Stäng

Kristendomsprov för asylsökande

De asylsökande som påstår sig söka asyl pga konvertering från Islam till  Kristendomen utsätts för en serie frågor ang detta på migrationsverket enligt TextTV. Helt realistiskt då MIG vill vara säkra på att de inte ljuger. Det står också i MIG riktlinjer att kunskap skall testas och man skall även redovisa varför man blivit Kristen.  Givetvis är det en advokat, Serpil Güngör, som motsätter sig detta. Nu uppmanar hon asylsökarna att studera bibeln – allt för att kunna ljuga sig till asyl i landet.   Hon har även avbrutit förhör med asylsökande. Sedan när bestämmer denne advokat över MIG och vad som står i deras riktlinjer???? Är det OK att advokater uppmanar sina klienter till ”fusk”???

serpil

Läs artikeln i Svenska Dagbladet den 4 maj som getts rubriken Systematiskt bruk av konverteringar för asyl och handlar om asylsökande som konverterar för att när deras skäl för att söka asyl inte räcker till uppehållstillstånd, försöka att på falska grunder skaffa sig uppehållstillstånd i Sverige

 

 

7 reaktioner på “Kristendomsprov för asylsökande

  1. Om advokaten anser att de måst läsa på så vet hon tydligen att de bluffar.
    De sökande borde få ta sig en snaps och äta lite fläsk i testet.

  2. Ifrågavarande advocatus diaboli arbetar således i strid med svensk lagstiftning och intrigerar i syfte att underlätta för icke asylberättigade individer att manipulera de försvagade myndigheterna och därmed tillskansa sig uppehållstillstånd. Lika lagstridigt som frånstötande, men dessvärre helt comme-il-faut ur Advokatsamfundets och den illa beryktade Rambergs moralbefriade och ur girighet sprungna perspektiv.
    Andreas.

  3. Advokater som många andra i vårt samhälle ser i första han till sin egen plånbok därför MÅSTE lagar och regler vara glasklara. Dagens lagstiftning skall eldas upp och ersättas av en ny som speglar dagens samhälle. Idag är flertalet kriminella helt andra än mors lille Olle.

  4. Hur testas personer som hävdar att de tvingats fly p.g.a. sin homosexualitet? Medge att det kittlar lite…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: