Stäng

3 reaktioner på “En våldsbejakande så kallad religion

 1. A cowboy is nice, a babbe is not!

  Jag har helt missuppfattat det här med isam (litet i). Jag trodde att isam var en bajskorv.

 2. ”Världens mest våldsamma FALSKA religion” – det kan vi nog alla hålla med om, deras ”Gud” har en förkärlek för att hugga ihjäl människor med kniv, halshugga, stympa andra människor, visst är det en FALSK Gud de tillber, satans-folket!
  När man ser en ”apa” ska man lita på sin känsla, den är genetiskt nedärvd sedan 1000 tals år och är till för att skydda Dig, en instinkt som får oss att vara på vår vakt….-nog verkar det förnuftigt?
  ”The religion off Peace!” eller något annat från ett hett ställe kallat helvetet där Muhammed plågar icke-muslimer och Allah hejar på!

  1. ”Satans-folket”, var bra! För det är det sekteristerna, muslimerna tillhör.

   Att de inte fattar, hur fel ute de är, när de sprider ondska och förgörelse över världen. För det är INTE Gud!!! Vad man än tror på, eller om man inte tror, så är Gud t o m bara i teorin, rent objektivt sett: KÄRLEK, MÄNSKLIGHET och SKAPANDE. Det är ju därför Gud finns. För att han representerar det goda. DETTA ÄR DET MEST CENTRALA, gällande Gud. Frångår man det, frångår man Gud. T o m som teoretisk abstraktion. ALLTSÅ ÄR ISLAM OCH ALLAH EMOT GUD, OCH INTE DET MINSTA FÖR!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: