Inte Tänkvärt! Från Anne Ramberg

ISLAM. Anne Ramberg är generalsekreterare i Sveriges advokatsamfund. Känd på bloggen för att vara ideologiskt styrd och inte juridiskt. Damen sprider propaganda från ett trollkonto i avsikt att förminska islamistiska terrordåd i bland annat Manchester. 

Märkligt när ideologi och pengar styr över juridiken hos generalsekreteraren…

Märkligt nog försvann ovanstående Tweet från Ramberg, nu ser det annorlunda ut…, tänkvärt!

18 thoughts on “Inte Tänkvärt! Från Anne Ramberg

 1. ”Sanningen ligger på gatan​. Ingen gör den till sin” – Tomas Tranströmer

 2. A la bonne heure! Den med stor probabilitet ansträngningsinkontinenta trosskyddskonsumenten Ramberg, denna groteska galjonsfigur för svensk rättsröta och jonglörjuridik, har ånyo begått ett malproper och maliciös försyndelse, i akt och mening att beskydda sitt importerade klientel samt behålla sin frontposition som primus kvastryttarinna och klimakterie-ikon i islamistpromotorernas duktighetsrace.
  Andreas.

 3. Jag tyckte förr att hon var en intelligent och intressant kvinna, hon kunde formulera sig och såg dessutom bra ut. Hon har tyvärr degraderat sig till en person med inskränkt förmåga att se verkligheten, skymd av en grumlig politisk agenda.
  Synd att en sån person förintar sin utstrålning på det politiskt korrekta altaret.

 4. Vad har Anne Ramberg som rör sig i fina kretsar för synpunkter på att manliga, sannolikt inte vita skurkar, hånar kvinnliga poliser i Sverige med okvädinsord i deras arbete som jag aldrig skulle vilja uttala? Ska det påverka straffet?

 5. Några tankar då 1996 i manchester,området blev påmint och vad som hade hänt i åratal efter…inga papperskorkar och många poliser !

 6. IRA var inte i muslimska länder och ”tjyv”bombade välbesökta platser. Vad har Islam för ärende i västliga länder? Vad gör de här?

 7. Vill inte försvara någon av IRA’s attacker men i sammanhanget nämna följande (riktat till Anne Ramberg och personer med liknande tankegångar som henne):
  – Varför försöka legitimera våld genom att hänvisa till annat och dessutom orelaterat våld, IRA’s attacker var ju inte riktat mot muslimer.
  – Hur många har dödats under de senaste t.ex. 20 åren i Europa p.g.a. IRA’s attacker jämfört med muslimska attacker?
  – Det finns också annan typ av terror än bomber, t.ex: de grova sexuella övergreppen, de många grova misshandelsfallen, de vanliga utpressningsfallen, de frekventa hoten och våldet mot myndighetspessoner, de anlagda bränder och annan skadegörelse som har nått epidemisk omfattning. Här har IRA oändligt mycket att lära av muslimer innan de når upp till deras ögonhöjd (i negativ bemärkelse).
  – Det är terrorns totala omfattning som avgör om ett land kollapser eller inte.
  – Brottslig överrepresentation är den mest centrala faktor att beakta, bara för att ta ett exempel: ~ 200 ggr högre sannoliket att ett barn våldtas av en muslim än av en icke muslim i GB (sök t.ex. efter: ”Rotherham + Jay Report” eller ”Rotherham Easy Meat”)

 8. IRA smällde av en enorm bomb i Manchester i centrum 1996 som blev början till att Manchester rustades upp och blev bättre………………………………..skillnaden till det som muhammedanen gjorde när han sprängde var att ingen människa dödades, någon fick skador av glassplitter dock var de materiella skadorna stora.

  IRA varnade nämligen i god tid 90 minuter före detonationen !

  • Mussarna vill gärna skada och döda befolkningen den etniska men behålla den infrastruktur i samhället och annat som ”vita män” har byggt upp, då de politiska ideologerna (mussarna) inte har kapacitet att själva skapa något vackert och bestående.
   De lever på hat, tyvärr !

 9. Fjolla är rätta ordet. Det går inte jämföra IRA härjningar med Isis mordlystra idioter i hela världen.Hur klarade hon universitetet,säkert mutor.Mvh Adolf

 10. Ett enormt hat samt total avsaknad av takt och känsla tycks prägla denna människas hela väsen! Hon skulle, med lätthet, kunna bli ordförande för Sveriges Psykopatförbund!

 11. Ja, det har man hört från UK. Men….. jag har också hört SKILLNADEN,,, nämligen att IRA ville och var beredda att förhandla,

  IS vill bara döda och skapa kaos.

  • IRAs attacker riktade sig bara mot England, inte resten av världen. IS riktar sig mot hela världen i princip och mot västerlandet och mot andra religioner. Viss skillnad. Det borde Anne Ramberg vara kunnig nog att inse.

 12. Märkligt att Löfven missat att ta med denna fjolla i sin ”feministiska” regering.
  Gud ske lov och tack. De som finns där är mer än nog!

Kommentera