Tänt vare här


Fem arbetare vid en bensinstation i sydvästra Kina hyllas för sin snabba åtgärder för att förhindra en katastrof efter att en motorcyklist startade en brand. På morgonen den 4 maj  satte en galen man eld på sin motorcykel med sin cigarettändare just efter att han tankat den full.

En kvinnlig anställd som stod i närheten försökte släcka elden med en brandsläckare, motorcyklisten knuffade då omkull motorcykeln i sidled och elden vart omedelbart kraftigare då bensin rann ut ur tanken. Motorcyklisten, hoppade sedan in i branden, men han dras omgående ut . På 4 minuter fick man elden under kontroll. De anställdas berömvärda insats belönades av bensinbolagen med   65.000 yuan ( 82.000 SKR) Motorcyklisten omhändertogs av polisen!

TheStar

 


One response to “Tänt vare här

  • naimlap

    Det skillnad på China och ett dårhus ”Svenstia” . I Svenstian, hade med sin Kling o Klang organisation tagit dessa 5, räddare till förhör i världens värsta dumstolle, som någonsin existerat och anstiftaren till en svinsk advokat, som yrkar summor upp emot miljonklassen för att förhindra hans lagliga rättigheter att, starta en katastrofal brand i Allahs namn.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: