Stäng

Skar av snoppen och höll på att döda spädbarn – får sänkt straff

INVANDRARVÅLD. En 8 månader gammal pojke fick livshotande skador och höll på att förblöda efter att en man skurit av snoppen på honom. Nu sänks mannens straff.

Mannen i Hultsfred skar av snoppen som del av en vidskeplig och våldsam sedvänja. Könsstympningen, som i många fall påbjuds av religiös eller pseudovetenskaplig övertygelse, är inte olaglig i Sverige om den utförs av legitimerad läkare med särskilt tillstånd. Mannen i Hultsfred var inte läkare.

Pojken fördes till sjukhus med livshotande skador och höll på att förblöda. Mannen dömdes i höstas av Kalmar tingsrätt till sex månader i fängelse och 45 000 kr i skadestånd för grov misshandel men mannen överklagade domen.

Hovrätten mildrar nu straffet till villkorlig dom och 100 timmars samhällstjänst för misshandel av normalgraden. Hovrätten menar att det är rätt att sänka straffet bl a eftersom föräldrarna samtyckt till att kapa snoppen på sin son.

HöglandsNytt

-Pettersson antar att det är en gammal småländsk sedvänja…och om inte ”läkaren” straffas så borde föräldrarna få sona brottet.

26 reaktioner på “Skar av snoppen och höll på att döda spädbarn – får sänkt straff

 1. Men att ligga bakom en fildelningssajt och hänvisa till gammal sedvana det går väl inte? Nä, då blir det flera års fängelse och flera miljoner i skadestånd! Det är så vedervärdigt sjukt så man spyr tarmarna ur sig….

 2. Oj, tänkte inte på det;
  Det blev ju en våldtäcktsman mindre i vårt fosterland!
  Kanske var det så rätten tänkte!

 3. Jag tror att jag svimmar.
  Värre historia än denna kan man inte tänka sig.
  – Men det var ju en hjärntvättad, lågt stående individ som gjort det.
  Det som förvånar är att det finns människor i vårt land som är lika dumma och lika lågt stående och som sitter i juridiskt avgörande ställning.

  Att religion är en flykt från verkligheten för människor med begränsad hjärnkapacitet är ju ett faktum som bevisats i mer än 2000 år.
  Men att vi har sådana u-människor bland de som ger sken av att vara intelligenta individer är märkligt.

  Tyvärr måste vi acceptera även dessa människor men man blir rädd.

  1. Det, som förvånar mig mest är det att, du förvånar dig. Hur är man funtad om man inte blir förvånad över det mesta, som sker i Svenstia f.d. Sverige. Då den stora majoriteten av svenskingarna inte är vid sunda vätskor. Här ibland dessa fega idioter kan allt hända.

 4. Kanske det bästa för pojken.
  Så slipper han få nio psykiskt sjuka inavlade barn med sin kusin.

 5. Ytterligare ett bevis på att det inte bara är polisen, som är på dekis. Domstolarna verkar ofta vara lika usla eller kanske till och med ändå sämre.
  Men en sak är klar, invällarnas rabattkort i svenska domstolar gäller.

 6. Det är bara för mig att erkänna, Tommy R var mig för decennier sedan en märklig person, han är numera en av de modigaste och vågar att berätta den grymma sanningen, han behövs för att skydda de arma barn som är vidrigt utsatta för en galen ideologi !
  Till skillnad från många politiker så är han pappa till två barn !
  Bra Tommy R !

  1. Babbar..babbar.Vad fan gör de i våra länder?De gapar..tar sig friheter de inte har rätt till och mördar oss.Fy fan för dessa importerade lågliv.

   1. Du menar kanske n-hanar och n-honor…..vilka har gett ockupanterna redskapen att beté sig som de gör ?
    Det har de framröstade ( de som röstats fram av folken) politikerna i Europa !
    ”Som sår får man skörda” , förbaskat sant !

 7. Kan viskepelse betyda insikt i tillkortakommandet att ”läkarna och ingenjörerna” i verkligheten är knivhuggare och gruppvåldtäktshen, så att incapacitering genom extra lång omskärelse är en form av samhällstjänst och förebyggande av skadestånd pga brottmål?

 8. ”Hovrätten menar att det är rätt att sänka straffet bl,a eftersom föräldrarna samtyckt till att kapa snoppen på sin son”.

  Desto värre.
  Då ska väl även föräldrarna betraktas som medskyldiga och dömas.
  Med tanke på pojkens framtid borde straffet istället ha höjts.

 9. Ja vårt rättssystem är som gjort för vidskepelse och de människor som tror på detsamma.
  Han skulle naturligtvis haft skärpt straff liksom den enfaldiga kvinnan skulle haft samhällstjänst, utan huckle.

 10. En ung svensk flicka kan berätta vad som kan hända i arabländerna…….vad händer då i Sverige när landet (Sverige) importerat kolossala mängder av samma män ?

  1. 😭😭😭 ytterligare en flicka som fått hela sitt LIV totalt förändrat pga tafsande, respektlös, kvinno hatande hög med arvsmassa!!!

 11. Svetsarn o Feministregeringen hälsar att det är en Svensk tradition att kapa snoppar och har INGENTING MED ISLAM ATT GÖRA, DO vädrar skadestånd för det är djupt rasistiskt att anklaga muslimer för någonting över huvud taget.

  1. Absolut inte när det gäller muslimer, då är det helt OK med, hedersmord, misshandel, balkonghopp, könsstympning, mm, mm, mm. för det står så i Koranen? som vår landsfader gärna läser ur.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: