En förbannad bonde


INVANDRARBROTT. Pelle Storberg driver en gård med dokumenterat historia sedan år 1680. Gården har aldrig tidigare haft problem med mjölkstölder trots att PK säjer att Sverige alltid haft invandring. Det måste vara skillnad på invandrare och invandrare. 


13 responses to “En förbannad bonde

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Storberg har i egenskap av lantbrukare, djurhållare, mjölkproducent samt icke minst svensk medborgare all anledning att vara rejält förbannad.
  De redan hårt ansatta bönderna och övriga idkare av diverse ariella näringar, tvingas nu erfara nya komplikationer i form av stölder, trakasserier och djurplågeri.
  En nyhet som denna väcker säkerligen inget som helst intresse inom den korrumperade PK-pressen, var enda målsättning är att bedriva en aldrig tidigare skådad reklamkampanj för att söka rättfärdiga den socialt dysfunktionella massimporten som är ansvariga för den nya brottsligheten.

  Vi får ge en eloge till Storbergs vakthundar och till husse själv som en uppmuntran i kampen för överlevnad, oaktat regimen gör allt i dess makt för att förtrycka svenska folket.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Med stöd av den sk ”oppositionen” dvs Alliansen importerar regeringen parasiter, slödder och pack.
  Vi måste se till att vi får en Sverigevänlig regering vid valet 2018!

  Gilla

 • Stenbock

  För första gången har Tysklands åsninna ”Mutti” Merkel,stött på patrull.En händelse som gjort,att hon fullständigt rasade ut,vid ett valtal i Bayern…
  Denna bortskämda f.d. Stasi-medhjälperska är ju inte van att få mothugg, och när nu Trump satte den gamla kärringen på plats vid G7-mötet,surnade hon till.Eftersom denna östtyska är allt för dum,att inse hur impopulär hennes politik är,hos dem som kan tänka självständigt var detta naturligtvis ett surt uppvaknande ! Nu har hon nått dithän med hjälp av sina Europeiska ja-sägande knähundar,att hon helt isolerats.
  Med nya USA och en verklig ledare i Trump,lyckas hon inte dupera som den tidigare niggern i Vita Huset ! Trump förkastade såväl hennes klimat-
  som importverksamhet vid mötet på Sicilien.Détta innebar att det hela ur tysk synpunkt blev ett stort fiasko.Men detta kunde inte bortskämda Merkel svälja därför hennes ilska i efterhand…:

  Gilla

  • Stenbock

   En bild från Merkels huvudstad som den en gång präglades på hennes paradgata…. Numera är denna istället en form av allehanda Kiviks Marknad,och oftast avstängd för all form av trafik. Senast har platsen abonnerats av besökare från Lutherska kyrkan i fyra dagar.
   Över 100.000 från hela landet hade samlats,för att minnas Luthers 500-årsdag,och spikarna på en kyrkport. Varför detta möte skulle ske i Berlin förtäljer inte historien,eftersom Luther verkade i Wittenberg !:

   Gilla

  • Stromboli

   Att visa respekt har aldrig varit kommunisternas starka sida, de har skapat rädsla, skräck, fattigdom och misstro varhelt de dragit fram.
   Jämför inte detta talet med hur det ser ser ut idag, dock en sak som jag ser är ………..har vi fullkomligt förlorat vår tradion, den att visa respekt och vördnad ?
   Även i länder som Sverige som inte har varit indraget i krig i modern tid så har det svenska folket kämpat för att deras kommande generationer skulle få ett bättre liv.
   Tycker att detta är ett fint tal.

   Gilla

 • Albert

  Något stämmer inte riktigt här!
  MENA = Mellanöstern och Nordafrika och där dricker man ju inte komjölk på grund av laktosintolerans. Däremot dricker man mjölk från får, get och kamel, vilket kanske kan förklara det hela.

  Mest troligt är väl att det rör sig om svenska fattigpensionärer, som kanske dessutom blivit frånlurade allt de äger av Erik Åsbrink; http://www.friatider.se/s-pampen-erik-70-blir-rik-p-dyra-l-n-till-fattiga-pension-rer Eller zigenare. Eller kanske ”Bjäran”, som var vanlig förr; https://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%A4ra

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Nu måste vi ta tag i händelserna i Sverige.Det måste vara slut på okupation. Svetsarn gör inget,avgå utlys nyval.Det skjutningar, bränder,stölder av ovanliga slag.När är det slut med allt älende va fan har vi poliser,militärer ,Säpo till?Dags att agera! Massmedia skriver om MPs jävla kongress, vem bryr sig, dom är under 4%.Det finns viktigare saker att skriva om.Nu är det ramadan, hoppas att alla jävla terrorister håller sig till det ,men jag tror att snart är det dags för nytt attack. MVH Adolf

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Geten som räddades från en stekhet bil i STOCKHOLM var stulen i Tyringe i Göinge, 50 mil från Sveriges huvudstad.

  http://www.nsk.se/2017/05/28/glada-geten-getrud-aterfunnen-i-het-bil/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: