En våldsbejakande så kallad religion


Wild Bill om den så kallade ”fredliga och humana” religionen!


3 responses to “En våldsbejakande så kallad religion

 • assad

  A cowboy is nice, a babbe is not!

  Jag har helt missuppfattat det här med isam (litet i). Jag trodde att isam var en bajskorv.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  ”Världens mest våldsamma FALSKA religion” – det kan vi nog alla hålla med om, deras ”Gud” har en förkärlek för att hugga ihjäl människor med kniv, halshugga, stympa andra människor, visst är det en FALSK Gud de tillber, satans-folket!
  När man ser en ”apa” ska man lita på sin känsla, den är genetiskt nedärvd sedan 1000 tals år och är till för att skydda Dig, en instinkt som får oss att vara på vår vakt….-nog verkar det förnuftigt?
  ”The religion off Peace!” eller något annat från ett hett ställe kallat helvetet där Muhammed plågar icke-muslimer och Allah hejar på!

  Gilla

  • Truthfighter

   ”Satans-folket”, var bra! För det är det sekteristerna, muslimerna tillhör.

   Att de inte fattar, hur fel ute de är, när de sprider ondska och förgörelse över världen. För det är INTE Gud!!! Vad man än tror på, eller om man inte tror, så är Gud t o m bara i teorin, rent objektivt sett: KÄRLEK, MÄNSKLIGHET och SKAPANDE. Det är ju därför Gud finns. För att han representerar det goda. DETTA ÄR DET MEST CENTRALA, gällande Gud. Frångår man det, frångår man Gud. T o m som teoretisk abstraktion. ALLTSÅ ÄR ISLAM OCH ALLAH EMOT GUD, OCH INTE DET MINSTA FÖR!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: