Nisse känner sig hatad

INSÄNDARE Malmö 11-5-2017

Till Nils Karlsson, kommunalråd för mp i den en gång svenska staden Malmö

Nedanstående kan med fördel läsas av andra politiker som likt stackars Nisse känner sig hatade.

I sydsvenskan, (betalvägg), kan man idag  läsa att Nisse tänker avgå till valet p g a att han känner sig hatad av elaka människor som bl a skriver till honom att ” Jag ska hänga dig” och ”Hoppas att dina barn skall bli dödade”.

I och för sig elaka saker men inte alls förvånande. Företräder man ett parti som gör allt för  andra länders medborgares välbefinnande på bekostnad av den delen av befolkningen som i generationer har byggt upp detta landet till vad det en gång var innan Nisse och hans partikompisar började nedmonteringen av allt vad välfärd heter så skall man nog inte räkna med att bli älskad precis.

Man skall heller inte räkna med några varmare känslor om man företräder en politik där primitiva vildar från dom lägst stående kulturerna har kunnat ta sig in i landet i hundratusental, om det räcker, utan i princip någon som helst kontroll.

Än mindre skall Nisse och hans kompisar känna sig älskade när man tar i betänkande att ett stort antal svenskar har fått plikta med sitt liv tack vare Nisse och hans kompisars oansvariga invandringspolitik. Hur många svenska kvinnor som har blivit våldtagna p g a Nisses och hans partis politik har man för länge sedan tappat räkningen på.

För att inte tala om alla svenskar som har blivit misshandlade, rånade, sexuellt trakasserade av Nisses skyddslingar. Hur många bilar, skolor, flyktingförläggningar mm som har eldats upp av Nisses primitiva mångkulturella vildar vet väl ingen vid det här laget. Hur många miljoner som Nisses skyddslingar genom bidragsbedrägerier har försnillat vet väl ingen heller. Miljoner som egentligen skulle ha kommit t ex svenska pensionärer och sjukhus och äldrevård till del.

Listan skulle kunna göras hur lång som helst vad det gäller dom skador som Nisses och hans kompisars politik åsamkat landet. Så tacka fan för att du är hatad Nisse!

Hade du förväntat dig en medalj kanske för allt det du och ditt parti har ställt till med?

För några månader sedan var Nisse med i tidningen och beklagade sig över att en stygg malmöbo hade knuffat honom i magen när han hämtade sitt barn på dagis.

Nisse, du skall vara j-igt tacksam att det bara stannade vid det för egentligen så skulle du ha åkt på ett rejält kok stryk. Kanske var den som knuffade dig en av dom som fått hela sin tillvaro förstörd av en mångkulturell flerbarnsfamilj som flyttat in i en bostadsrättslägenhet som du och dina kompisar köpt för skattemedel där familjen kan bo gratis medans svensken har fått ta ett stort banklån för att kunna bo i sin lägenhet och därtill betal hyran också av egna medel.

Delar man ut bostadsrättslägenheter som är inköpta av skattemedel åt primitiva vildar komna från mer eller mindre grottliknande boendeformer där man kanske t om delade rum med både getter och får då blir man knappast älskad, Nisse. Särskilt inte när vildarna beter sig precis som man gjorde hemma i grottan någonstans uppe i något bergsområde i Absurdistan eller var man nu kom ifrån.

Du och dina partikompisar är numera så hatade för allt det ni har förstört i detta landet med er politik så att ni numera ligger långt under 4 procentstrecket. Ni är så hatade så att många, mig inräknad, gladdes när en av er verkligen fick känna på resultatet av er egen politik och då tänker jag på den kvinnliga miljöpartisten som blev ett av offren för den muslimska kärleksförklaringen uppe i Stockholm. Tydligen så finns det fortfarande ibland lite rättvisa och man kan bara beklaga att inte samtliga offer var miljöpartister.

Så Nisse, du gör helt rätt i att försvinna från Malmöpolitiken. Ingen utom kanske några av dina kompisar kommer att sakna dig. Dock borde du inte vänta till nästa år utan avgå redan i morgon. Och hade jag varit du så hade jag rakat av  mig skägget och skaffat linser. Detta för att minimera risken att bli igenkänd och kanske bli utsatt för att något av hoten mot dig blir verklighet.

Jag har under årens lopp skrivit många mail till dig och jag hoppas att några av dom mailen har bidragit till ditt beslut att lämna in. Dock har jag aldrig hotat dig till livet därför att jag anser att det skulle vara helt onödigt att hota någon med din kroppshydda som ju bara är ett bevis på att du lever ett mycket osunt liv och personer, oavsett om dom är politiker eller inte, som kan tillåta sig detta brukar gå en för tidig död till mötes ändå.

Du är alltså, ännu i varje fall, ett levande bevis på att man lever mycket väl på dom 75 000 kr du får varje månad för att förråda ditt land och ditt folk genom en allt igenom rutten invandringspolitik.

Så du har helt rätt i dina antaganden, Nisse! Du är hatad, hela ditt parti är hatade! Rent av in i helvete hatade!

Sandor Herold, hatande Malmöbo

19 thoughts on “Nisse känner sig hatad

 1. Det finns aldrig någon anledning att försvara hot mot politiker.
  Att behöva lämna sitt arbete för att slippa höra att man själv, sin fru och deras barn kan skadas är dessutom odemokratiskt.

  Men om man sitter på bussen och talar med sin mamma i telefon och en grälsjuk tant lägga sig i ska man bara gapa och svälja. Annars kallas det hot.
  Allting hänger alltid på VEM som gör vad.

  • Försvara hot ska man ALDRIG göra, som vänsterpacket ALLTID gör gentemot exempelvis SD, och denna socialistsmets antagonister. Men man kan ha förståelse för att vissa äckliga samhällsförstörare råkar ut för det, och vara likgiltig inför det hot de utsätts för. Särskilt som de oftast också visat tecken på intollerans gentemot dem de ogillar, och kanske själva hotat dem. SOM MAN BEMÖTER ANDRA, BLIR MAN SJÄLV BEMÖTT!!!

   Jag menar, argumenterar man inte korrekt, utan ger sig på människor plumpt av annan åsikt, hur extrem den än är, som legitimerad politiker, så FÖRTJÄNAR man själv ALL skit och ALLA påhopp man får, även om inte jag förordar sånt. Men skit kan skit ha!

 2. Stackars ”Nisse”.

  Lästips till dig……

  ”Varför ställs inte politiker till svars för svikna löften?”

  Paulina Neuding
  journalist och jurist, lägger ut texten i Dagens Samhälle.

  ”De senaste trettio åren har vi lovats något helt annat än att antalet särskilt utsatta områden skulle bli fler och fler. Att politiker till vänster och höger inte ställs till svars för att det de lovat inte hållits är ett journalistiskt misslyckande.”

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/varfor-stalls-inte-politiker-till-svars-svikna-loften-16969

 3. SÅ HÄR SOM SANDOR BESKRIVER DET ÄR DET PÅ ALLA ORTER I SVERIGE IDAG. INTE BARA MALMÖ. HELA VÅRT LAND ÄR FÖRDÄRVAT!!!

 4. Tack Sandor! Du är fantastisk, och har alltid glasklar analys, av sakernas faktiska förhållanden. Håller helt med i allt du säger!

  VI HADE HAFT ETT BRA MYCKET MYCKET BÄTTRE LAND, UTAN EN ENDASTE POLITIKER DE SENASTE 40 ÅREN, SOM LAGT SIG I VÅRA LIV!!!

  Hade vi fått sköta våra liv och samhället själva efter bästa förmåga på direktnivå, hade vi haft ett bra mycket bättre liv, vi sunda, vettiga som vill andra likasinnade väl. Men drägget som gör andra illa, främst utlänningskräken, skulle förståss inte hade det så bra. MEN VORE INTE DET ATT FÖREDRA, OM MAN VILL MÄNSKLIGHETEN GOTT, ELLER…?

 5. Eftersom Nisse tillhör den grupp politiker, som satt i system att förstöra Sverige, skulle han kanske fundera lite över, varför en del personer inte gillar honom.

 6. Hela Drottninggatan var packad med invandrare, knappast italienska turister, bara araber och afrikaner.
  Vi pratade om detta hemma och vi undrade varför svenska skattebetalare ska försörja dessa människor, det är sinnessjukt?
  Gå ut i Stockholm city dagtid så förstår ni vad jag menar.
  De flesta svenskarna är säkert på arbetet då men turisterna möts av den här bilden.
  Nånting är väldigt fel?
  Slita på arbetet för att betala för vem som helst. Bara en idiot köper det.

  Svenska skolan är ett skämt, somaliska- och afganska barn är en majoritet.
  Politikerna förvandlat landet till ett riktigt mångkulturellt sunkhål.

 7. Detta är konsekvenserna Sverige får ta för att dess invånare röstat på fel parti år efter år…

  De får njuta sin tid på äldreboendet med ännu sämre krav, sämre käk och med två klåfingriga kvinnor i burka som stirrar över axeln.
  Ni och politikerna har sålt ut Sverige, grattis.
  Vi behöver en ny regering, mitt förslag är att hänga sittande politiker och utföra decimering av svenska befolkningen som straff.

  Det förekommer rasism i Sverige, detta är inte mot invandrare utan mot vita.
  Men detta är såklart ett väldigt kontroversiellt ämne, det går inte att ha en diskussion med människor då de uppenbarligen blivit utsatta av hjärntvätt sedan barnsben.

  Ni inser inte vad ni gör med landet, kolla utomlands hur folk ser på Sverige. De bara skrattar åt oss.

 8. Inget att anmärka på den artikeln, vi som bor i Malmö önskar att Nisse tog med sig fler av sina politiker kamrater när han går, ta hela gänget. Sörjd o saknad av ingen

 9. Det handlar inte om att Nisse är älskad eller hatad, det handlar om Malmö och de svenskar som fortfarande finns kvar i staden.

  • En suverän artikel av dig Sandor.Ingen kommer att sakna piss Nisse och hans vänner.Ju snabbare dom lämnar, ju bättre är det för landet.Skrot Nisse och hans vänner skulle göra ett bättre jobb än dessa töntar. Dom har höga tankar om sig själv när dom talar om ett år i förväg att dom slutar. Annars hade väl ingen märk att dom är borta eftersom ingen saknar dom.

  • Min undran: Insändaren är ställd till Sydsvenskan. Kommer Sandors alla insändare in i tidningen, tro?

Kommentera