Kina har stoppat brobygge till Mordkorea


Den nya  bron över ”Yalu River” var tänkt att vara en viktig länk för handel mellan Kina och Nordkorea.  Den skall ersätta den kinesisk-koreanska ”vänskapsbron”  som  byggdes 1943. Det hade en $ 350 miljoner budget men byggandet har avstannat helt, bron slutar nu på ett gyttjigt  fält på Nordkorea sidan.  Kina gillar inte att Mordkorea leker med atombomber o missiler!

 


4 responses to “Kina har stoppat brobygge till Mordkorea

 • Rättsstravningsprojektet

  Vad menar du har Nordkorea inte rätt att försvara sig? Finns inga bevis att de har några atombomber. Tron att de har detta är endast spekulationer, dessutom är Nordkorea fortfarande i krig med syd, och enligt folkrätten har man rätt att försvara sig med alla till buds stående medel. Inklusive atomvapen. Inklusive missiler, inklusive allt däremellan och mer därtill.

  Gilla

  • Rättsstravningsprojektet

   om vissa länder inte har rätt att försvara sig, har inget land det, samma som med yttrandefrihet, antingen har man det eller inte.

   Gilla

 • Ståfräs

  Här kan alla PK o hela vänstern göra en insats för sitt drömrike, åk dit o bygg färdigt, ta gärna med minst 200 000 av vår nya adel som hantlangare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: