Melania Trump har landat i Saudiarabien


UTRIKES. First Lady Melania Trump har landat i Saudiarabiens huvudstad Riyadh, med sig hade hon sin man USA:s president Donald Trump som ska göra ett två dagar långt besök i den saudiska huvudstaden. 

Melania var klädd i en svart byxdräkt med ett gyllene bälte och täckte inte håret för Medeltidsprofeterna…


14 responses to “Melania Trump har landat i Saudiarabien

 • Truthfighter

  Men imorgon ska Trump hålla tal om islam till 50 arabiska potentater. Då ni! 🙂

  Gilla

  • Truthfighter

   Kanske redan idag????? Det är lite vilset så här vid dygnsskiftet. 🙂 Så pass upp! Ville bara informera. 🙂 Hörde det för inte så länge sedan. Men fasen, om det var igår eller idag jag hörde det. Ha ha ha. 🙂 SKA BLI MYCKET INTRESSANT, ATT FÅ RAPPORT DÄRIFRÅN l ALLA FALL. 🙂

   Gilla

 • Hönsmamman

  Hon tog även i hand.

  Gilla

 • Monica

  Jag har kontakter i Bolivia. Denne person som är bosatt där berättade att en iransk politiker som var på besök i Bolivia skulle besöka ett statligt företag. Kvinnorna som arbetade där uppmanades att skyla sig och klä på sig lite mer. De svarade med att sätt på sig korta kjolar och måla sig ganska kraftigt för att de inte är så PK-aktiga och kryper för överheten.

  Gilla

 • Malmöbo

  Konstigt att hon ändå bär heltäckande kroppsplagg.
  Man är ju van av att se henne så
  http://www.happierabroad.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=30917

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Bra att hon inte kröp för kamelryttarna som våra politikermesar gjorde.

  Gilla

  • Mia

   Det verkar svårt för många att kunna skilja på Saudiarabien och Iran. I Iran är det tvång för alla att bära slöja, i Saudiarabien är det inte det.
   Alltså har svenska kvinnor inget på huvudet när de åker till sistnämnda..

   Gilla

   • Kajsa

    Mina svenska kvinnliga släktingar som arbetat i Saudi säger att de får inte köra bil, måste ha maken i släptåg överallt och att moralpolisen går och skäller ut deras makar om fruarna inte täckt sig tillräckligt i niqaben och visar lite handleder. Det går inte att bo där utan att följa reglerna har jag förstått, kanske är det annat för de som bara gör besök? Men jag skulle inte kunna gå ut och fika med min pojkkusin för vi har inte samma efternamn, och vi skulle få 48 timmar på oss att ta oss ut ur landet om moralpolisen kom på oss på ett kafe.

    Gilla

   • Kurt

    Inte tvång för de Saudiska kvinnor?

    Gilla

   • Kajsa

    Jag har fått läsa på lite själv och tror att jag förstår nu. Det är lag i Saudi att kvinnor måste bära abaya i offentliga miljöer. Jag har inte tidigare gjort skillnad på delarna av alla tygsjok de sveper in sig i, men de olika delarna har alla namn fattar jag nu. Så Melanie klär sig korrekt konservativt i en egen sorts abaya. Det är tyget på huvudet som inte är tvång. När mina släktingar jobbade i Saudi så var det för ett antal år sen. Könsapartheid har de ju fortfarande. Olika entreer för män och kvinnor på arbetsplatserna mm.

    Gilla

 • Fredrik

  100 miljarder dollar i vapen till salafisterna så de kan fortsätta sprida död och flyktingar. Jag tror inte de bryr sig värst mycket om en huvudduk i detta fallet.

  Gilla

 • Nisse

  En sån vacker kvinna ska väl för helvete inte komma klädd i en sopsäck….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: