Jag är för mångfald

”Varför flyttar ni, är det för att det blivit oroligt i vårt område” frågade en person som bor nära fast på en gata där muslimer köper hus efter hus………eller kanske rättare sagt får radhus av Malmö stad.

På min gata är det inte speciellt oroligt, men i staden i stort är det nya och våldsamma tider. När det mesta är runt hörnet är det bara en tidsfråga innan de underkastade även finns här och där och här och överallt.

På hennes gata är det sedan en tid numera annorlunda, bilar som parkerar på trottoaren och mot trafiken, sopor och annat skräp utstält på trottoaren, och fönster med persiennerna nerrullade under hela dygnets timmar……..arabisering/islamisering.

Denna kvinna ville berätta om otrivseln som griper runt henne och runt oss alla, vi som minns hur det var tidigare trivs inte längre i vår födelsestad. Vi vill bort, jag har tagit steget och längtar till mitt nya hus i Skåne/Sverige. Inget konstigt i att trivas bland likar, så är det för alla.

Jag är för mångfald, jag gillar ordningen med att italienare finns i Italien, att greker finns i Grekland, att fransoser går på franska gator, att britter finns i Storbritannien………….och håll i er nu……..jag är bestämd i min åsikt om att det behövs svenskar för att Sverige ska vara Sverige.

17 thoughts on “Jag är för mångfald

 1. Kan inte annat än önska Eva-Marie lycka till på sin nya bostadsort. Jag kan idag inte föreställa mig hur annorlunda Malmö har blivit sen jag levde där. Men när en så uthållig Malmöbo som Eva-Marie känner sig tvungen att flytta måste det vara illa.

  Det är märkligt att alla invandrare har ”rätt” att bo bland landsmän och likasinnade i vårt land men inte ursprungsbefolkningen. Och så har vår statsminister mage att tala om att han ser till att vi kan känna oss trygga?

 2. Det gäller att sälja och flytta först. När det blir för många ockupanter trakasseras svenskarna tills dom inte orkar mer och tvingas sälja till nån släkting till invällarna för underpris!

 3. Tro bara inte att ni kan flytta ifrån mångkulturen, förr eller senare, oftast förr är den ikapp igen!

  Det är som att ha cancer i tummen och tro att det läker om man inte tittar dit!

  • Tack så mycket Lena, och jag förväntar mig ett besök av dig när du är hemma i Svedala

   • Eva- Marie med glädje så ser jag fram emot att träffa DIG, kommer i juni och stannar några veckor, vi ses !

 4. Bara att önska dig lycka till i din nya hemort….Kan vara skönt för dig,att kunna andas frisk luft.Hade inte min sjuk-och ålderdom satt stopp,skulle jag tagit ett liknande beslut.

  • Tack så mycket, det är med sorg i hjärtat jag lämnar den stad som jag i så många år älskat, det är historia nu, tyvärr.

 5. Taggarna ut !! Nu gäller det att vi som förstår vad som sker med vårt land, att vi håller ihop !! Valet 2018 är helt avgörande för våra barns framtid…

  • Vet faktiskt inte vad jag ska rösta på, det behövs ett Alternativ för Sverige.

 6. Trist och ledsamt att du flyttar från barndomsstaden, men jag förstår och respekterar ditt beslut. 🙁

  • Tack du, jo det är sorgligt. Först var det ett svårt beslut, men efter varje skjutning och efter varje promenad på senare tid upp i en stad som man inte längre kännerigen sig i så blev beslutet fattat, vi drar

 7. Gratulerar till ditt beslut att flytta!
  Man trivs mycket bättre när man slipper se eländet varenda dag, flyttade själv från en större förstörd ort till en mindre oförstörd för några år sedan. Folk är mycket trevligare, vänligare och man undrar bara varför man inte flyttade långt tidigare.

  • Tack!
   Det kommer säkert att bli så som du skriver, varför flyttade man inte långt tidigare……….

Kommentera