Stäng

Vi har inte råd att vara naiva

Liberalerna Birgitta Ohlsson och Cecilia Wikström förfasas över de muslimska terrorattentaten i Manchester och andra europeiska städer.

I en debattartikel skriver de att vi inte har råd att vara naiva, att EU måste inrätta en gemensam underrättelsetjänst och att brottsbekämpningen måste vara gränslös.

Jag trodde man skämtade med mig när jag fick tipset om denna artikel.

”Vi har inte råd att vara naiva”

Så skriver två individer som vägrat lyssna på alla de som påpekat riskerna med öppna gränser. Så skriver två individer som avfärdat all kritik mot en slapp migrationspolitik med orden inskränkt främlingsfientlighet. Så skriver två individer som avskytt varje stavelse om gränskontroller och säkra gränser. Så skriver två individer som med gråten i halsen talat om små barn som flytt över Medelhavet, men som glömt alla unga och friska män som suttit i samma båtar.

Det är ni som varit naiva Birgitta Ohlsson och Cecilia Wikström. Det är ni…

Expressen

30 reaktioner på “Vi har inte råd att vara naiva

 1. Det är för dem nåt MYSTISKT, att terrorn och våldtäkterna dykt upp i Europa. Det har inget alls det minsta med invandringen att göra! NEJ, NEJ, NEJ!!!

  (ENLIGT DEM ALLTSÅ!!!)

 2. Dessa två, som hela tiden vurmat för att få hit parasiter och våldsverkare från Mellanöstern och Afrika. Vi har inte råd att vara naiva säger de. Vilka vi!? Säg inte vi. Löfven påstod också för en tid sedan at ”vi” varit naiva. Nej bästa politiker vi har inte varit naiva. Det är ni som varit/är så otroligt korkade. Ingen av er har lyssnat på alla varningar som varit.
  Nej, ni visste ju bäst och hur bra allt skulle bli. Alla invällarna skulle jobba i vården. De som inte kunde läsa skulle få bli politiker.
  Det är ni tvingat på oss dessa terrorister. Vi bille inte ha dem och vi vill inte försörja dem. Innan tokarna från Mena-länderna översvämmade Europa, var terrorism i stort sett okänt i här. Först skapar ni ett helvete och sedan väntar ni på att få beröm, när ni låtsas att ni vill avskaffa det.
  Vi måste avsätta vår nuvarande ”regering” vid nästa val!

 3. Djävla äckel, de där 2. De ligger ju bakom en stor del av den politik som leder till attentaten och ligger även bakom att sådana åtgärder som skulle vara verkningsfulla för att minska sannolikheten på sikt att attentaten upphör, FÖRHINDRAS.

  De SKYDDAR för helvete islam ur vllken gärningsmännen rekryteras! De är medansvariga och bör ställas till svars inför svenska folket i Riksrätt!

 4. Hotet måste komma vissa politiker mycket närma, innan de anar något därefter reagerar de med att skriva falska inlägg. Naturligtvis skulle de har skrivit ”Vi har varit mycket naiva”.

 5. Ja jag tycker mycket om Katie H, hon har så länge jag vet ställt upp på det som hon undersöker (gräver) vet om, hon är ärlig och dessutom en tvåbarnsmamma !
  De ledande politikerna i EU …….har de barn …svaret är NEJ !
  Mutti, rutte, macron, svetsarn, may finns säkert fler, någon annan får fylla på …………….https://twitter.com/KTHopkins/status/867363134692052992?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.friatider.se%2F

 6. Varje normalbegåvad svensk fattar att man måste skydda landets gränser och dess invånare.EU klarar inte av det.Terorism har ökat med den stora inflödet av flyktingar, lycksökare sen 2015.Eu har ingen lösning att hejda inflödet av människor med helt annan kultur än vårt.Enstaka länder som Ungern försöker skydda sina gränser.EU snackar om kvotering och fan vet allt.Varför vill alla flycktingar till Europa .Det finns 4 andra kontinenter att fly till.Vad gör arab förbundet för att lösa sina problem inte ett skit,vad gör FN. Varför skall Sverige lösa all världens problem.Tack vare idiotisk politik har vårt land har förvandlats till Mellanöstern. Som det ser ut nu snart behöver vi själva hjälp eller fly.No go zoner ,skol och bilbränder ,våld som eskalerar. Nej fy fan dags att vakna nu.Miljöpartister har blod på sina händer.Trevlig helg MVH Adolf

  1. ”EU klarar inte av det”
   EU skulle klara om de ville. Om Australien kan så varför inte EU. Det hänger bara på den bristande viljan.

  2. De muslimska länderna VILL inte ta emot muslimer som söker en bättre tillvaro, eftersom det inte gynnar islam lika mycket som att se till att de tvingas till länder med andra icke muslimska kulturer. Hijra kallas detta!

   Angola löste sina begynnande muslimska problem snabbt och effektivt. De infångade i en razzia alla imamer med familjer, samt moskéestyrelserna med familjer och utvisade dem. Likaså stängdes de utvisades moskéer. Det var även några andra åtgärder. Detta var för några år sedan och som nämnts är islam f n kuvat i Angola och befolkningen är nöjd. Med detta upphörde det mesta av rånen, våldtäkterna, mördandet, knarklangningen i Angolas större städer. I Angola finns inga bidrag och jobbar man inte så svälter man ihjäl. Landet kom undan världens kritik då man är socialistiskt.

  3. Ingen , absolut ingen tvingar svenskingarna att, ta emot asylanter. Utan det sköter eller (missköter) de själva efter bästa förmåga. Vi här på dessa sidor vet mer än väl hur illa det står till med dumsvenskingarnas förmåga. Dessa två gyltor = en gris, som inte har grisat. har inte rosat marknaden under hela sin livstid. Utan bara ställt till djävulskap för andra människor och släpat sitt land i skiten. Alla misslyckande till trots vägrar gyltorna inse att, det bästa för dem vore att avgå. Men girigheten tillåter inte det då det viktigaste för dessa båda nuckor är att berika sig själva på andras bekostnad. Att, som normala kvinnors instinkt skaffa barn och föra släktet vidare existerar inte för dessa gyltor och många av deras gelikar i Svenstia.

 7. Dessa två kappvändande kärringar borde hålla truten i det här sammanhanget.
  Birgitta Ohlsson t ex skrev ju en avhandling som har titeln ”Avskaffa Sverige” för att inte tala om allt annat skit hon levererat och den andra har med sin pipiga röst sagt så mycket dumheter i syfte att importera mer troglodyter så man inte ens orkar nämna allt dumt.
  Nä, skicka ner dem till att jobba på någon sunkig gatubordell i östra Turkiet, men det är väl frågan om ens flugorna där vill sätta sig på dem.

 8. Ullenhag har gängat en flykting så var det med den opartiskheten lätt att kolla stolpskott hoppad han blir länge kvar i Absurdistan med sin lilla kringla.

 9. Kärringdravel låt dom bo på HVB hem o bli sängvärmare åt dom små skäggbarnen som flytt för sina liv genom hela EU utan att stanna.

 10. Naiva, vad är det för svammel, EU vet precis vad de gjort/gör (och det är inte i de europeiska folkens intresse):

  Inte minst EU har nu kört med öppna gränser sedan åratal eller t.o.m. årtionden.

  T.ex. har man sedan juni 2015 erbjudit färjeservice från den libyska kusten till Sicilien inom ramen för operation Sophia:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/poseidon-i-sin-andra-raddningsinsats
  https://www.sydsvenskan.se/2017-03-27/flyktingstrommen-tilltar-fran-libyen-till-eu
  http://www.einsatz.bundeswehr.de/portal/a/einsatzbw/start/aktuelle_einsaetze/eunavformed/dereinsatzimmittelmeer

  Man påstår att man agerar där för att motverka människosmugglingen men istället är EU en aktiv del av den.

 11. vi väljare i EU valde Schengen för vi ville samarbeta med europeer, men fp-bedragarna Birgitta Ohlsson, Cecilia Malmström och Wikström gjorde Schengen med Adenvikens sunni analfabet krigs”herrar” och pirater som alla vill mörda Lars Vilks och parasitera på oss, skräna på bibliotek och fika på heltid i Kista galleria.

 12. Helt enligt plan. Skräm först upp befolkningen ordentligt, rekommendera sedan kraftfulla åtgärder för deras ”säkerhet”.

  Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety. (Benjamin Franklin 11 Nov. 1755)

  Jag tror personligen att när väl oligarkerna har fått ett fast grepp om Europa så är koasblattarna överflödiga och kommer att ”hanteras”.

  1. Det är bara ett medel för att rasera de europeiska nationalstaterna för gott och i stället överföra all makt till EU.

  2. För att de har samma primitiva råa syn, som detta vänsterfolk! ”KAKA SÖKER MAKA”, ”ALLAS LIKA VÄRDE” (Alla är lika värda, men somliga är mer lika än andra” -George Orwell). Vi som inte tänker som odjur gillas inte av drägget, och ska därför utrotas, enligt dem.

 13. Tyvärr verkar Avpixlat vara under attack från IS och PK, AFA, Expo?, som tydligen gärna ser att också pursvenska barn dör i ett Terroristbrott hellre än att vi skall hälsa i hand med en muslim, PK o i synnerhet ”eliten” gillar mord på barn tydligen, dementera gärna och förklara hur Er kärleksreligion fungerar, vi är väl tydligen ca 25?% som inte fattar hur lyckliga vi kan bli i Islams namn.

 14. The Rebel har fått en patriot en man som älskar sitt land och sin familj till sin kanal, strålande !

 15. Två av dom största pk- pajasarna ( finns många fler) har tänkt? Om 15 månader är det val glöm då inte vad M, L , Mp, S och C har ställt till med. I radion i morse intervjuade man en ambassadör i Libanon. Han hette Erik Ullenhag (L) kommer någon i håg det stolpskottet. Märkligt att ju större nolla , ju finare titel

 16. Sent ska syndaren vakna.
  Hade dom skrivit detta för ett halvår sen så hade de genast blivit kölhalade i pkmedia och kallade för rasister, fascister kanske också rent av nynazister.

 17. Äckliga djävla antivita liberaler.De förtjänar allt ont.De har under åratal villigt och glatt offrat värdefulla europeiska liv på det mångkulturella skitiga altaret.Inte en snöbolls chans i helvetet att de ändrat uppfattning nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: