Stäng

Falken i fängelse…

MEDIA. Ibland beskrivs media som den tredje statsmakten. Den första är regeringen och den andra är riksdagen. Den tredje maktens uppgift anses vara att granska de två första.

Så långt hänger ni med, men vem granskar den tredje makten, de svenska medierna?

De svenska medierna har nämligen tillskansat sig ett så kallat självreglerande system där medierna själva ska svara för den etiska självsaneringen samtidigt som man med näbbar och klor motsätter sig en reglering i form av en fristående rättslig instans som ska kunna straffa pressetiska övertramp.

Den tredje statsmakten har alltså ordnat så det så unikt att de granskar sig själva. Det är ungefär som att varje inkomsttagare skulle ha rätt att själv granska sina avdrag i deklarationen och själv godkänna eller avslå dessa.

TU, Mediehusens branschorganisation – TU:s medlemsföretag ger ut morgon- och kvällstidningar samt gratistidningar, har tv- och radiostationer, publicerar webbsajter, driver försäljnings- och medieutvecklingsbolag med mera.

Just nu bedriver TU en kampanj om sin egen förträfflighet som ska pågå i tre år. TU påstår att de kämpar för den svenska tryck- och yttrandefriheten och påverkar politiker och allmänhet i frågor som är av avgörande betydelse för mediebranschen – och därmed för vår demokrati.

Det är naturligtvis delvis sant, de kämpar, men mest för sin egen överlevnad och sin egen rätt att skriva vad de vill. De kämpar absolut inte för Petterssons rätt att skriva och framföra sina åsikter. Hade de gjort det så hade Petterssons blogg och de flesta av de andra alternativa medierna inte funnits…vi finns just därför att medierna nekat oss yttrande och åsiktsfrihet trots att det är vår rättighet enligt grundlagen. Men till mediernas försvar ska sägas att de bestämmer själva vad som ska stå i deras alster.

Det påminner lite om Ingvar Kamprad och Ikeas enorma framgångar. Den svenska möbelindustrin vägrade sälja till Ingvar för att han påstods sälja för billigt. Då började herr Kamprad importera möbler från Polen och resultatet av den svenska möbelindustrins bojkott vet vi…

Nåväl, tillbaka till TU:s kampanj om hur duktiga medierna är som blockerar det fria ordet. Bakom den löjliga kampanjen står designbyrån Jamendåså som drivs av en reklamkille vid namn Ola Svenre. Det är inte billigt att anlita den typen av glassiga designbyråer med hemvist på Östermalm i Stockholms trendiga kvarter.

-Pettersson menar att det varit bättre att lägga pengarna på bättre lokaljournalistik och/eller lägre pris för prenumeranterna. Annonserna om Falken i Fängelse är bara löjliga och totalt bortkastade pengar…

 

 

Två misstänkta, en pixlad babbe och en opixlad svensk.

***

I bilagan får man också lära sig om källkritik och vad som är sant och falskt på internet. Det borde kanske chefredaktörerna själva läsa. Bakom den här rubriken om ”svenskar” döljer sig somalier som är somaliska medborgare.

***

Bakom den här rubriken finns Pettersson. Trots friande dom agerar lokaltidningen domare.
Detta trots att de påstår sig vara helt opartiska på nyhetssidorna. Egentligen borde jag lämna in en anmälan för förtal till PO och låta er vara medpå turerna när medierna granskar sig själva.

***

11 reaktioner på “Falken i fängelse…

 1. För vänsterpacket är ”fel” yttrandefrihet 100 gånger värre än en bestialisk våldtäkt. Och det visar ju journalistundersökningen, att de är känslokalla psykopater, som bara bryr sig om abstraktioner. Därför skyddar de våldtäktsmän, och stämplar frispråkare.

  1. https://petterssonsblogg.se/2017/05/21/forskning-visar-journalisters-hjarnor-samre-an-vanligt-folks/comment-page-1/

   Victor må vara attentatsman. Men det bryr sig heller inte PK-psykopaterna om. Det ENDA de bryr sig om, är att han är nazist. D v s, uttalad nazist. Inte reell nazist som PKisterna. Tänk bara hur de stämplade Breivik för hans åsikter, i samband med mördandet av undomar. DET VAR DET SOM VAR VIKTIGT FÖR JOURNALISTERNA. INTE VAD HAN VERKLIGEN GJORT. För varför inte i så fall kopplingen till islam NU, vid dödande av MASSA BARN. ÄNNU VÄRRE!!! Men då har minsann inte ideologin betydelse. Bara när den är ”FEL”. Då beror ALLT på ideologin inte annars. Är det ”RÄTT” person som begår attentat, är det snarare ”stackars vilsekomna” för vänsterpacksjournalisterna. Attentatet och offren i sig, bryr detta psykklientel nada om. Det enda som betyder nåt, är vad den som gjort något står för. Om denne ska dömas eller omhuldas. Handlingen i sig skiter dessa avtrubbade skribentafasiker helt och fullständigt i.

 2. Medierna, är 99% ideologi, och 1% sanning. ”Svenskar” och ”rasistblogg”, va. Och vad de menar med rasistblogg, är det värsta skymfande av allt. För de menar egentligen nazistblogg. För rasism är bara positivt och gott. Men de menar det inte som det är, utan en vänsterristisk nidbild av begreppet, som inte stämmer med verkligheten. Om man verkligen sätter sig in i och analyserar begreppet för vad det är. KALLAR NÅN MIG FÖR RASIST, TAR JAG DET SOM EN KOMPLIMANG. FÖR DET VISAR ATT MAN STÅR FÖR NÅT BRA! Men syftet är att skymfa oliktänkande. Och då vräker vänsterpacket ur sig det ”värsta” de kan, och anser vara, i sin förvridna värld. Varken mer eller mindre. Så det är VÄRRE än det verkar, p g a det bakomliggande syftet.

 3. Den som granskar den tredje makten är ju vi på dom fria
  medierna, det är vi som är en finne i arslet på ljugmedia?
  det är därför vi är så hatade av dem, men dom ska inte
  komma undan, vi ska jaga dom tills dom stupar.

 4. Men Pettersson, det har jag redan förklarat i ett tidigare inlägg. Sveriges babbe ska granska alla. Detta är vad jag skrivit tidigare. Här är en kort återblick:

  Tillåt mig presentera Sveriges babbe.

  Mångårigt riktigt journalistiskt arbete har gjort Pettersson & Co till Sveriges mest pålästa babbekännare. I egenskap av babbeexpert borde mesarna, fegisarna och kräken i Sveriges regering, riksdag och myndigheter vända sig till er för råd.

  Pettersson & Co har dessutom mer mod och råg i ryggen än hela det nämnda patrasket tillsammans.

  Jag rekommenderar att Pettersson & Co ombildas till det högsta självbestämmande babbeorganet, Sveriges babbe.

  Sveriges babbe ska självklart stå över såväl Sveriges riksdag som Sveriges regering OCH MEDIA.

 5. Dom är ju så frustrerade över att deras makt reduceras dag för dag. Dom blir avslöjade med lögner och censur av Internetsajter som dom kallar hatsajter. Desperationen lyser igenom svensk media är som ett sjunkande skepp

 6. Hoppas hon får fängelse och får tjafs och mordhot på heltid, med sina importerade elaka mördarbakterier, så är nämligen ”svenskt” fängelse.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: