Billy Fagerström har begärts häktad för mordet på Tova Moberg


BROTTSLIGHET. Misstänkte 22-årige Billy Fagerström har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Fagerström har haft en relation med Tova Moberg som hittades mördad. 

Fagerströms två vänner som suttit anhållna har släpps men misstankarna är inte formellt avskrivna.

Billy ”Blyfa” Fagerström är tidigare dömd för ringa narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Han har dessutom tre strafförelägganden mot sig gällande ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen samt ett brott mot vägtrafik­registerlagen då han kört omkring med en avställd traktor. I mars i år ska han även ha polisanmälts för att ha misshandlat Tova.

Tidigare om modet på Tova Moberg

 


26 responses to “Billy Fagerström har begärts häktad för mordet på Tova Moberg

 • Steven

  wow.. jag vet inte vart jag hamnat, men efter att ha läst kommentarerna så är jag rätt säker på att det är helvetet. Im outta heeeeeeeeeerre!

  Gilla

 • nettis

  Billy fagerström skäms på dig för de du gjort mot tova !!!!!!!😠 din gärning skall förkastas va du bara glad att det inte va min dotter för då jääääääv…….ar alltsåå!!!!!! 😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡♨🚨👿

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Detta mord hade kanske kunnat undvikas om vårt rättssamhälle hade fungerat och de som har betalt för att upprätthålla det hade gjort sitt jobb.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Stockholms Universitet(s) inhyrda JerzY Sarnecki kommer skylla ”barnets” brott på att pojkens namn slutar på y , enligt den socialistiska tesen om y barn.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jaha Mia, nu är 1000 swishat till Petterssons Blogg.

  Gilla

  • Ståfräs

   Bäste stenbock, Jag är SD in i märgen och var övertygad om att brottslingarna, en var från vår nya adel och slog ett vad med Mia på en tusing och förlorade, hade det varit ngn från vår nya adel hade Mia gjort likadant.

   Gilla

   • Mia

    Nej, alla tre var pursvenskar, varav två är släppta och ska nog inte kallas brottslingar längre.
    ”Gjort likadant” – nej jag slår bara vad om jag är helt säker, gillar inte att förlora.

    Gilla

   • Stenbock

    Förlåt har inte följt bloggen så noggrant,sedan jag drabbades av min svåra sjukdom ! Ska söka bättra mig,och inte trampa i klaveret igen…..Visste inte,eller missförstådde ordet ”swischa”

    Gilla

 • SvenskMan77

  Han har garanterat nån bokstavskombination. (AD HD etc)
  Det här alla numera som vill ha något att skylla på.

  Gilla

  • Tess

   Wow, du har inget mer än bara fördomar och saknar en hel del fakta. Du vet uppenbarligen inget om olika diagnoser heller. Snälla sätt dig ner och läs på lite innan du uttrycker dig offentligt och drar alla över en kam. Pinsammare människor får man leta efter. Din kommentar är lika ologisk som att tro att jorden är platt,man undrar ju hur det är möjligt att va så korkad som dig.

   Gilla

 • graal1

  han verkar gilla dom 3 m`en, meka, misshandla, mörda, låt idioten bli ett prejudikat för livstid, så kommer babberabatten vid liknande brott att upphöra..

  Gilla

 • Sven-Erik

  Rättvisan ska ha sin gång. Hoppas bara att åklagaren och polisen presterar bättre än för arton år sedan då ett barn mördades.
  Det får inte finnas några gräddfiler för någon. Alla ska behandlas lika oavsett värdegrund. Jag noterar att den misstänkte gärningsmannen inte har gått igenom några truamatiska upplevelser som att fly genom hela Europa.

  Gilla

 • finnjävel

  En liten värdelös fjant!
  Istället för att gräva ner sig i någon svartsjukedrama så borde han tänkt att det finns ca 4 miljarder kvinnor kvar på jordklotet att välja emellan.
  I den mängden hittar man säkert en ny och kanske en rent av behagligare tjej att hänga ihop med.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Tio spänn på att han går på nån hokus pokus ”medicin” Han ser hy helt nerknarkad ut.

  Gilla

 • Kajsa

  Vi har ju gott om egna etniskt svenska mördare så vi behöver icke importera fler från Afrika och mellanöstern anser jag.

  Må Tova vila i frid.
  Må hennes föräldrar överleva denna sorg.

  Gilla

 • Malmöbo

  Och pettersson undrar…?

  Gilla

 • fullsula

  Usch vilka elaka ögon.

  Gilla

 • naimlap

  Jag har påpekat det förut men, jag gör det igen. Det är en speciell sinnessjukdom, som drabbar svenskingarna, den är nämligen smittosam. Om den inte vore smittosam! Hur skulle då sådana mängder av svenskingar, vara mer eller mindre helgalna? Från regeringsplanet ner till pöbeln härjar denna sinnessjukdom fritt och ingen bot tycks finnas mot denna farsot. Som i det långa loppet hotar med att, utplåna Svenstia. Sverige är redan tillspillogivet, det finns inte mer. Det gick upp, som en SOl och föll, som en pannekaga.

  Gilla

  • Skåningen

   Vad 17 menar du egentligen? Skriv begripligt så man förstår vad du menar. Nu blev det mest en massa gallimatias.

   Gilla

  • Torsten von Stiegbertsson

   Jag förstår till 100% till skillnad från vissa lätthjärnade här som t.o.m erkänner intelligensinsufficiens. Detta helvetiska och sinnessjuka h-e som Sverige blivit med rasblandning, bögsnusk, hptqpn, mångkriminalitet, islamisering, juderi på högsta nivå, niggeri – och babbefiering, individer som på sin höjd städat ett verkstadgolv i ett friskt samhälle får istället plats i riksdag och regering och tokstollar som genom sin genetik är sinnessjuka individer blir polischefer, landshövdingar, kommunpolitiker, rektorer, lärare, ”journalister” mm. Detta får helt normala individer som troligtvis annars hade levt sina liv i sakta mak välmående och nöjda att bli helt f-ing galna så att de mördar flickvänner, begår självmord, planerar dygnet runt hur de ska undslippa detta veritabla helvete som blivit, önskar mörda de skyldiga, undvika att betala skatt till detta svineri osv mm. Det tar så förbannat med tid och energi detta helvetiska som utspelar sig för att ingen numer känner den där härliga nationalsocialistiska folkgemenskapen som ett helt och komplett civilisationsbyggande folk som inte för så länge sedan fanns. Allt har de förstört de j-a asen (och de dumma j-ar som röstat på folkmordspartierna)! Fy f-n och tvi vale för detta vidriga h-e och alla idiotj-ar!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: