Jihadisternas billiga ursäkter håller inte


Läste att  Salman Abedi var en av de jihadister som Storbritannien satte in för att få hjälp med att störta Gadaffi.

Det verkar vara samma strategi som har använts av västländer tidigare i Iran, Afghanistan, Irak och nu senast i Syrien för att störta diktatorer (Nadschibullāh, Shahen, Saddam, Assad).

Intressant är att de jihadister som var med resp. vill vara med att störta dessa diktatorer (i länder där tillämpning av Sharia tidigare inte var/är omfattande) och fick hjälp med detta av en del västländer allt mer vänder sin terror emot dessa (och andra länder i väst) med bl.a. begrundan att det är straffet för dessa länders inblanding i deras hemländer.

Själv var och är jag emot störtandet av dessa diktatorer (med tanke på alternativet som erbjöds) även om jag inte tar någon av dem i skydd, för redan efter Iran var det klart att risken att de avlöses av något än mycket värre var mer än överhängande.

Att jihadisterna alltid finner någon ursäkt för att vi i väst förtjänar vad vi nu allt mer får smaka på är klart men vad jag inte förstår är att sa många icke muslimer här i väst anser att deras argument är värda beaktning och så indirekt legitimerar deras extrema våldsamheter.

Dessutom inte att glömma riktas ju detta våld nästan uteslutande emot civilbefolkningen och inte mot de som eventuellt skulle kunna hållas ansvariga (däribland också Obama och Clinton förutom t.ex. Sarkozy, Bush och Blair).

De västländer som har varit med och rört om i ovan nämnda länder/getingbon är framförallt USA, GB och Frankrike.

Men även Saudi Arabien, Qatar, Turkiet och Förenade-Arabemiraterna var/är ju frikostiga finansiärer av dessa jihadister (troligen än mer än västländer var/är).

Dock dessa länders inblanding i jihadisternas hemländer kritiseras dock nästan aldrig av dessa jihadistgrupperingar.

Här var man istället tacksam för hjälpen. Varför? Svaret är enkelt, de är ju reda islamiserade.

Jag är allt annat än glad över alla dessa västländers inblanding men som vi ser är ju allt och alla i väst och Israel måltavla för den muslimska terrorn och det oavsett eventuell skuld.

Ett rättfärdigande hittar de alltid när det gäller att etablera sitt världsomspännnade kalifat, så sluta lyssna på dem, se realiteten som den är och kräv det mod och den ärlighet av politiker och media som behövs för att stoppa dödsspiralen.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/25/salman-abedi-wanted-revenge-us-air-strikes-syriamanchester-bombers/

Det verkar som det är i första hand hans jihadistkompisar som är barnamördare (i den muslimska världen), t.ex:

http://www.express.co.uk/news/world/723942/ISIS-kills-250-children-dough-kneader-burns-men-alive-oven-Syria-Open-Doors-report

https://www.thesun.co.uk/news/3641501/manchester-bomber-salman-abedi-revenge-attack/

Det är tydligt att mainstream media försöker hitta ursäkter för Salman Abedi’s dåd.

När Tommy Robinsom med andra kräver att muslimska våldtäktsmän äntligen också bestraffas som sig bör (som icke muslimer skulle ha betsraffats):

https://www.therebel.media/tommy_robinson_first_justice_for_chelsey_march_was_just_the_start

, greps och sattes Tommy Robinson i fängelse (för att ha filmat utanför rättsbyggnaden).

Tänk om vi icke muslimer skulle anse att det är OK att ta lagen i egna händer och spränga upp 100 muslimer (inkl. barn) varje gång en icke muslim blir knivstucken, våldtagen eller mördad av en muslim, då skulle inte de runt 50 miljoner muslimer i Europa inte räcka till utan de skulle alla behöva sprängas i luften flera gånger om.

Absurditeten politiker , press och även myndigheter utsätter oss för saknar gränser.

Dock egentligen är det vi själva som bär ansvaret, så länge vi väljer de politiker som vi gör, läser den indoktrineringspress som vi gör, inte sätter oss upp emot indoktrineringen av våra barn och inte krävar att rättsväsendet dömer ut kännbara straff (som verkställs och inte senare rabatteras) och utvisar grova brottslingar i varje enskilt fall när det på något sätt är möjligt (och det oavsett vilka förhållande som råkar råda i deras hemländer, inte minst för att förhindra vidare oskyldiga våldsoffer).

 

 


9 responses to “Jihadisternas billiga ursäkter håller inte

 • Adolf Nilsson

  Det där med geten är roligt.Det borde svetsarn kolla på.Mvh Adolf

  Gilla

 • ossie

  Att störta Saddam och Khaddafi var ett stort misstag.

  Gilla

 • compulsoryunion

  kan vi sätta in Ardalan Shrekarabi att sätta en fluga på människoapan som gått en AF-svetts kurs?

  Gilla

  • Billy Boy

   Ardalan Shekarabi (S) har försökt sätta en fluga på svets-kurseleven Stefan. Så här gick det:

   Uppgift nr 1) Stefan fixar bud-geten i stället. OBS! Viktigt. Skakig resa, som framgår nedan.

   Uppgift nr 2) Stefan försöker fixa resten med svets och etikett men misslyckas.

   Uppgift nr 3) Ring Ulla (äkta makan). Svetsarn har tyvärr glömt tfn-numret samtidigt som han glömde alla sina val-löften.

   Gilla

   • Lena

    Den översta bilden …………..
    Måtte den fyrbenta ha mycket ort enormt mycket ork och ta sin börda långt bort och för evigt !

    Gilla

 • Monica

  När det gäller personal som åklagare och domar och nämndemän är det någon sakkunnig som kan svara på om de dömer som de gör oavsett vilken politisk kulör som sitter vid makten. Ett tankeexperiment om Sverige demokraterna får stor majoritet och inför hårdare straff kan politisk korrekta personer i domstolen utdöma låga eller lindriga straff bara för att provocera regeringspartiet? Det är intressant att veta. Då kanske är det kört. Då spelar det ingen roll vem man röstar på.

  Gilla

 • Tussilago

  Det har nog och är nog så att dessa människor som lever i muhammedan länder behöver diktator-styren då enligt muhammedanernas egen ”bok” händer allt utanför den egna personen. Vi i väst ser inåt och reflekterar över vad vi gjorde för fel, medans de ser till YTTRE anledningar tex ”Hade inte han glott på mig, så hade jag inte slagit honom på käften….” Det är därför de aldrig ser sina egna orsaker till problemen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: