Petterssons avslöjar

Vid Miljöpartiets årsmöte som startar imorgon 26/5 i Lidköping,  kommer ett sensationellt nytt miljövänligt sätt för att utföra tunga transporter att presenteras.

Enligt vanligtvis väl underrättade källor så kommer den nya  mycket miljövänliga metoden som inte ger något som helst  utsläpp av  CO2,  att presenteras av ordföranden Fridolin.

MiljöPartiet har på eget initiativ och med ekonomiskt stöd från Kulturdepartementet,  låtit utvecklat metoden vid Södertörns Högskola !

Vid den provkörning som man kommer att visa en video från så hade man inte vinterdäck på dragfordonet, därför gick det inte så bra i uppförsbacke, men desto bättre i nedförsbackarna.

Man har också på eget initiativ startat utveckling av  en kedjesåg som ej heller släpper ut någon CO2.

Denna finns dock ännu så länge bara i en prototyp och är ej färdig för produktion!

23 thoughts on “Petterssons avslöjar

 1. Utan att vara en expert så tror jag att bägge uppfinningarna kommer att höja temperaturen på jorden en smula. Och ganska mycket på själva maskinoperatörerna.

 2. Tack för ett gott skratt Pettersson & FjärranÖsternRedaktionen 😀😀😀
  Mvh. Tussilago

 3. Är uppfinningarna HBTQ-certifierade, genuscertifierade, trans-certifierade, anti-rasist-certifierade, rasifierat-certifierade, certifierade enligt normkritikmetoden….?

 4. Visa inte det här för regeringen för då blir det lag på att det skall vara så här och man får dryga böter om man använder sig av de metoder som finns idag.

 5. Adolf.
  MP vill ha mindre med bilar eller helst inga alls så de blir nöjda varje gång det brinner en bil. Så de ser ett syfte med fler islamister mer bilar som brinner och mer islamister som ska försörjas. Inom en snar framtid är svensken så fattig att han inte har råd med bil och vips så är det bilfria samhället här.

  De har ju också maskrosen som symbol och det stämmer mycket väl för att det är ett ettrigt ogräs i rabatten. Vi får hoppas att det är höst i MPs värld nu så att de har fröat av sig och resten fryser bort.

 6. Tror inte en att dårhus från förr har haft så många stollar samlade under samma tak.

 7. Billy Boy
  Jag har hört att Ylva Johansson låtit ta fam en modifierad modell av timmertransportören. Den är försedd med stödhjul och försedd med påmonterad burka, så att alla kvinnor från Mena-land äntligen kan komma ut i arbetslivet. Detta torde ge ett ansenligt tillskott av just miljövänliga fordon för Timmertransporter..

 8. Ursäkta, men trodde aldrig att man kunde finna snillen inom Mp, vilka var kapabla arr komma på dessa osedvanligt kluriga inovationer!
  Det är bara att gratulera språkrören Fridolin och Lövin till framgången.
  Jag konstaterar också att med sådana snillen behöver vi inte rädas varken den globala uppvärmningen eller att havet skall stiga 70 meter, vilket Mp tidigare påstått. Nu blir det väl som förr, något tiotal millimeter om året.
  Vi får i sammanhanget inte glömma skänka en tacksamhetens tanke till Alice Bah-Kunkhe, som låtit kulturdepartementet stå för stora delar av utvecklingskostnaderna.
  Och vad kan vi väl mer hoppas på från Mp-hållet, om de kan få lite mer bidrag från Bah-Kunkhe.
  Ja, det får framtiden utvisa, men spännande verkar det kunna bli!

 9. Är dessa Fridolin-produkter utvecklade i samarbete med arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S) för att tillgodose det gigantiska behovet av s k ”enkla jobb” för de importerade analfabeterna?

  Alla dessa behöver ju arbeten / sysselsättning för att kunna bli produktiva, försörja sig, betala skatt och därmed utvecklas till att bli de länge efterlängtade ”pensionsräddarna”.

 10. Hur miljövänligt är att elda bilar.MP skyddslingar som ägnar sig åt dessa aktiviteter ,men tydligen görs ingenting att sätta stopp för det.Tack MP.Mvh Adolf

  • Nja, den är kopierad från förlaga i Somalia. De ska ju som bekant rädda vår arbetsmarknad och framtid och livet på oss och allt möjligt som tänkas kan!

  • Japp, och den är väldigt effektiv. Det vet vi eftersom dom inte har några träd där 🙂

   Kanske den går att konvertera till en annan typ av kapverktyg?

   *raketforskarna lägger sina huvud på sned och funderar djupt*

Kommentera