19 januari meddelade att hon ville fälla regeringen och börja samarbeta med Sverigedemokraterna.

Sanningen är att nedgången började långt innan utspelet om Sverigedemokraterna, men hatmedia missar inga chanser att skylla på SD.

Moderaterna fick i valet 2014, Reinfeldts sista, 23,33 procent av rösterna.

-Pettersson struntar i om M byter ledare men det är skit att hatmedier som SVT, Aftonbladet, Expressen med flera fejkar anledningar.


12 responses to “Falska analyser om M från hatmedia

 • Billy Boy

  Om partiledaren Anna Kinberg Batra (M) har svårt att attrahera väljare så får hon väl damma av det gamla beprövade lockbetet hon använde inför valet i september år 2002.

  Delcitat

  Med nakenbilder och textmeddelanden med sexanspelningar, fiskar politikern Anna Kinberg efter väljarnas röster.

  Så här i valrörelsens slutspurt måste man ta till lite grövre kommunikativa metoder för att nå igenom. Tyvärr verkar kombinationen sex och politik vara det enda som funkar, säger hon. (Publicerat tisd 10 sep 2002)

  Slut delcitat

  Läs hela nyhetsreportaget på länken nedan:

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/article10305033.ab

  I dagens läge tvivlar jag på att pursvenska väljare går på lockbetet. Däremot kan det eventuellt kan fungera på ”flyktingbarnen” d v s de vuxna muslimska männen som anlänt till Sverige från MENA, Afghanistan, Pakistan m fl länder.

  I jakten på nya väljare så kan vi väl ändå önska Anna Kinberg Batra (M) ett riktigt stort Lycka Till! … oavsett vilken metod hon bestämmer sig för att använda. Som stockholmare har hon ju påstått sig vara smartare än lantisar.

  Gilla

 • Pica pica

  Fel analys av M att skylla på SD. Den stela ordbajsaren AKB får nog lägga på ett kol om hon vill sitta kvar. När det kommit klagomål har hon gått ut med olika saker hon vill klara av, t ex för över ett år sedan identifierade hon invandringsproblemet till att röra sig om bristande integrering som hon skulle ta itu med.

  Men som vanligt blev det bara snack och ingen verkstad. Hon har åkt på räkmackan och suttit och väntat på att få bli statsminister. Hon verkar ha mer gemensamt med en annan som bara pratar och inte kan ta beslut. Då menar jag Stefan Löfven. Alltså är hon själv orsak till att alliansen inte håller.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Kan mycket väl vara så att många lämnade M efter samarbetet med SD eftersom bara galningar som vill betala för sin egen utrotning kan finnas kvar i M nu för tiden! Alla normala människor hade redan lämnat!

  Gilla

 • Kent

  M:s två paradnummer massiv invandring och jobbskatteavdrag hade kommit till vägs ände därför avgick Reinfeldt. Han kunde gå därför han visst att han fick statsministerlön ändå och så väntade uppdragsgivarnas ersättningar för att han hade drivit fram Sverige som invandrarland nummer ett för menaländerna. Dessutom hade under hans tid men påbörjad av Göran Persson Sverige blivit ett av planetens mest skuldsatta läder och privatpersoner förslavade under skulder många liv framåt bara för att kunna bo.
  Gissa vilka han jobbade för?

  Gilla

 • malmobon

  Nya Moderaternas nergång började den dagen då Reinfeldt ändrade till att kalla sig det nya arbetarpartiet, och skulle bli liknande som gamla Socialdemokraterna. Även när han genom påtryckningar från media ändrade invandringspolitiken. Detta gjordes efter att Tobias Billström uttalat sig klumpigt, och hade insideraffärer med gruvbolaget Northland. Även hans egen relation med en prostituerad i Halmstad, där hon hade Reinfeldts tel.nr i sin adressbok.
  Som belöning blev massmedia helt tyst och slutade granska Tobias, Reinfeldt och M.
  Tror inte folk i allmänhet vet vilken makt massmedia med public service i spetsen SVT har. 3:e statsmakten.

  Enda sättet för dem är att återgå till ditt ursprung. Riva upp public service, ta bort Robin Hood skatten, ta bort tvingande regler att kommuner skall ta emot flyktingar och det viktigaste börja se SD som en kommande partner, för att välta S+Mp+V. Att sen dem är toppstyrda är en annan sak, så en förändring av deras ledning borde nog göras ändå.

  I vilket fall så kommer många kommunpolitiker och regionpolitiker inom Nya Moderaterna bli av med sina uppdrag i framför allt Skåne.

  Hade folk satt sig in i SD politik mer, och fått ut sin politik hade SD tagit många väljare från Socialdemokraterna framöver. Inte bara invandring. Sjukvård, pensionärer och arbetare har mycket vinna på ett starkt SD.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  SD har blivit invald i riksdagen genom demokratisk val.Dom andra partiernas förbannad skyldighet att samarbeta med dom.Dom som stillasittande tittar på svenska folkets undergång är i samma klass som har tillåtit i 30 talets Tyskland nazismens framfart.Samma sak händer nu folket vilseleda med irrläror och lögner.Godhetsknarkande är lika beroendeframkallande som alla andra droger.Tack för mig.Adolf

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Varför har dom någon skyldighet till det? I en demokrati får väl sjuklövern rösta som dom vill? Det är bara för svenskarna att rösta på SD om dom vill att SD skall få nåt inflytande! Inget annat är att räkna med!

   Gilla

  • Nog Nu

   Med den ”lilla” skillnaden att Tyskland gjorde allt för att förbättra för sin etniska befolkning!

   ”våra” sk demokratiska politiker sitter i knät på eller är själva del av de fiender som Tyskland krigade emot!
   Alltså kommunister, globalister etc!

   Tack vare de demokratidyrkande folken är fienden många ggr starkare idag!
   Fortsätt ni tro på fiendens tillrättalagda ”nyheter” så blir säkert allting mycket
   bättre!

   Gilla

 • age

  Det är väl ändå inte så konstigt.

  Stora media står naturligtvis också under stark påverkan från islam.

  Vi ser ju det på alla lögner de skriver om hur bra det är för Sverige att vi importerar muslimer i 100-tusental till vårt land.
  Alla muslimer är muslimer och passar inte i vårt sociala system.

  Gilla

  • age

   Ett förtydligande:
   ”Också” syftar på att såväl regering som kommunledningar visat tydliga tecken på att ge islam stark påverkan på alla beslut som har påverkan på islams utbredning och övertagandet av vårt fosterland.

   Gilla

  • Grune

   Alla muslimer är muslimer och passar inte in på jorden !!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: