Stäng

Aftonbladets Anders Lindberg missar öppet mål – igen

ISLAM. De kriminella muslimska mördarbanden som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, IS, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra terrorgäng har större etnisk och kulturell mångfald än hela FN. Det finns ingen likhet i dessa gäng mer än att de tror på islam och att de bara gör som Muhammed sade och som det står i koranen. 

I koranen finns 206 kända avsnitt som glorifierar krig och våld. I koranen som är guds oföränderliga ord finns det 25 direkta order om döda fienden och hugga huvudet av dem. Så kom inte och påstå att de muslimska kriminella terroristerna missbrukar islam. Guds krigare, jihadisterna, misstolkar ingenting, de gör bara det som Muhammed och koranen säger åt dem att göra…

”Vill att vi ska börja hata…” herr Lindberg verkar inte veta att de har hatat och mördat sedan de stal Mekka och Medina från de judar, kristna och andra som levde i dessa städer…

19 reaktioner på “Aftonbladets Anders Lindberg missar öppet mål – igen

 1. Att möta detta med ”kärlek” enligt svenska modellen är ju självmord och forbaskad naivt.
  Det strider imot svenskar’s männskliga / borgeliga rättigheter!

 2. Anders Lindberg har uppenbarligen mycket otur när han försöker tänka.
  Är det någon som sprider och odlar hat, så är det just han själv.

  Men, han kan gott gå i kvav med den gamla gistna skutan Aftonbladet. Det är inte långt kvar nu….

 3. När jag skulle ha medarbetare hade jag långa intervjuer med dem.
  Jag skulle lätt ha avslöjat en sådan som Lindberg.
  Han hade inte fått jobbet.

 4. Det pinsamma är att han kan inte ha mer än slagit ett öga 👁 på dom första sidorna i koranen och ut från detta basera han hela sin kunskap mycket oseriöst, men när det gäller han så vet nog alla att man måste ta det med en nypa salt. Men jag måste ändå säga varför, varför är han rädd att få den riktiga sanningen om vad islam verkligen är, jag själv visste inte ett dugg om islam för ett år sedan, men jag ville verkligen få hela bilden av islam och hela deras organisation och uppbyggnad och vad deras mål är, och precis allt som jag kunde hitta om dom, och jag måste säga att jag nu har väldigt goda kunskaper om dom, och säkert mer än vad dom flesta journalister har i Sverige, så jag kan bara inte fatta att dom uppdatera sina kunskaper speciellt när det nu är så aktuellt och är uppe på tapeten mer eller mindre varje dag och det för att det finns väldigt många oroliga människor över hela Europa och Sverige,. 😨

 5. Anders Lindberg är så osmaklig, helt utan empati för offren. Hur kan man komma på iden att läsa hans smörja i synnerhet och Aftonbladet i allmänhet.

 6. Anders Lindberg är inte något större undantag från resten av den avenska journalistkåren. De är samtliga av ungefär samma kaliber som hr Lindberg

 7. Han skriver nog vad som helst bara det ger uppmärksamhet och genererar trafik till sin artikel. Undra om han får betalt per klick?

 8. Att Anders LIndberg inte förolyckats i en råttfälla är både förvånande och sorgligt.

 9. känner folk som köper kvällstidningar 7 ggr i veckan
  känner folk som ger pengar till tiggare utanför Ica,Willys.Lidl.mm
  känner folk SOM ÄLLLSSSKAR utövarna av islam
  känner folk som röstar BARA på sossarna och MP

  Hur idiotiskt får ett svenskt parti vara 2017?

 10. Det är den vanliga propagandan som brukar vara efter terrordåd: att vi skall älska muslimer och islam annars gör vi som terroristerna vill, och gärna en massa snyftreportage om muslimer (men aldrig något om offren).

 11. Att det fortfarande finns folk, som köper kvällstidningar är häpnadsväckande. Att läsa om kändisarna psykproblem och trassel i deras äktenskap torde man snart få nog av. Inte heller att läsa svamml av hr Lindberg och hans kollegor frestar väl särskilt mycket.
  Sluta köp,Aftonbladet (eller någon annan kvällstidning), under ett års tid, så sparar du 8000kr. Helt skattefritt och utan arbete..
  Lägg pengarna i en ask varje dag och se hur fort de växer. Kan bli god hjälp till semestern.

 12. Aftonbladets överstepräst Anders Lindberg är faktiskt galen!

  Att någon läser och tror på hans dynga är obegripligt!

  1. Varför skulle det vara obegripligt?
   Anders Lindberg är väl inte enda galningen i Sverige och i världen?!

   PS
   Pastafarianismen ger svaret.
   För pastafarianer inget är ’obegripligt’.
   Som pastafarian vet man att det är en fyllbult som skapade världen och därav alla fel och tokigheter i skapelsen.
   Google FSM!
   Ramen!

 13. Högtid för de västvänliga partierna att gå samman och deklarera en gemensam agenda, en agenda med enda punkt
  Förbjud islam!

 14. Det har ingen betydelse vilken falang av islam dom tillhör. Dom är födda till att göra allt för att utrota människorna från jorden så att det bara blir utomjordingar kvar.

 15. Hade Aftonbladet haft en seriös ägare hade Lindberg tillsammans med några andra av de värsta stollarna fått en kick i baken för länge sen.

  1. Lindberg gör precis det som hans arbetsgivare önskar, nämligen drar läsare. Och det gör han mer än bra. Så det är nog inget att hoppas på från det hållet.

   1. @ rksmrgs

    Här är Aftonbladets senaste klick-statistik (jan. 2017) för AB:s nätupplaga som faller.

    https://i1.wp.com/nyatider.nu/wp-content/uploads/2017/01/Untitled.jpg
    Statistik från kia index. Siffrorna visar miljoner sidvisningar (lila) respektive miljoner webbläsare (blå) som besökt Aftonbladets nätupplaga.

    Hur det ser ut för AB:s pappersupplaga för närvarande vet jag ej. Men jag tvivlar starkt på att den stiger.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: