Asylsökande vill inte lämna slottsmiljön


INVANDRING. Flera asylsökande på Lia Hof utanför Falkenberg har skrivit ned sina namn på en protestlista för att visa sitt missnöje med att Migrationsverket om en månad ska stänga ner boendet.

Den tidigare SDU-ordföranden Gustav Kasselstrand, som SD dumt nog slängde ut i kylan, gjorde år 2012 ett reportage om ”flyktingförläggningen” Lia Hof och man kan förstå att den som bott ståndsmässigt inte gärna vill inte gärna vill flytta till normal svensk standard.De asylsökande motiverar sin protest med att det skulle bli en för stor omställning att flytta, när de drog från Babbelonien var det dock inte tal om stor omställning.

Ägarna till Lia Hof har drivit anläggningen relativt billigt, men har trots det kunnat ta ut tiotals miljoner i vinst men märkligt nog diskuteras aldrig asylbaronernas vinster på välfärden. Det är tydligen inte lika fult att tjäna pengar på ”flyktingar” som på skolor och omsorg.

SR.se

Om Lia Hof på bloggen…


6 responses to “Asylsökande vill inte lämna slottsmiljön

 • Anna

  Åker förbi Lia hof ofta och det är alltid tänt i alla rum och detta bygge är STORT. Kristallkronor och lyxig inredning så klart dom inte vill lämna det. Sen kryllar det av mena ute på vägarna runt lia hof , höll på att köra på 5 st som gick mitt i vägen i en kurva. Det är 10-15 min till gekås och där märker man av att det kommit många mena, tyvärr. Jag mår dåligt när man ser dessa fylla kundvagnar för våra skattepengar.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Betvivlar att de har kunnat skriva sina namn på en lista, låter för komplicerat.

  Gilla

 • salrol

  Flyttas invällarna, måste de börja städa och torka sig i röven själva. DET går ju inte för sig att utföra slavgöra enligt sharia.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Wtf

  Gilla

  • Realist

   Nu måste väl de FLESTA SKATTEBETALARE inse vilket skattebedrägeri som sker i Sverige VARJE DAG, DAG EFTER DAG !
   Jag är djupt bekymrad som varande pensionär med en pension på 7.741:- varje månad efter skatt !!!
   Å dessutom så bor jag inte på något SLOTT !!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: