Kriminella muslimska invandrare finansierar terrorismen


ISLAM. Svenska och danska staten har lurats på över 100 miljoner kronor i en internationell härva av momsbedrägerier, där pengar misstänks ha gått till terrorism. Det visar dokument som den spanska säkerhetspolisen kommit över och som bland annat Jyllandsposten rapporterar om. 

– Allt som handlar om att människor får ett utrymme för att finansiera terror är stötande. Och det är stötande för allmänheten att det ska kunna fortgå, säger Anders Kassman, avdelningschef på Säkerhetspolisen.

Det handlar om flera misstänkta terrorresenärer, uttalade sympatisörer till terrorgrupper, en tidigare misstänkt för terrorbrott, och personer som delar adress med tidigare terrordömda och IS-krigare.

Det är bland annat de här personerna som begår momsbedrägerierna i härvan. De har under fyra års tid lyckats lura Sverige på minst 90 miljoner i skatt och den danska staten på närmare 30 miljoner svenska kronor, enligt Ekots och Danmarks Radios kartläggning.

Det här ger en helt ny bild av hur extremister i Norden systematiskt lurar till sig stora summor pengar, säger terrorforskaren Magnus Ranstorp.

– Ja, de här bedrägerierna är mycket mer omfattande än vi visste om. Det är som att lyfta på en sten och hitta en helt ny värld. Och tyvärr är det så att myndigheterna inte har en helhetsbild på det här, säger Ranstorp.

-Petterson säger att momsbedrägerier är det lilla, vi har alla halal-produkter som säljs helt lagligt och som ofta är med och finansierar terrorism.

Statsminister Stefan Löfven (S) påstår att vi varit naiva, jag hoppas han inte blandar in mig bland de naiva, hade Löfven och andra lyssnat så hade problemen varit betydligt mindre i vårt land idag och många fler flyktingar hade fått hjälp.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt av asylinvandringen. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Asylinvandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, terrorismen, välfärden, brottsligheten, allt!

De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

 


17 responses to “Kriminella muslimska invandrare finansierar terrorismen

 • Tobbe

  Så det är vi som skattebetalare som luras att betala terrorism?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är en mycket gammal sanning att svaghet uppfattas som något provokativt och detta utnyttjas nu med full kraft i kampen för den islamistiska agendan och dess strategiska framflyttningar av positionerna.
  Den genomgripande korruption som möjliggjort detta kriminella missförhållande exponerar ett påtagligt försvagat rättssystem och lika ineffektiva statliga institutioner, där allmänhetens förtroende för auktoriteterna följdriktigt decimerats.
  En nation vars ledning inte förmår vidmakthålla medborgarnas säkerhet och utdöma proportionerliga straff för begångna brott, har låtit våldsmonopolet gå ur händerna – en medveten ogärning vilken tveklöst leder till samhällets totala sönderfall.
  Andreas.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Finns ingen anledning för Sverige att fortsätta med den här charaden; spelet är över, alla skrattar åt oss, det mångkulturella experimenten har sedan länge misslyckats. Ridå, avgå!

  Gilla

 • larsson

  Sådant momsbedrägeri har Polen satt stopp för.
  Varje person på skatteverket får % på beloppet han lyckas avslöja, och då blir det stora belopp.
  Och bedragarna som sitter i spjället långa tider, måste arbeta och själva finansiera sitt boende.

  Gilla

  • naimlap

   Ett sådant förfarande anser jag, helt uteslutet i ett korrupt samhälle, som Svenstia. Vad skulle då rövslickarna ta sig till? Då blev det inga extra förtjänster längre ingen TV soffa där den med den längsta och brunaste tungan har sista ordet. Svenskingarna är ett så erbarmligt fegt folk kört i skiten att, de aldrig mer kommer att, resa sig för att, göra min profetia mer trovärdig hänvisar jag till år 2010 vid valet då 95% av detta mindervärdiga folk röstade för denne utveckling.
   PS The swedish style, är att skjuta budbäraren och så är problemet ur världen.DS

   Gilla

 • compulsoryunion

  gör som vissa stater i USA: avskaffa moms, och bensin och diesel har inte 90 % skatt där som högprismarknaden nr 1 i världen: EU.

  Gilla

 • age

  Notera än en gång!
  Alla muslimer är muslimer!
  Alla muslimer är skyldiga att följa koranen.
  Alla muslimer har alltså som livsuppgift att ta över vårt land.

  Enligt koranen är det OK och t.o.m. rekommenderat att muslim
  lurar ”otrogen”.
  Enligt koranen ska muslim misshandla och döda ”otrogen”.

  Vill vi ha dessa individer bland oss?
  Vill vi bjuda dessa individer på vår välfärd?
  Vill vi fortsätta att ge bort vårt land?
  Vill vi fortsätta att ge bort vårt liv?

  Är du dig själv närmast eller vill du vara ”snäll” mot muslimerna?

  Gilla

 • ruben

  Absolut, vi importerar ständigt människor i blindo, som kan jobba heltid med kriminella aktiviteter för att bidra till terrorister kan jag tänka mej.
  Så länge vi tar emot flyktingar, så föder vi flyktingsmugglare, vars inkomster i flesta fall går till terrorism. Så Europa undergräver ständigt sin säkerhet på flera håll. Flesta flyktingar som betalt flyktingsmugglare har ekonomiskt stärkt terrorismen. Dags att stänga all mottagning av främmande medeltida kulturer från MENA-länder, som för det mesta inte är mottagliga för vår kultur byggd på frivillighet och eget ansvar. Sveriges självskadebeteende känns nära ett vansinne, som normalt brukar leda till tvångsvård. Bättre sent än aldrig.

  Gilla

 • Billy Boy

  Foto nedan på gd Lena Nyberg (S)

  Stefan Löfvens partikamrat Lena Nyberg (S) generaldirektör för kritiserade Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF), har också hjälpt till att betala ut 10-tals miljoner kr av skattemedel till extremistiska islamister samt fake- & bluff-föreningar.

  Delcitat

  Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister
  I dag höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

  Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

  På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”.

  Slut delcitat

  Läs vidare om skandalerna på länken nedan:

  https://unvis.it/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Tankesmedjan Timbros seminarium sändes live på SVT Forum fredag 19 maj 2017 och kan ses i efterhand på SVT Play på länken nedan.

   Jag kan rekommendera alla att se dessa fullkomligt förskräckande redogörelser där det redovisas hur lätt storsvindlandet med tio-tals miljoner kr av våra skattepengar har gått till.

   Inslaget kommer när klockan till höger i bild visar SVT Forum 11:08.
   På den liggande tidskalan längs ned i bild börjar inslaget vi c:a 2.08.30

   https://www.svtplay.se/video/13669156/svt-forum/svt-forum-19-maj-09-00?start=auto&tab=senaste

   Sannolikt kommer det att upptäckas många fler svindlerier av mycket högre summor när Timbro m fl fått fortsätta sina djupgranskningar och avslöja ännu fler felaktigt utbetalda bidrag, som redan gått rakt in på ännu fler av bedragarnas privata bankkonton.

   Generaldirektör Lena Nyberg är ju kvinna och sosse, så hon kommer säkert att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av regeringen för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för många 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar

   Gilla

  • eva

   Alice Bah Kunke var inte dålig på sin tid på Ungdomsstyrelsen hon heller!

   Gilla

   • Billy Boy

    @ eva

    Ja, det finns sannolikt mycket mer gammalt fiffel och bedrägeri att rota fram ur denna sjuka statliga verksamhet.

    Ungdomsstyrelsen är samma organisation som nuvarande MUCF. Namnbytet skedde på skämt-dagen den 1 april 2014.

    Myndigheten inrättades 1994 och sorterar under Utbildningsdepartementet. Myndigheten har rötter i Statens ungdomsråd, som bildades 1959. Så det finns en mycket lång historia bakåt i tiden.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Myndigheten_f%C3%B6r_ungdoms-_och_civilsamh%C3%A4llesfr%C3%A5gor

    Vi får se vad den grävande frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” kan få fram i ljuset efter ytterligare granskningar som nu fortsätter.

    Gilla

  • naimlap

   Denna Lena Nyberg har fått i uppdrag att, ge korrupta rövslickare ett ansikte och efter välförtjänt värv kan hönset dra sig tillbaka och njuta av en väl tilltagsen pension utan att, ha uträttat någonting, som gynnat sitt land. Det är sådant folk dumsvensken lägger sin röst på. Den prekära situation, som Svenstian idag befinner sig i är helt och hållit ett utslag av 87% dumsvenskars låga IQ. En fråga, som intresserar mig. Vilken nivå ligger svenskingarnas IQ nivå idag? Det är konstaterat att somaliernas IQ är ca, 65 = lätt förståndshandikappad. När då dessa bereds möjlighet att, bli berikare stian. Eller befruktare av swinja för att uppnå en högre IQ av avkomman. Så efter matematiska beräkningar måste siffran bli ca, 50 alltså under 55, som anses vara gränsen för idioter.

   Gilla

 • compulsoryunion

  moms är som grädde på moset för mohammed

  Gilla

 • ulsansblogg

  De gånger som svenska myndigheter agerar och verkställer olika beslut,då lägger gärna media sig i det hela och åstadkommer ett snyftreportage för den ”drabbade”.
  Att en stor del av svenska väljare valt naiva politiker drabbar oss alla, också oss som varit kritiska i decennier.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/05/29/varfor-har-vi-lagar/

  Gilla

 • compulsoryunion

  denna sanning får absolut inte publiceras i SVT och SR, så att vallokalen kan få kännedom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: