Förbannade högerextremister

MEDIA. Den vänsterkriminella organisationen Expo har gjort en undersökning där de kommit fram till att högerextremismen här på stark frammarsch. Media har hakat på och inlett en kampanj för att stoppa extremismen, det går inte att ha folk som delar ut mat till hungriga hemlösa och ökar tryggheten i samhället.

Så här skriver SVT 

Expressen uttrycker sig så här 

Aftonbladet vill inte vara sämre 

Så kan vi hålla på genom hela mediebranschen.

-Om Pettersson vore misstänksam så skulle jag kunna tro att journalisterna har slutat tänka och okritisk publicerar det som Expo påstår, och nu påstår Expo att det är högerextremism att dela ut mat till hemlösa, att nattvandra och agera badvakter. Högerextremismen är riktigt hemsk…

32 thoughts on “Förbannade högerextremister

 1. Ja, beviset på VILKA som är de verkliga, konkreta extremisterna. Dessutom är högerextremism och nazism inte samma sak. Inte det minsta alls!

 2. Expos exhibitionistiska estradörer känner sig uppenbarligen mycket illa till mods över blotta tanken på att underklassen skulle bibringas en positiv bild av det nyväckta nationalistiska medvetandet och den högervåg som utgör en välkommen motvikt till den funktionsodugliga multikulturalismens filosofiska nonsens. Allt som kan uppfattas som traditionell välgörenhet och en vilja att sprida ocensurerad information om det katastrofala läge landet befinner sig i, definieras per automatik som högerextremism.

  Det är något mycket galet då en nations public service positionerar sig under våldsvänsterns subversiva diktat och utan åtskillnad accepterar dessa destruktiva krafter som tillförlitliga informatörer. En tydlig globalistisk strategi som befrämjar den psykopolitiska operationen i allmänhetens otjänst och där distributionen av den objektiva och faktabaserade sanningen belagts med förbud.

  Den våldsförhärligande vänstern föredrar givetvis spektakulära aktioner och protester mot allt som ens kommer i närheten av ett sunt, konservativt och samhällsbevarande tänkande, och helst utförda av psykopatiska och omedicinerade attackflator med bar överkropp.
  Hys hopp, mina damer och herrar, ty allt har en ände, så även den galopperande galenskap världen nu bevittnar.
  Andreas.

 3. För att Expos åsikter skall tillmätas någon trovärdighet i sina skriverier borde väl någon faktaredovisning förekomma? Kunde de inte ha kontaktat t ex Säpo om vilka extrema som utgör det största hotet i vårt land?

 4. Marxisterna har snart förlorat!

  Därav det uppskruvade tonläget!

  Ni som konsumenter kan välja bort medier som inte går era ärenden! Ge inte msm några klick bara för att ni är nyfikna på nåt!

  Ni som konsumenter kan spara pengar istället för att göda de maktstrukturer som ligger bakom västvärldens förfall!
  Välj noga vilka ni gör affärer med!

 5. Citat ”det är högerextremism att dela ut mat till hemlösa, att nattvandra och agera badvakter. Högerextremismen är riktigt hemsk” slut citat.
  Klart att det är hemskt att nattvandra för att försöka upprätthålla våra seder och rättigheter, detta ur PK-isternas synvinkel eftersom de strävar till multikultur och anarki.
  Ska de lyckas? Det beror på hur du röstar 2018!

 6. Lite ”Tägliche Rundschau” alá Östtyskland i statstelevision och dagstidningar har väl ingen dött av eller?…..

 7. På tal om PK-media så ha de nu gett sig själva ett journalistpris, som egentligen borde ha gått till en SD-politiker!!

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6691038

  Jag blir så förbannad när jag läser om hur de klappar sig själva på axeln, när de egentligen var tvåa på bollen.
  Detta efter att Thoralf hade grävt fram sanningen som fick en landshövding att avgå. Länsstyrelsen har sedan läckt till P4 att något var på gång…

  Hur skamlösa får PK-media vara? Att ljuga ”Svensson” rakt i ansiktet, antagligen i syfte att frysa ute en Sverigedemokrat…

  Länsstyrelsens diareföring visar vem som var först, men det låtsas P4 inte ens om, utan ljuger friskt om att det var dom som grävt fram detta!!

  Läs här den sanna historien:
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/07/05/11336492-landshovding-stefan-carlsson-avsatts/

 8. Vänster-högerskalan är ännu en metod för att förvilla. Vänsterelementen har helt enkelt samlat de som de gillar till vänster och allt som de ogillar till höger. Det är ungefär som när feministerna etiketterar allt trevligt som kvinnligt och allt otrevligt som manligt. Sanningen är däremot den att det vi och många med oss ogillar finns till vänster.

  Jag anser att på en korrekt vänster-högerskala befinner sig de kollektivistiska ideologierna till vänster och de liberala till höger. De högerextrema skulle då vara libertarianerna som oftast är äldre distingerade besuttna herrar en bra bit över pensionsåldern och i stort oförmögna till våldshandlingar.

  Som bevis för min tes anför jag Benito Mussolini och Adolf Hitler. Mussolini var en framträdande person i Italiens socialistparti innan han blev utesluten och sedermera bildade Italiens fascistparti. Hitler och Stalin var samma andas barn och genom Molotov–Ribbentrop-pakten delade upp Polen som blev startskottet för andra världskriget.

 9. Företrädare för ”Den humanitära stormakten” blir väl urförbannade när äkta humanitära människor de facto visa empati och hjälpa de hemlösa och fattiga med matutdelning mm till dessa som hamnat i utanförskap.

  Representanterna för ”Den falska humanitära stormakten” är ju komplett oförmögna att hjälpa dessa utsatta människor och visar dem sitt förakt genom att fullständigt strunta i dom.

  Därför denna sanslöst sjuka och skruvade reaktion från EXPO och alla deras lika absurda följare i PK-media.

 10. Att man ogillar hjälp till hemlösa är egentligen enkelt, de har begått brott mot det kapitalistiska systemet, och måste lida offentligt för att skrämma alla andra att alltid jobba som en slav och att alltid betala sina räkningar, begår man brottet att ha betalningsanmärkningar, skall man vara en offentlig paria, för att hålla de andra slavarna i fållan.

  Skulle muslimerna av nån anledning bry sig om dessa människor skulle krönikor skrivas om mussarnas medmänsklighet och jada jada

 11. Så nu betraktas även humanism och altruism, att oegennyttigt bry sig om varandra, som ”högerextremism”?
  Jag saknar ord…
  Enbart någon med en grav psykologisk störning kan komma på något dylikt. De, och de som återpublicerat detta, måste ha en människosyn som hämtad från underjorden och hin håle själv…

 12. Vilken tur för EXPO att de högerextrema finns. Annars skulle ju EXPO bli arbetslösa.

 13. Lika hemska som alternativa medier, för ni tillhör väl också de högerextrema?

 14. Vill påminna om att det var några år sedan som polisen officiellt sade ”om ca 10 år kommer vi inte att kunna hantera den organiserade brottsligheten”. Förmodligen kommer väl S att hantera det hela med att påstå att det inte finns någon organiserad brottslighet. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 15. I vänsterextremistiska statsmedia kallas allt högerextremistiskt som ligger till höger om Expo.

 16. Expo drar i snöret och alla hoppar i takt vilken politisk fars det blivit av svensk systemmedia.
  Tacksam för att det finns fri media på nätet än så länge.

 17. Det är ju bra att de berättar om det, annars skulle väldigt få människor få veta om till exempel NUs föredömliga skydd av tanterna som delar ut mat och mänsklig värme till hemlösa varje helt i stockholm.

  • Detta är sinnessjukt det Expo skriver och att media hänger på.Jag har ställt Ulf Johansson på SVT tillsvars för denna åsikt att det skulle vara högerextremt att dela ut mat till hemlösa.Få se om han svarar.Att Public Service håller med om denna idioti är skrämmande och fullständigt oacceptabelt.Inte en licenskrona ska dom ha och sändningsrätten ska tas ifrån dom.

 18. Högerextremism, vilket tröttsamt uttryck. Vad ska man kalla sjuklövern för då? Har folk glömt decemberöverenskommelsen. Den goda sidan är på frammarsch.

 19. Herregud kanske dags att bura in alla våldsamma ”högerextrimister ”så vi får slut på all kriminalitet i sverabia !!!

 20. Men vilka jävlar! Kan de inte ägna sig åt stenkastning, bilbränder, åsiktsmobbing, trakasserier, mordbränder, vandalisering, hot och misshandel som den av media mer accepterade vänstern gör istället?

  Affisher, flygblad, klistermärken, nattvandring, badvakter och ge mat till hemlösa – fy fan – har de ingen skam i kroppen?

 21. Pettersson undrar om journalisterna slutat tänka. Har dom kunnat det någon gång?

  • I en svunnen tid fanns det något som hette reportrar, dessa rapporterade nyheter. Inte vinklade, undanhöll och framförde egna åsikter. Det låter som en myt men det gick till och med att lita på Expressen och Aftonbladet.

   Off Topic: Förändringen började i Frankrike med det så kallade studentupproret i maj 1968 som var en del i den radikala vänstervåg som drog över världen under dessa år. Det är också det tydligaste tecknet på kulturmarxisternas inflytande och det närmaste revolution i Europa de kommit sedan den tyska novemberrevolutionen 1918 som slogs ned av socialdemokrater. Vi får hoppas att de nära femtio år av ökenvandring som igångsattes av Frankfurtskolan och andra kommunistiska element kommer till ett slut idag då Frankrike väljer president.

Kommentera