Sverige-ett paradis för kriminella!

För många kriminella är Sverige det ultimata landet att leva i. Jag skäms faktiskt över att säga det men så är läget. Strafflindringar, låga straff eller t.o.m frikännande trots bevis och erkännande.  Kasta sten på polis och räddningspersonal och fika med dem nästa dag…….. Lite överdrift men inte långt borta, se artikel svt 2016

Jag vill med detta inte klanka på polisen, det är viktigt. Däremot på rättsväsendet och polisledningen, advokater och åklagare, nämndemän och domare, justitieminister sittande och föregångare. Varför får de kriminella låga eller inga straff? Varför kan kriminella slippa rättegång och fängelse för att de redan har x antal brott bakom sig? Skall de inte sitta inne då? Nej, inte i Sverige. Här kan de fortsätta råna och göra inbrott för att finansiera bl.a knark utan att något händer – trots att polisen vet var de är och vad de gör. Poliserna vet att de släpps ut igen efter några timmar så vad är meningen??

Jag skulle kunna sitta en hel dag och ge exempel men ingen skulle orka läsa så det blir bara ett skrap på ytan.

Återfallsförbrytare,(helsvensk,) sedan över 20 år ser en bil med fräcka fälgar, noterar registrerings numret och åker dit på natten och stjäl dem. Inget körkort, har ett flertal bilar som målvakter står på, körde ständigt bil påverkad av droger, slangar bränsle i stora mängder på nätterna och säljer droger i stora mängder. Stal även en minigrävare där det fanns vittnen som hördes av polisen. Han togs inte ens in på förhör!!  Fri som en fågel (från häkte eller fängelse) tills han tog sitt liv efter en dos amfetamin. Lättnad för polisen och alla hans offer men hur fungerar vårt samhälle? Han kan omöjligt vara den ende.

Har en släkting som är gift med en muslim som misshandlat henne. När hon ringde polisen svarade de med att skicka ett brev som kom fram 3 dagar senare……??  Samma sak när hon blev misshandlad av en annan kvinna fast då kom polisen. Det fanns massor med vittnen som polisen uppmanades att höra men inte. Det kom ett brev efter ett par dagar att ärendet var nedlagt pga ord mot ord? De hade inte frågat vittnen alls!

Vad skall till för att lagen skall skärpas och Sverige inte skall vara ett paradis för de kriminella?  Övervakningskameror, mer polis, polis med kroppskameror, ändring i lagen, mer rätt att ingripa för polis och offer. Idag törs man ju inte slå tillbaka av rädsla för att människan skall ramla på en sten och dö-då blir man ju en mördare. Samma gäller för polisen, så fort de försvarar sig och oss riskerar de att åtalas för något. Dessa åklagare vi  har hittar alltid något tjänstefel. Helst skall den kriminelle få skadestånd för att ha blivit skjuten i låret eller fått sitta obekvämt med handklovar.

Om Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt får gråta tillräckligt högt i media så motarbetas detta till det yttersta. Kameror? Övervakning? Nej,nej,nej. Varför? Har V och anhängare orent mjöl i påsen? Varför skulle de annars vara emot att man underlättade för att minska och lösa brott?

Strunta i V och visa att vi lever i en rättsstat där kriminella avskyr att vara, där de passar sig för att begå brott p.g.a. straffen. Idag får du högre straff om du lurar staten på pengar än om du våldtar? Var är det logiska???  Jag undrar vad det skall bli av oss nu när de kriminella är på god väg att ta över samhället?

 

9 thoughts on “Sverige-ett paradis för kriminella!

 1. Värre lär det bli de närmaste åren. Så länge den muslimska regeringen i Absurdistan satsar halva budgeten på att importera analfabeter från Afrika så kommer den grova kriminaliteten att öka.

 2. Vi har under ett antal år kunnat läsa om hur de nya invånarna i Sverige kastar sten på blåljuspersonal, eldar bilar och hus i en allt snabbare takt.
  Varje notis i tidningarna om dessa fenomen avslutas med:”ingen misstänkt, ingen gripen”.
  Om denna totalt handlingsförlamade polis sade Ygeman för ett par dagar sedan:”Vår,polis är jäkligt bra”. Bra på vad då?

 3. Svenska Polisen kan snabbast beskrivas med det gamla ordspråket ”Sådan herre, sådan hund”

 4. Ja så ser det ut i Sverige idag. Jag såg en boende i Falkenberg som hade polisanmält inbrott och hemfridsbrott 30 ggr utan att polisen kom eller tog upp anmälan. Det verkar som att det måste vara minst mord idag för att polisen ska ha tid eller vara intresserad. Jag har nog kritik mot polisen också. Därför att just i Falkenberg så har nu polisen på heltid i två veckor ägnat sig åt att stoppa och kolla barn och ungdomar så att deras cyklar har lyse, reflexer och andra saker. Där finns det jätteproblem med droger och annat. Men detta är säkrare och enklare jobb än att ge sig in i ett gäng av tungt kriminella och röja. Nej, jag är inte imponerad av polisens arbete. Igår såg jag att polisen i Göteborg gjorde ett uttalande om ett problemområde. Dom sa att det skulle ta minst 12 år att komma tillrätta med det. Jag är säker på att 300 amerikanska poliser hade fixat Rinkeby, Rosengård m.m på 2-3 månader om dom hade fått jobba som dom gör i USA.

 5. Om dom skulle kasta sten på polisen där dom kommer ifrån så är det nog det sista de gjorde i detta liv, men här går det bra.

 6. Ja just det Stefans Sverige är ett paradis för alla kriminella parasiter han har importerat……….

 7. Allt för att få hit bombsäkra röster på socialisterna.
  USA ”lottar” ut green card men sedan följer läkartester och granskning av betyg och man får betala översättning minst 10 000kr. Sverige har omvända krav, ju mer sjuk och outbildad och kriminell och jordens fulaste då får PUT och sitta i blå hallen mottaga svenskt medborgarskap.

Kommentera