Farligt Virus & Sunt Förnuft


Om ett farligt virus som kan drabba människor upptäcks vad borde göras?

Om viruset ännu inte drabbat någon är det för tidigt att ropa ut undantagstillstånd.
Däremot är det vettigt att redan i detta stadium starta med att utveckla ett vaccin.

Dock senast när viruset är vitt spritt och ständigt fler direkt och indirekt drabbas måste effektfulla åtgärdspaket snabbt utarbetas och genomföras.

Detta är högsta plikt för politiker och myndigheter men för att åtgärdena ska kunna gripa fullt ut är det centralt att media och befolkningen också gör sitt.

Ett totalitärt politiskt system är att ses som ett farligt virus. Vaccinet är utbildning, fokus och ansvar istället för indoktrinering, ignorans och undfallenhet.


4 responses to “Farligt Virus & Sunt Förnuft

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Globalismen och alla dess destruktiva och i grunden människofientliga och respektlösa yttringar kan med fog beskrivas som den moderna tidens universellt härjande pest, och kan som nämns i inlägget endast bekämpas med tillförlitlig, faktabaserad och ocensurerad information om sakernas verkliga tillstånd.
  Det är just denna koncisa nyhetsförmedling etablissemanget fruktar, ty vad kunde vara värre än att gemene man bringas vetskap och insikt om den organiserade invasion och de demografiska förändringar som nu aktiverats? Då gäller det för regimen att tillgripa alla till buds stående medel och med hjälp av SVT, SR och våldsvänstern banka in den desinformation som folket i egenskap av lättmanipulerade fårskockar dagligen trakteras med, samt att klassificera opponenterna till vansinnet som intellektuellt underkapaciterade och högerextrema radikalrasister.

  Vi passar nämligen inte in i deras utopiska världsbild och då alla logiska svar på antiglobalisternas frågor i realiteten saknas, är det naturligtvis smidigast att avfärda motståndarna med en komplett faktaresistent hållning där det blivit tradition att dra det urlakade rasistkortet. Hela arrangemanget känns inte bara akut dysfunktionellt utan även rent förbannat passé.
  Andreas.

  Gilla

 • Bror

  Det utbildningssystem som används i hela västvärlden härstammar från Tysklands filosofer på 1700-talet. Tyskland hade de främsta lärosätena och alla vallfärdade hit för att bli ”bildade”. Tyvärr var den bildningen inte mycket värd och resultatet ser vi idag.

  Gilla

  • Bror

   Den tyska filosofin bygger på att den enskilda människan är inget värd utan dess uppgift är att tjäna staten. Staten är subprime!
   De förnekade Guds existens och stödde senare Darwins ideér som egentligen kom från hans farfar.

   Gilla

 • gamgubben

  Exakt! Det är andra farligare virus och särskilt en från medeltiden, buren i en religion.
  Den synes ostoppbar särskilt i underutvecklade länder som har fått för sig att mångkultur är bra och högsta mode.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: