Islam i hjärtat av England och Frankrike

av Denis MacEoin  •  24 maj, 2017

  • Det finns gott om privata muslimska skolor och madrassa i denna stad. De låtsas predika för tolerans, fred och kärlek, men det stämmer inte. Bakom murarna tvångsmatar de oss med repetitiva verser från Koranen om hat och intolerans.” – Ali, en 18-åring av franskt ursprung vars pappa radikaliserats.

  • ”I England är de fria att tala. De talar enbart om förbud, de tvingar på en strikta islamistiska synsätt samtidigt som de inte lyssnar på någon, framför allt inte på alla de som inte håller med dem.” – Yasmina, om extremistiska muslimer i Storbritannien.
  • ”Birmingham är värre än Molenbeek” – stadsdelen i Bryssel som The Guardian beskrivit som ”på väg att bli känd som Europas jihadistcentral.” – Fransk kommentator i en ompublicerad artikel av Rachida Samouri.

Staden Birmingham i West Midlands i hjärtat av England, platsen där den industriella revolutionen började, den andra huvudstaden i Storbritannien och den åttonde största staden i Europa är idag Storbritanniens farligaste stad. Fem av dess valkretsar har en stor och växande muslimsk befolkning och här förekommer mest radikalisering och terrorism i landet.

Läs vidare

1 thoughts on “Islam i hjärtat av England och Frankrike

  1. Som varande svenska och med en trygg barn och ungdom i Sverige bakom mig så kom jag till UK för decennier sedan, ……………………där miste jag min ”oskuld” inte i fysisk mening…………..utan i psykisk ………..landet var en misär, ett sjukt land utan återvändo !
    Skriver inte detta på grund av terroristdådet i Manchester, långt före så var det uppenbart att ockupationen av muslimer skulle bli ödesmättad !

Kommentera