Om Sveriges moraliska kompass någonsin funnits är den borta nu

HISTORIA. I början på maj röstade Unesco:s 58 medlemmar om två saker – en om Jerusalem och en om palestinsk utbildning. Resolutionen om Jerusalem ignorerar helt de historiska judiska och kristna banden till staden, fördömer Israel för arkeologiska utgrävningar där man funnit bevisen för Kung Davids stad i form av artefakter, inskriptioner och mynt.

Resolutionen om palestinsk utbildning bortser helt från palestinsk uppvigling till terrorism och antisemitism. Det nämns inget om de 100 facebooksidor som tillhör UNRWA-skolor där lärare, rektorer och andra anställda i dessa skolor uppviglar till terrorism eller antisemitism. Exempel på detta har vi vid ett flertal gånger skrivit om på bloggen.

Vi har skrivit om detta tidigare, läs HÄR, men enklast beskrivs kanske Sveriges stöd till”Palestina” på följande sätt…

Palestina:

 • Är inte demokratiskt
 • Styrs delvis av terrorister
 • Belönar familjer till terrorister med bland annat svenska biståndspengar
 • Namnger byggnader efter terrorister
 • Stöds av svensk vänster och svenska islamister
 • Sverige var enda EU-landet som röstade för

10 thoughts on “Om Sveriges moraliska kompass någonsin funnits är den borta nu

 1. Jag har skrivit det många gånger förr: Politiker är inget annat än en skock ständigt ljugande hycklare!
  Men låt oss förpassa dem, som ingår i Sveriges nuvarande regering till historieböckerna. Alla andra alternativ är bättre än Löfven & Co

 2. Jag undra hur mycket pengar Sverige ha betald för rösterna så att Margot kunde placera röven i säkerhetsrådet

 3. Det svenska islamistjuckande etablissemangets lika spektakulära som ur människorätts- och anständighetssynpunkt vidriga ställningstaganden, legitimerar den nu strategiskt revitaliserade antisemitismen – något som naturligtvis väcker såväl vår som omvärldens bestörtning.
  Sällar mig till den talrika skara kommentatorer som funnit ännu en anledning att skämmas över den nu uttalat demokratifientliga nation vi en gång kände som Sverige, men som via proglobalisternas och kulturmarxisternas försorg inverterats till att representera Europas mest kontroversiella värdland för potentiella terrorister.
  Andreas.

 4. Undrar vad som är Margots ”slutgiltiga lösning” på Israel och Palestina-konflikten? Usch, nu åkte nästan frukosten upp. Hon är en skam för Sverige. Inte en ”utmaning”, utan ett problem!

  • Hmmm…det är ofta samma etablissemang som ropar nazist medan man i samma andetag kramar antisemitismen. Det går inte ihop.

  • Ja, Sverige är en skam för den fria och demokratiska världen.Och den skammen drar både vänster och högerregeringar över Sverige.
   Jag vet inte vad det är för fel på det här landet

 5. Sedan Olof Palmes dagar har Sveriges moraliska kompass och vilka man bör sällskapa med varit helt snedvriden. Alltid i sällskap och vänskap(?) med korrupta diktaturer.

 6. Som svensk får man skämmas över Margot Wallström.

  I Norge återkallar man biståndspengar för att Palestina döpt en plats efter en terrorist och man förbjuder användandet av norska flaggan på den platsen.

Kommentera