Ett tips till Steffe statsminiministern


Thailands premiärministern  Prayut Chan-o-cha som inte varit så framgångsrik, har för egna pengar köpt 20 lerkrus med lotusblommor. De placerades runt regeringsbyggnaden. Detta för att göra regeringen mer lyckosam.

Lotus anses vara en bra vattenväxt som ger lycka och rikedom till människor som planterar blomman.

En astrolog som bad att inte bli namngiven, sade att de gräna lerkrukorna med lotusblommor kunde bringa lycka enligt Thailändska astrologi. Han sade att  Gen Prayut föddes på en söndag och grönt är en gynnsam… färg för honom som skulle föra honom till framgång och ära.

Fjärranösternredaktörens kruka med lotus utanför huset, men vi väntar fortfarande på rikedomen.

 

BangkokPost

 


3 responses to “Ett tips till Steffe statsminiministern

 • Adolf Nilsson

  Det finns inte så många lotusblommor i världen som skulle göra nånting till det här idiotiska regeringen som vi har.Ni förstår själva som jag har påpekat tidigare ,misslyckad svetsare,snabbköpskasörskan, ynkeman,Ylva J, bolibumpa flicka, Ibrahim. Inte ens Frans Kafka skulle ha hittat på en sådan misslyckad gäng.Fortfarande görs ingenting,skolor,fabriker,verkstäder bilar brinner,folk blir nermejjade, det är rån av ungar och äldre,kriminalitet växer okontrolerad.Trevlig kväll ändå håll ut , det kan inte bli sämre.Mvh Adolf

  Liked by 1 person

 • Billy Boy

  Jag tvivlar på att tropiska lotusblommor skulle överleva det svenska klimatet och då ffa vintern i Stockholm. Den katastrofala feministiska snöröjningen (prioritering av trottoarer och cykelbanor) skulle göra lotusblommor omöjliga. Feminist-snöröjningen fick ju till resultat att taxibilar, ambulanser, brandbilar mm fastnade i snödrivorna på de oröjda gatorna.

  I stället för lotusblommor föreslår jag miljöpartistiska maskrosor runt hela Rosenbad.


  Livs levande maskrosparti-ministrar finns ju tillgång till inomhus året runt både i Rosenbad och Arvfurstens palats (UD) vid Gustav Adolfs torg i Stockholm.

  Gilla

 • gamgubben

  Om så tusen och tusen åter lotusblommor placerades runt den svenska regeringen skulle den ändå innehålla ministrar som Ylva J.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: