Kan kvinnorna besegra islam?

ISLAM. Efter 1400 år med eländet islam verkar det bara blir värre. Islam är ingen religion, tidigare trodde jag islam var en ideologi men nu är jag övertygad om att islam är kriminellt och ett brott mot hela mänskligheten.

Men det finns hopp, jag hoppas att de kvinnor som slåss runt om i världen, kanske framförallt i Syrien, Irak och Kurdistan, medan många så kallade män sitter i Sverige och klagar på dålig wifi, blir vändpunkten.

Modern som offrar sina söner för saken och föder nya krigare borde vara en förgången tid, jag tror att när kriget mot dårarna är vunnet, att kvinnorna vägrar ta på sig hucklen igen, att de krossar inte bara islam utan feminismen och genusvetenskapen, sådant trams har inte kvinnorna tid med, de vill ha frihet.

En ska bort nedan…

5 thoughts on “Kan kvinnorna besegra islam?

  1. Den sataniska pesten islams alla fördärvelsebringande biverkningar sprider sig, allt medan svenska politiker på allvar kan hävda att de ställer sig bakom polygami – något som tveklöst leder till systematiserad massreproduktion som försörjningsbas i parasitparadisets oemotståndliga lustgårdar.
    I den humanitära stormakten kan inget vara regimen främmande så länge det utövar en negativ effekt på välfärdssamhället och demolerar dess demokratiska byggstenar samt medför en demografisk rasförsämring av aldrig tidigare skådat slag. Detta är inte rasism, detta är kalla fakta.

    Importen av socialt och mentalt underkapaciterad valboskap fortsätter och glorifieras på de tungomålstalande politikernas antipatriotiska och antisemitiska värdegrundsspråk, ett konstruerat sociolekt som inte har det ringaste med äkta humanism och omsorg om verkligt nödställda att skaffa.
    Andreas.

    • @Pettersson, smart! De som är politiskt färgblinda förstår INTE att grönt ska bort. Samma sak med rött. Brunt är en gammal färg som inte passar oavsett hur mycket DE försöker kleta den färgen på den svenska grundfärgen som är gul och blå.

Kommentera