Stäng

Islam en sprängande religion

I Pattani i södra Thailand har idag på eftermiddagen lokal tid två bomber utlösts. Den första bomben var liten och orsakade inga personskador, men den andra var avsevärt större, eventuellt en bilbomb. 40 människor uppges skadade.

Resterna av den bil man tror bomben var placerad i

Video från händelsen nedan

Den andra bomben syns explodera på denna video.

LÄNK

5 reaktioner på “Islam en sprängande religion

 1. Om nu islam skulle vara en så fredlig religion, (då ska det inte behöva pumpas… fredliga avsikter behöver inga förstärkningar)

  Islam består av en bok innehållandes krigspoesi, med lite senfärdiga inslag av drypande superlativer mot det helt okända.
  Islam är fortfarande en ökenfantasi från de primitiva tiderna.

  & 9:29, bekämpa dem som misstror Allah

  Dessutom finns ingen religion eller ideologi som i våra dagar krigar, mördar och förtrycker så mycket världen över som Islam.

 2. Pajasen och glappkäften Kjell Bergkvist påstår titt som tätt i media att han är Thailandsvän.Samtidigt som han maniskt försvarar islam och muslimers existens i vår del av världen.Är han blind och döv? Hur tänker karln?

  1. Nej, han är varken blind eller döv hen – hönan har en mycket värre åkomma. Henen – hönset är nämligen en dumsvensk. Alltså något av det dummaste och fegaste världen skådat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: