Get räddat ur varm bil

GOTT OCH BLANDAT. På eftermiddagen räddade polisen en get som flämtade och for illa i en varm bil under Skanstullsbron i Stockholm. Djurexperten Jonas Wahlström konsulterades och geten fördes till Skansen. – Att ha en get i en bil är inget illegalt, men den här verkade vara fara illa, säger Jonas Wahlström. 

– Vi fick ett larm om att en parkeringsvakt hittat en get i en parkerad bil utan registreringsskyltar nere vid Skanstull, säger polisen Ylva, som deltog i räddningen.

När polisen kom fram kunde geten räddas ur den varma bilen, som enligt uppgift hade stått på platsen i minst två timmar. Bilen stod delvis i solen, geten flämtade och inte verkade må bra, och kommer nu att överlämnas till Skansen.

Läs mer på Aftonbladet…

-Pettersson tycker att det tyder på taskig kvinnosyn att lämna älskarinnan i bilen, och gissar på att getens man hör hemma i Mellanöstern, för det är Ramadan i morgon men jag garderar med zigge när det är en bil utan nummerskyltar…

23 thoughts on “Get räddat ur varm bil

 1. Det luktar tiggare lång väg om denna historia.
  Får väl anta att man bogserade bort den oregistrerade bilen också, men det är väl att hoppas för mycket.

 2. Vänta bara tills det att jordens största blodbad kommer… Aid!!!(Jag vet att det inte stavas så) slaktare står upp till anklarna i djurblod o djuren skriker i dödsångest…. (För den orädde finns mycket att beskåda på Youtube)
  VEDERVÄRDIGT är bara förnamnet!!!

  • Tussilago
   Jag tittade på tortyren av djuren för några år sedan och klarar det inte längre, det är så fasansfullt vidrigt !
   Förbaskade monster som sysslar med galenskapen , de är inte mänskliga !

   • Jag tror att de är Fredrik R Humanitära Stormakt, han är bara sååååååå vidrig !

   • Lena
    Det som förundrat mig, är att deras sk ”Gud” måste locka sina manliga följare med i stort sett obegränsat med kvinnligt könsorgan för att få den manliga delen att göra som ”guden” vill…. Samt att jag anser att närmare djävulsdyrkan än så här går det faktiskt inte att komma… Jag hittar bara fler & fler exempel på att detta måste vara ett djävulensverk… ”Se upp för falska profeter” var det väl någon som varnade världen för, om jag inte minns fel…
    Önskar dig en god natt 🙂

   • Tussilago
    De är galna de djävlarna, nu struntar vi i dem och jag önskar dig tillika en God Natt !

   • Nej.De är inte mänskliga,de är ju muslimer.Inget mänskligt värde över huvudtaget.Noll,zero..nada.

 3. Varifrån kom geten? I höstas blev ju tre djur dödade i Stora Blecktornsparken, ett par kvarter från Skanstull. Det kanske bara är att räkna in dem och se om någon get saknas. De nyanlända som bodde i Vintertullen blev misstänkliggjorda men bevis saknades helt. Det kunde varit vilka djurplågare som helst men liknande händelser hade Bleckan varit förskonade från tidigare. Det har varit allmänt stökigt under Skanstullsbron och zigenarna hade väl ett läger där som polisen ville röja bort, om jag inte minns fel. Bra att geten klarade sig, den är trygg i Wahlströms goda händer.

 4. Att getter och får ”försvinner” inför Ramadan får vi vara med om varje år nu. Bevis på att vi fått kultur.

 5. Inte olagligt att ha en get i bilen? Jaha finns det speciella
  säkerhetsbälte för getter? Eller är det som jag tror speciella
  regler för det nya frälset från Babbelonien?

  • En berikare som ”hittat” en get ! Troligen en av alla de talrika
   arabiska våldtäktsmännen,som sökte en älskarinna ! För inte äter de väl getter under Ramhadan ?

   • Svenstian, Europas verkliga u-land. Tack alla ni lågintelligenta rövslickare, som under så många år med ert agerande och röstning fört oss ända hit. Den stora majoriteten av swinja bör känna en viss stolthet över att, ha satt ”rövens have” överst på kartan.

Kommentera